- 1 Ekim 2024
- 151
- 83
- 29
Bende senin gibi düşünmeye başladım testler hep silik 4 gün gecikme ama testlerde koyulaşma yokKuzucum testler bu sıra sanırım hepsi bozuk kafata yemiş asjsjsjsjj bak diyorum sana git kan ver için rahat etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende senin gibi düşünmeye başladım testler hep silik 4 gün gecikme ama testlerde koyulaşma yokKuzucum testler bu sıra sanırım hepsi bozuk kafata yemiş asjsjsjsjj bak diyorum sana git kan ver için rahat etsin
Bende sizinleyim canım takiptesiniz ben tarafından. Ne diyoruz devam ke inşallah Kasım ayı hepimize uğurlu gelirAynen inşallah öyle olur artık belirti aramıycam kesinlikle
Biraz da hata bizde kendimizi çok dinliyoruz. Herşey güzel olucak :)Aynen inşallah öyle olur artık belirti aramıycam kesinlikle
Testler de sıkıntı var biraz da olsa. Kötü düşünme çağırmada . Gidip kan vermiş miydin ?Eğer gebelik yoksa adet çok gecikmeden gelmesi de iyi canım benim 4 gün oldu hayla gelmedi kasık ağrım var göğüste hassasiyet halsizlik var testler hep silik diyorum acaba kimyasal mı koyulaşma olmuyor. Adetimi bekliyorum
benim 9 gün oldu sizle aynı durumdayımEğer gebelik yoksa adet çok gecikmeden gelmesi de iyi canım benim 4 gün oldu hayla gelmedi kasık ağrım var göğüste hassasiyet halsizlik var testler hep silik diyorum acaba kimyasal mı koyulaşma olmuyor. Adetimi bekliyorum
Vermedim canım oğlumu 5 gün gecikmeyle öğrenmiştim o nedenle beklemedeyimBiraz da hata bizde kendimizi çok dinliyoruz. Herşey güzel olucak :)
Testler de sıkıntı var biraz da olsa. Kötü düşünme çağırmada . Gidip kan vermiş miydin ?
Biraz testlerde koyulaşma olsa gidip vercem kanı diyorum acaba kimyasal olabilir miBiraz da hata bizde kendimizi çok dinliyoruz. Herşey güzel olucak :)
Testler de sıkıntı var biraz da olsa. Kötü düşünme çağırmada . Gidip kan vermiş miydin ?
Testler kafayı yemiş bu dönemde kim kafayı yemedi ki zatenBende senin gibi düşünmeye başladım testler hep silik 4 gün gecikme ama testlerde koyulaşma yok
17 Kasım da oğlum 2 yaşına girecek. Kırmızı kart görürsem belki kasımda bende güzel haber alırım oğlumun şansına. 2 gündür gidip gelip karnımı öpüyor anlamadım gittiBende sizinleyim canım takiptesiniz ben tarafından. Ne diyoruz devam ke inşallah Kasım ayı hepimize uğurlu gelir
Aynen bende öyle düşündüm gebelik yoksa gelmesi en iyisi. İnşallah sende belirsizlikten kurtulursun canımEğer gebelik yoksa adet çok gecikmeden gelmesi de iyi canım benim 4 gün oldu hayla gelmedi kasık ağrım var göğüste hassasiyet halsizlik var testler hep silik diyorum acaba kimyasal mı koyulaşma olmuyor. Adetimi bekliyorum
Ay ben şimdiye gidip vermiştimVermedim canım oğlumu 5 gün gecikmeyle öğrenmiştim o nedenle beklemedeyim
Bekleyişimiz güzel sonuçlansın inşallahbenim 9 gün oldu sizle aynı durumdayım
İnşallah uğurlu gelir canım bende takipte olacamBende sizinleyim canım takiptesiniz ben tarafından. Ne diyoruz devam ke inşallah Kasım ayı hepimize uğurlu gelir
İnşallah canım baktım olmuyor mecbur hastaneye gidecemAynen bende öyle düşündüm gebelik yoksa gelmesi en iyisi. İnşallah sende belirsizlikten kurtulursun canım
Valla öyle sürekli memelerimi sıkıyorum yok şuramda batma var sancı var off yeeettthhheeeerrr dinlemiycem artık kendimiBiraz da hata bizde kendimizi çok dinliyoruz. Herşey güzel olucak :)
Canım kendimi zor tutuyorum yarın da gelen olmazsa hastaneye gitcemAy ben şimdiye gidip vermiştim
Ben de çarşamba günü gidecem büyük ihtimalle. İnşallah sana gerek kalmaz kuzum güzel haberi alırsın. Çünkü doktor işleri biraz yıpratıcı olabiliyorİnşallah canım baktım olmuyor mecbur hastaneye gidecem
Benim oğlum da 21 Kasım 4 yaşına girecek inşallah Kasım ayı hepimize uğurlu gelirTestler kafayı yemiş bu dönemde kim kafayı yemedi ki zaten
17 Kasım da oğlum 2 yaşına girecek. Kırmızı kart görürsem belki kasımda bende güzel haber alırım oğlumun şansına. 2 gündür gidip gelip karnımı öpüyor anlamadım gitti
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canımBen de çarşamba günü gidecem büyük ihtimalle. İnşallah sana gerek kalmaz kuzum güzel haberi alırsın. Çünkü doktor işleri biraz yıpratıcı olabiliyor
İnşallah canım benim Rabbim geciktiriyorsa vardır bi nedeni :)Benim oğlum da 21 Kasım 4 yaşına girecek inşallah Kasım ayı hepimize uğurlu gelir