Ne gerek vardı dün o şekilde yorum yapılmasına anlamıyorum. gereksiz yere yapılan yorumları hiç sevmem. Burda herkes özgür .Değil mi yani tutupda negatif testlere sende kesin var demiyoruz. Bende artık çekinerek yazıyorum. Ben burda rahat rahat yazmak istiyorum ya birileri beni yerecek diye düşünmek istemiyorum.
7 gün kaldı tatlım haber veririm mutlaka. Belirtilerim var ama bilmiyorum olumsuz düşünmeye başladım. Bugün test yapmadımBen seni merak ediyorum ama lütfen durumundan bizi haberdar et olur mu canim
merhaba 2 gündür bendede aynıydı kan verdim negatif maalesefİki gündür testlerde ikinci çizgi çok silik çıkıyor ama hiç koyulasmıyor neden böyle acaba bugün gecikmenin ikinci günü olsa bence çıkardı
Ayy canım benim sende çok iyisin burda bulduğum nadir çiçeklerden birisinKendini sakın yalnız bırakma,benim burada tanıdığım kalbi güzel düşünceleri güzel asla art niyeti olmayan birisini kirmamak icin cumlelerini ozenle secen birisin.
Kim ne derse desin sen istediğini yap,senin o silik çıkan çizgilerin bir şeyler yapacak inanıyorum içimde bir his var sanki sana aniden kipkirmizi pozitif verecek..
Bazı konulara ben de denk geliyorum o kadar sivri dille yazılıyor ki soracagim şeylere cekiniyorum ya şu kişi yazarsa ya şunu derse diye. Bazılarının dillerinin kemiği maalesef çok farkli! Karşısında ki kisiyi dusunmeden hareket eden yazan cok kişi gördüm forumda. Sanki bizler bilmiyor muyuz neyin ne oldugunu,zaten normal hayatimizda ki yakinlarimizdan biktigimiz icin burada içimizi döküyoruz böyle olunca da senin dediğin gibi daha cok olumsuz etkileniyoruz..
Sen ve prenses21 testleri olmasa silik dahi cikartmaz,bence aniden bizlere pozitif kizlar diyeceksiniz. O kadar olumsuzluk icinde umut hep var
Ne kadar güzel yazmışsın canım gerçekten. Keşke sivri dil yerine normal kibarca konuşulsa. Herkes yeterince stresli burada bizler buraya istediğimiz gibi yorum yapamayacaksak neden giriyoruz ki.Kendini sakın yalnız bırakma,benim burada tanıdığım kalbi güzel düşünceleri güzel asla art niyeti olmayan birisini kirmamak icin cumlelerini ozenle secen birisin.
Kim ne derse desin sen istediğini yap,senin o silik çıkan çizgilerin bir şeyler yapacak inanıyorum içimde bir his var sanki sana aniden kipkirmizi pozitif verecek..
Bazı konulara ben de denk geliyorum o kadar sivri dille yazılıyor ki soracagim şeylere cekiniyorum ya şu kişi yazarsa ya şunu derse diye. Bazılarının dillerinin kemiği maalesef çok farkli! Karşısında ki kisiyi dusunmeden hareket eden yazan cok kişi gördüm forumda. Sanki bizler bilmiyor muyuz neyin ne oldugunu,zaten normal hayatimizda ki yakinlarimizdan biktigimiz icin burada içimizi döküyoruz böyle olunca da senin dediğin gibi daha cok olumsuz etkileniyoruz..
Sen ve prenses21 testleri olmasa silik dahi cikartmaz,bence aniden bizlere pozitif kizlar diyeceksiniz. O kadar olumsuzluk icinde umut hep var
Kuzum kan ver lütfen.Hem artımet yaptım hemde albi diye bir test ikisinde de çıktı en iyisi sabahı beklemek adet olmazsam yaparım tekrar koyulaşma olmazsa kan veririm
merhaba ;Ne kadar güzel yazmışsın canım gerçekten. Keşke sivri dil yerine normal kibarca konuşulsa. Herkes yeterince stresli burada bizler buraya istediğimiz gibi yorum yapamayacaksak neden giriyoruz ki.
7 günüm kaldı canım güzel düşünmeye çalışıyorum ama aklım almıyor halen. Kan negatif , testler silik de olsa pozitif çok enteresan. Hani testler bozuk desem hepsi birden mi bozul farklı farklı markalar denedim. Erken gebelik ve kaset test. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Tamam canım gelişme olursa söylerim yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel çok teşekkür ederimBöyle zamanlarda stres iyi değil kim ne diyecek diyede düşünme olur mu çekinmeden herşeyi söyle biz buradayız
Merhaba tatlım benim reglim daha gelmedi . Reglim gelmesini bekliyorum geçerse direk gidip kan vereceğim. Geç döllenme olabilir sizin ki tekrar bi kan verir misin canım. Emin olursun en azından.merhaba ;
ben de benzer şeyler yaşıyorum 18 ekimde regl olmalıydım olmadım 21 ekimde pembe bir akıntı oldu yerleşme kanaması gibiydi o gün test yaptım negatif çıktı. 3 gün sonra yani dün sabah aynı marka testten tekrar yaptım pozitif çıktı akşamında kan verdin <5 çıktı. Çok üzülüyorum o pembe kanamadan sonra baş dönmem ara ara mide bulantısı kasıkta iğne batması rahimde sızlama oluyor ama hafif ağrılar bugün yani kısacası reglim 2 gün geçti negatif 5 gün geçti idrae pozitif kan negatif ne yapmalıyım sizin süreciniz nasıl oldu
2 gün önce kan verdim negatif canım bu sabah yaptıgım testte yine silik bi çizgi vardı yıpratıcı oluyor kanda negatifi görmekMerhaba tatlım benim reglim daha gelmedi . Reglim gelmesini bekliyorum geçerse direk gidip kan vereceğim. Geç döllenme olabilir sizin ki tekrar bi kan verir misin canım. Emin olursun en azından.
Kan en net sonuç veriyor. 2 gün diyorsun mesela 2 günde bir artıyor beta bence gidip kan ver :) güzel haberle de geri gel. Ben farklı farklı marka testlerle yaptım hep silik gördüm. Yetmedi gittim erken gebelik aldım onda da gördüm. Daha reglime olduğu için tekrar vermiyorum kan. Bekleyeceğim inat ettim.2 gün önce kan verdim negatif canım bu sabah yaptıgım testte yine silik bi çizgi vardı yıpratıcı oluyor kanda negatifi görmek
ayyy inşallah vardır yaşadığım yer ilçe labaratuvarları yok testin pozitif çıktığı gün verdiğim kan negatifti dün test almak için eczaneye gitttim eczacı abla bu labaratuvara gübenme dedi mesela bazen o gün herkesin kan değerlerini yanlış çıkarıyorlar falan dedi benim hcg <5 yazıyor ama tam değeri kaç yazmamişlar başka hastanede yok burda offf umarım hamileyimdir ya hala regl olmadım bugun 7 gün gecikti. alt karında sancı var sızlama gibi kasıkta iğne batması oluyor birde 5 gün önce açık pembe bi kanama oldu lekelenme tarzındaydı. o kanamadan sonra baş dönemem başladı ama umutlanmak istemiyorum kanda çıkmayınca yıkıldım çünküKan en net sonuç veriyor. 2 gün diyorsun mesela 2 günde bir artıyor beta bence gidip kan ver :) güzel haberle de geri gel
Canım bizde işimiz gereği suruçtayız ilçe. Burası da aynı senin gibi . Ve randevu bulamıyorum. Dur özelden yazayım sana .ayyy inşallah vardır yaşadığım yer ilçe labaratuvarları yok testin pozitif çıktığı gün verdiğim kan negatifti dün test almak için eczaneye gitttim eczacı abla bu labaratuvara gübenme dedi mesela bazen o gün herkesin kan değerlerini yanlış çıkarıyorlar falan dedi benim hcg <5 yazıyor ama tam değeri kaç yazmamişlar başka hastanede yok burda offf umarım hamileyimdir ya hala regl olmadım bugun 7 gün gecikti. alt karında sancı var sızlama gibi kasıkta iğne batması oluyor birde 5 gün önce açık pembe bi kanama oldu lekelenme tarzındaydı. o kanamadan sonra baş dönemem başladı ama umutlanmak istemiyorum kanda çıkmayınca yıkıldım çünkü
Laf eden etsin ben ayni devamKızlar ben artık topice yazmamaya karar verdim bazı şeylerden ötürü. Yazsamda daha az yazarım. Burada biz dertleşiyoruz hepimiz birbirimiz anlıyoruz diye çok seviyordum ama son günlerde öyle değil maalesef. Direk konuya giriyorum biz burda rahat rahat test paylaşamayacaksak birbirimize yorum yapamayacaksak neden var burası? Ben şahsen negatif gördüğüm testlere hiç yorum yapmıyorum ama gölge vs gördüklerime de bir gölge görüyorum diyorum. Tutup da hiçbir şey görmediğimiz teste "aaa evet var sende kesin var" şeklinde konuşmuyoruz "gölge gördüm tekrarla" falan diyoruz yani. Bu konuyu neden bu kadar uzattınız? Kimsenin hayalleriyle de oynamıyoruz hepimiz kocaman kadınlarız negatifi pozitifi algılayabiliyoruz sadece bilgi alışverişi yapıyoruz. 1,5 senedir bütün topiclerde varım ilk kez böyle bir şey yaşıyorum atılan testlere laf ediliyor.
Ben de dün akşam regl oldum bekliyordum zaten testim negatif çıkmıştı Kasım da aşk başkadır derler bakalımKızlar günaydın regl olanlar aramıza hoşgeldiniz yüzü karartmak yok bu ay da çalışmalara tüm hızıyla devam
Ben adetin 4. günündeyimbu ay için 5 ya da 6 ovülasyon testi ayırdım gördüm gördüm çatlamayi bakalım 2 Kasım'da başlayacağım tam 10. Günü oluyor adetin.
Bu ay o ay olsun inşallah yaKasım ayında hamile kalmayı çok istiyorum. Aslan burcuyim bir aslan burcu kızım olsun çok isterim hadi İnşallah diyelim
Prodoctor test öneririmİki gündür testlerde ikinci çizgi çok silik çıkıyor ama hiç koyulasmıyor neden böyle acaba bugün gecikmenin ikinci günü olsa bence çıkardı
ben bu marka test yaptım canım dün akşam bi gölge vardı ama kan negatifti iki gün önce kafam çok karışıkProdoctor test öneririm
Bilemiyorum ki ama bu test gölge değil de pembe çizgi çıkarıyor genelde sizin belki geç döllenme olmuştur bir iki gün daha bekleyin regl olmazsanız kan verinben bu marka test yaptım canım dün akşam bi gölge vardı ama kan negatifti iki gün önce kafam çok karışık
canım kandan önce idrarda çıkar mı kiBilemiyorum ki ama bu test gölge değil de pembe çizgi çıkarıyor genelde sizin belki geç döllenme olmuştur bir iki gün daha bekleyin regl olmazsanız kan verin