- 21 Ocak 2024
- 725
- 411
- 28
Ay yapmamak gerek ama merak ağır basıyorno no no
Kız boşver ben göremdim dedim diye ne kadar linç edildim hatırlamıyor musun yorum yapsan suç yapmasan suç oluyor çekemez fesat olmuştum bırak sende hayallerimizle oynuyor ol yani çok mesele değil bunun yüzünden gitme bence canım gerek yok boşver kimse bizim aklımızla yaşamıyor nede olsa görüyorsa ne alaa görmüyorsa biz ne desek boşKızlar ben artık topice yazmamaya karar verdim bazı şeylerden ötürü. Yazsamda daha az yazarım. Burada biz dertleşiyoruz hepimiz birbirimiz anlıyoruz diye çok seviyordum ama son günlerde öyle değil maalesef. Direk konuya giriyorum biz burda rahat rahat test paylaşamayacaksak birbirimize yorum yapamayacaksak neden var burası? Ben şahsen negatif gördüğüm testlere hiç yorum yapmıyorum ama gölge vs gördüklerime de bir gölge görüyorum diyorum. Tutup da hiçbir şey görmediğimiz teste "aaa evet var sende kesin var" şeklinde konuşmuyoruz "gölge gördüm tekrarla" falan diyoruz yani. Bu konuyu neden bu kadar uzattınız? Kimsenin hayalleriyle de oynamıyoruz hepimiz kocaman kadınlarız negatifi pozitifi algılayabiliyoruz sadece bilgi alışverişi yapıyoruz. 1,5 senedir bütün topiclerde varım ilk kez böyle bir şey yaşıyorum atılan testlere laf ediliyor.
Geçmedi canım. Takvime göre yarın regl olmam gerekiyorvar bence canım reglin geçti mi
Canım sabah tekrarla testini ama silik çizgiyi net görüyoruz inşallah güzel haberler alırsın. Kan vermeyi düşünüyor musun canımMerhaba kızlarkonuya şöyle bir giriş yapıyorum. Sizce kontrol çizgisi mi dağılmış bi bakar mısınızz Candy7777 @pr3nses21 Sosyallanne ve diğer kızlarr. Herkes fikrini söyleyebilir bu arada
Yaklaşık 10 dakikada öyleydi canım ama bilemedim dağılmış gibiBence silik çizgi var canım bide bekle otursun o dağınıklık ilk yapınca oluyor
4 gün önce kan testi verdim negatifti o yüzden regl gecikmesini bekliyorum canımCanım sabah tekrarla testini ama silik çizgiyi net görüyoruz inşallah güzel haberler alırsın. Kan vermeyi düşünüyor musun canım
kan testi için acele etme bence ben 21 ekimde idrar testi yaptım nagtif 24 ekim sabah yaptım pozitif gördüm aynı gün akşam heyecanla kan verdim maalesef negatif çıktı bugün regl gecikmemin 7. günü hala belirtilerim devam ediyor4 gün önce kan testi verdim negatifti o yüzden regl gecikmesini bekliyorum canım
İdrar testine devam etmiyor musun? Gecikmen fazla. Pcosun var mıkan testi için acele etme bence ben 21 ekimde idrar testi yaptım nagtif 24 ekim sabah yaptım pozitif gördüm aynı gün akşam heyecanla kan verdim maalesef negatif çıktı bugün regl gecikmemin 7. günü hala belirtilerim devam ediyor
Benımde bat gunum bugün dun sabah test yaptım negatif normalde hep bır gün önce regli olurum ama tekrar test yapsam mı bilemedımkan testi için acele etme bence ben 21 ekimde idrar testi yaptım nagtif 24 ekim sabah yaptım pozitif gördüm aynı gün akşam heyecanla kan verdim maalesef negatif çıktı bugün regl gecikmemin 7. günü hala belirtilerim devam ediyor
Yumurtlama takip etmişmiydin hatırlarsan benimde geçen silikti gebelik dediler ama meğerse kurumdaymış yani öyle düşünüyorum çünkü ondan sonra yaptığım her test ilk on dk bişey bıkmadım sonrası hep çizgi oluştu bişey anlamadım4 gün önce kan testi verdim negatifti o yüzden regl gecikmesini bekliyorum canım
valla benim artık psikolojım bozuldu idrar testinde çıkıyor kan verdim çıkmadı bence iyice gecikme bekle kan ver canım biliyorum sabırsızlanıyoruz ama üzülmekte yoruyor insanıBenımde bat gunum bugün dun sabah test yaptım negatif normalde hep bır gün önce regli olurum ama tekrar test yapsam mı bilemedım
Çok haklısım senın testler bozukmuş o zman ya o hayal kırıklığını az çok tahmın edebiliyorum bende bekleyeyım bıraz dahavalla benim artık psikolojım bozuldu idrar testinde çıkıyor kan verdim çıkmadı bence iyice gecikme bekle kan ver canım biliyorum sabırsızlanıyoruz ama üzülmekte yoruyor insanı
Bence dağılmamış çizgi oluşmuş ama emin de değilimMerhaba kızlarkonuya şöyle bir giriş yapıyorum. Sizce kontrol çizgisi mi dağılmış bi bakar mısınızz Candy7777 @pr3nses21 Sosyallanne ve diğer kızlarr. Herkes fikrini söyleyebilir bu arada
Ayyy hatırlıyorum o konuyuuu hatta ben iki yüzlü olmuştumKız boşver ben göremdim dedim diye ne kadar linç edildim hatırlamıyor musun yorum yapsan suç yapmasan suç oluyor çekemez fesat olmuştum bırak sende hayallerimizle oynuyor ol yani çok mesele değil bunun yüzünden gitme bence canım gerek yok boşver kimse bizim aklımızla yaşamıyor nede olsa görüyorsa ne alaa görmüyorsa biz ne desek boş
Aslında en iyisi en azından net olur ama güzel düşünelim güzel olsun4 gün önce kan testi verdim negatifti o yüzden regl gecikmesini bekliyorum canım
Canım sanki renk dağılmış gibi çok mu idrarda tuttun ben çizgi göremedim ama sen görüyosan bilemiyorumKizlar prodoctor markası ile test yaptım silik çıktı. Üç gün önce de aynı marka ile test yapmıştım hiçbir şey çıkmamıştı 6 gün önce de aynı markayla test yapmıştım yine hiçbir şey çıkmamıştı bugün adet günüm sizlerle görüyor musunuz?
Testi içinden çıkarınca da gözüküyor mu?Kizlar prodoctor markası ile test yaptım silik çıktı. Üç gün önce de aynı marka ile test yapmıştım hiçbir şey çıkmamıştı 6 gün önce de aynı markayla test yapmıştım yine hiçbir şey çıkmamıştı bugün adet günüm sizlerle görüyor musunuz?
Görüyorum canım ama tel kamerasinda tam çıkmıyor kamerası da pek iyi değilCanım sanki renk dağılmış gibi çok mu idrarda tuttun ben çizgi göremedim ama sen görüyosan bilemiyorum
kan verdin mi canımKizlar prodoctor markası ile test yaptım silik çıktı. Üç gün önce de aynı marka ile test yapmıştım hiçbir şey çıkmamıştı 6 gün önce de aynı markayla test yapmıştım yine hiçbir şey çıkmamıştı bugün adet günüm sizlerle görüyor musunuz?