2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ben elenicem gibi. 2 günüm kaldı. Prodoctor silik şekilde çıkarıp duruyor. Hiç sevmedim bu testi. Çoktan koyulurdu olsa
Elenmek üzere biri….

Merhaba kızlar, dün adetimin 3. Günüydü doktora gittim her şey yolunda gözüküyor dedi. Bir kere kimyasal gebelik geçirdiğin için tüplerinin kapalı oldugunu düşünmüyorum dedi. Eşinden sperm örneği alalım dedi. Erkeklerde sperm kalitesm düşüklüğü vakası cok fazla dedi. Bakalım birde onu deneyeceğiz. 2. Kez femara kullanacağım Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin,amin.

Canım panik atak da olabilir
Annem de varda.Halsizlikle beraber kalp çarpıntısı oluyor
Bazen tansiyonu bile düşüyor
Geçmiş olsun
Olabilir, sabah tedirgin olduğum bir mail aldım. Ama panik atak en fazla 10 dk sürüyormuş diye biliyorum, terapistim öyle söylemişti. Ben saatlerce çarpıntı yaşadım. Sonra gittim uyudum biraz geçti. Bilemedim ki ne oldu
Bu sabahta ishal ve karnımda batmalar oldu. Kafayı yiyecem bu ay galiba...

Çarpıntı oluyo ama ilk haftalarda değil bebek biraz büyüyünce oluyo diye biliyorum
evet bende aynen öyle düşünüyorum, o yüzden açıkcası tedirgin oldum...

Bugün test yaptım anında çift çizgi çıktı koyu hiç beklemeden ve sonuçç hamileyimmmm

Ben 12 li aldım. Dünden beri çıkarıyor. En az 4 tane yaptım. Bence benimkiler bozuk
Çıksa bence koyulurdu falan çünkü
Yok öyle düşünme. benim şubattaki hamileliğimde adetime 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yapmıştım, çoook silik çizgi çıkmıştı. sonra günden güne koyulaştı, hatta adetimden 3 gün geçti gecikme oldu, sonra biraz koyulaştı. Geç döllenme dedi doktor

Mr daki görüntüsü arkuat uterus kalp şeklinde rahim
Benim iş arkadaşımda da aynı böyle bir rahim şekli, kalp şeklinde demiş doktor. Biraz doktor kontrolü gerekiyormuş gebelik sürecinde ama geçen ay bebeğini kucağına aldı. Hatta biz aynı zamanda hamile kalmıştık, ben Mayıs'ta 5.5 aylık bebeğimi kızımı kaybettim o devam etti, ekimde doğurdu. ay yine çok üzüldüm hatırlayınca

Kaybınıza çok üzüldüm.. umarım yakın zamanda sağlıklı bir gebelik haberi alırsınız.

Başın sağolsun canm geçmiş olsun
Bnde kızımı kaybettim doğuma bir ay vardı
Kalp şeklinde olduğunu bilmiyoduk perdeden dolayı büyükçe sıkışmış kalbi zayıfladı
Nts dede anlamadılar kalbi durdu
Doktorlarda bişey anlamadı
Sezeryan oldum bebeği alırlarken görmüşler perdeyi,aradan 9 sene geçti.İnsan 10 senede geçse unutamıyor

İhmal etme canım kardiyolojiye randevu al
Yada acile git ekg çekerler
Hamilelik şüphemde var dersin
Kalp hafife alınacak bişey değil Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…