2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Benimde normal dışı göğüs ağrım var yumurtlama ayın 24 gibiydi neden hala geçmedi bu göğüs ağrım ya sadece ucu değil her yeri ağrıyor sütyeni çıkarasım geliyo

Ya ben bişey merak ediyorum aşılama vs nasıl oluyor yani buna nasıl karar veriyorsunuz ne zamandır deniyorsunuz pcos falan mı var ilk gebeliğiniz mi olacak bende 4-5 aydır deniyorum pcos var yaşım 23 ama aşılama vs nasıl oluyor devlet hastanesi doktorları da bunu hemen yapıyor mu?
Devlet hastanesinde yapılan şehirlerde var, doktora uzun süredir gebelik olmadığını söylüyorsun ona göre hormon testleri yapıyor sonuca göre sana hemen aşılama yapmıyor önce vajina temizlemesi yapıyor kanallar açık mı kapalı mı diye, daha sonra iğne kullandırıyor yumurtalarını büyütüyor belli bi günde seni de eşini de çağırıp eşinden alınan spermleri senin vajinana enjekte ediyor.. Yumurtayı bulup tutunursa bebiş oluyor.. Tüp bebek kadar zahmetli değil ama yine de insan sonrasında gebe kalamayınca üzülüyor.. Aşılamaya karar vermeden önce kadın doğum uzmanına gidiniz, onlar daha basit yumurta büyütmek için hap ve sonrasında çatlatma iğnesi veriyor, ikinci aşama aşılama üçüncü aşama ise tüp bebek tedavisidir

Yok canım ya cidden bende travma yarattı kan verip sonuç hüsran olunca birde uzağım biraz hastaneye gebelik testi sipariş ettim bir iki güne gelir elimde sadece artimedin iki tane kaset testi var belkide tekrar yumurtlama bilmiyorum onura ovalayın yarın silikleşirse anlarım bekleyeyim ben en iyisi
Kuzum herşey olacağına varır kendini stres yapma . Bende kendimi dinlemeyi bıraktım. Bugün doktora gittim kan sonucu yine negatif gördüm benim için bitti ama insan yine de kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılmak istemiyor. Hakkımız da hayırlısı olsun. Güzel haberler alalım. 😍

Yaaaa kuzum üzülmek yok bebeğim bende 5-6 gün sonra kırmızıları göreceğim. . Kasım ayı güzel haber alacağız inşallah. 😍
Aminnnn inşallah canım ya şimdi testi aldığım yerden yorumları okudum hcg 100 200 olduğu halde negatif çıkarmış biraz umut oldu bana

Aynen kuzum hayırlısı tekrar gidicem artık doktora
Eğer gebelik yoksa adet çok gecikmeden gelmesi de iyi canım benim 4 gün oldu hayla gelmedi kasık ağrım var göğüste hassasiyet halsizlik var testler hep silik diyorum acaba kimyasal mı koyulaşma olmuyor. Adetimi bekliyorum

X