tamam canım saol31-1 gibi yapabilirsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım saol31-1 gibi yapabilirsin canım
Ay vallaha hatırlamıyorum 5-6 farklı marka ile yaptım.Hangi testle yaptın silik çıktı
3ünü 449₺ ye aldımkaça aldın canım bunu bu test baya pahalı
Erken gebelik mi yaniAy vallaha hatırlamıyorum 5-6 farklı marka ile yaptım.
3ünü 449₺ ye aldım
Evet bide kilo bende kilo aldım epeyPkosun tek bel kemiği beslenme ve egzersiz canım birde takviye
Bende bu ay cok umutluydum benımde olmayacak muhtemelen hiçbir belirtim yok bizim işimiz dualarla rabbim dualarımızı kabul etsin vereceği vakti biliyodur elbet hepimizin ne yaşayıp ne yapacağını bilen o canım hakkımızda hayırlısı kolaylıkla muvafak olalım insallah
İnşallah. Senin de mi yarınİnşallah gönlünüzce olur. Ben de yarını bekliyorum
kız sen testmi yaptınErken gebelik mi yani
Bizi beklememiş test yapmışkız sen testmi yaptın
Evet yarınİnşallah. Senin de mi yarın
Maşallah sevindim canımSelam canım evet sonuc iyi cıktı eskiden geçirilen bi şeymiş netleşti, geçen persembe de keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için gidicez inşallah
Ayy evet dedim sana dayanamadımkız sen testmi yaptın
Canım bizde yumurtlama olmuyor beslenmemize dikkat etmediğimiz zaman maalesefEvet bide kilo bende kilo aldım epey
Evet 2 tanesi erken 1 tanesi de regli günüErken gebelik mi yani
Yalancı pozitif olamaz ama hepsi bence yaEvet 2 tanesi erken 1 tanesi de regli günü
Benimde öyle işte yumurtladığım yerde sızı ve ara ara batma oluyor onun için test yaptımBizi beklememiş test yapmış
Benimde sağ tarafımda sızı oluyo yumurtlama olduğu yerde
Sende varmı belirti cnm
İnşallah canım benim de Şubat da evlilik yıl dönümü ilkini oğlumla kutlamistim bu seferde bebişle nasip olur inşallah. Ben dediğim gibi sen güzel haberi alacaksın inşallah diyorumKızlar ya yeni yıla hamile girmek istiyorum inşallah olur