2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kız boşver ben göremdim dedim diye ne kadar linç edildim hatırlamıyor musun yorum yapsan suç yapmasan suç oluyor çekemez fesat olmuştum bırak sende hayallerimizle oynuyor ol yani çok mesele değil bunun yüzünden gitme bence canım gerek yok boşver kimse bizim aklımızla yaşamıyor nede olsa görüyorsa ne alaa görmüyorsa biz ne desek boş

4 gün önce kan testi verdim negatifti o yüzden regl gecikmesini bekliyorum canım
kan testi için acele etme bence ben 21 ekimde idrar testi yaptım nagtif 24 ekim sabah yaptım pozitif gördüm aynı gün akşam heyecanla kan verdim maalesef negatif çıktı bugün regl gecikmemin 7. günü hala belirtilerim devam ediyor

İdrar testine devam etmiyor musun? Gecikmen fazla. Pcosun var mı

Benımde bat gunum bugün dun sabah test yaptım negatif normalde hep bır gün önce regli olurum ama tekrar test yapsam mı bilemedım

4 gün önce kan testi verdim negatifti o yüzden regl gecikmesini bekliyorum canım
Yumurtlama takip etmişmiydin hatırlarsan benimde geçen silikti gebelik dediler ama meğerse kurumdaymış yani öyle düşünüyorum çünkü ondan sonra yaptığım her test ilk on dk bişey bıkmadım sonrası hep çizgi oluştu bişey anlamadım bugün yumurtlamanın 12.günü sabah yaptım yine ilk bıkmadı sonra silik oldu bakalım pazartesi bekleyecek 14.gün genelde regl geliyor

Benımde bat gunum bugün dun sabah test yaptım negatif normalde hep bır gün önce regli olurum ama tekrar test yapsam mı bilemedım
valla benim artık psikolojım bozuldu idrar testinde çıkıyor kan verdim çıkmadı bence iyice gecikme bekle kan ver canım biliyorum sabırsızlanıyoruz ama üzülmekte yoruyor insanı

valla benim artık psikolojım bozuldu idrar testinde çıkıyor kan verdim çıkmadı bence iyice gecikme bekle kan ver canım biliyorum sabırsızlanıyoruz ama üzülmekte yoruyor insanı
Çok haklısım senın testler bozukmuş o zman ya o hayal kırıklığını az çok tahmın edebiliyorum bende bekleyeyım bıraz daha

Ayyy hatırlıyorum o konuyuuu hatta ben iki yüzlü olmuştum aynen boşverdim zaten herşey olacağına varıyor

Kizlar prodoctor markası ile test yaptım silik çıktı. Üç gün önce de aynı marka ile test yapmıştım hiçbir şey çıkmamıştı 6 gün önce de aynı markayla test yapmıştım yine hiçbir şey çıkmamıştı bugün adet günüm sizlerle görüyor musunuz?

Eklentiler

• Screenshot_20241026-155859~2.png
    474 KB · Görüntüleme: 49
Canım sanki renk dağılmış gibi çok mu idrarda tuttun ben çizgi göremedim ama sen görüyosan bilemiyorum

Testi içinden çıkarınca da gözüküyor mu?
Sanki çok tutulmuş dağılmış gibi geldi anlayamadim

kan verdin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…