2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Değil mi yani tutupda negatif testlere sende kesin var demiyoruz. Bende artık çekinerek yazıyorum. Ben burda rahat rahat yazmak istiyorum ya birileri beni yerecek diye düşünmek istemiyorum.
Ne gerek vardı dün o şekilde yorum yapılmasına anlamıyorum. gereksiz yere yapılan yorumları hiç sevmem. Burda herkes özgür .
Ben seni merak ediyorum ama lütfen durumundan bizi haberdar et olur mu canim
7 gün kaldı tatlım haber veririm mutlaka. Belirtilerim var ama bilmiyorum olumsuz düşünmeye başladım. Bugün test yapmadım

Ayy canım benim sende çok iyisin burda bulduğum nadir çiçeklerden birisin
Hamilelerin hisleri kuvvetli olurmuş inşallah sende doğru hissediyorsundur canım
Ben ablamla bile konuşamıyorum bu konuları oysa çok yakınız ablamla herşeyi konuşuruz ama bu komuları konuşamıyorum çünkü anlamıyor yumurtlama ne çatlama ne yerleşme ne. İki tane evladı var. Oğlu ilk aydan oldu kızıda oğlunu emzirirken hamile kalmış 2.5 aylıkken öğrendi. Yani beni anlaması mümkün değil ama burdakiler anlıyor çünkü aynı yoldan yürüyoruz. Oyüzden böyle olumsuz şeylere çok üzülüyorum. Ben birinin testinde gölge gördüm diye kimsenin hayalleriyle oynamıyorum

Ne kadar güzel yazmışsın canım gerçekten. Keşke sivri dil yerine normal kibarca konuşulsa. Herkes yeterince stresli burada bizler buraya istediğimiz gibi yorum yapamayacaksak neden giriyoruz ki.

7 günüm kaldı canım güzel düşünmeye çalışıyorum ama aklım almıyor halen. Kan negatif , testler silik de olsa pozitif çok enteresan. Hani testler bozuk desem hepsi birden mi bozul farklı farklı markalar denedim. Erken gebelik ve kaset test. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

merhaba ;
ben de benzer şeyler yaşıyorum 18 ekimde regl olmalıydım olmadım 21 ekimde pembe bir akıntı oldu yerleşme kanaması gibiydi o gün test yaptım negatif çıktı. 3 gün sonra yani dün sabah aynı marka testten tekrar yaptım pozitif çıktı akşamında kan verdin <5 çıktı. Çok üzülüyorum o pembe kanamadan sonra baş dönmem ara ara mide bulantısı kasıkta iğne batması rahimde sızlama oluyor ama hafif ağrılar bugün yani kısacası reglim 2 gün geçti negatif 5 gün geçti idrae pozitif kan negatif ne yapmalıyım sizin süreciniz nasıl oldu

Böyle zamanlarda stres iyi değil kim ne diyecek diyede düşünme olur mu çekinmeden herşeyi söyle biz buradayız
Tamam canım gelişme olursa söylerim yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel çok teşekkür ederim

Merhaba tatlım benim reglim daha gelmedi . Reglim gelmesini bekliyorum geçerse direk gidip kan vereceğim. Geç döllenme olabilir sizin ki tekrar bi kan verir misin canım. Emin olursun en azından.

Merhaba tatlım benim reglim daha gelmedi . Reglim gelmesini bekliyorum geçerse direk gidip kan vereceğim. Geç döllenme olabilir sizin ki tekrar bi kan verir misin canım. Emin olursun en azından.
2 gün önce kan verdim negatif canım bu sabah yaptıgım testte yine silik bi çizgi vardı yıpratıcı oluyor kanda negatifi görmek

2 gün önce kan verdim negatif canım bu sabah yaptıgım testte yine silik bi çizgi vardı yıpratıcı oluyor kanda negatifi görmek
Kan en net sonuç veriyor. 2 gün diyorsun mesela 2 günde bir artıyor beta bence gidip kan ver :) güzel haberle de geri gel. Ben farklı farklı marka testlerle yaptım hep silik gördüm. Yetmedi gittim erken gebelik aldım onda da gördüm. Daha reglime olduğu için tekrar vermiyorum kan. Bekleyeceğim inat ettim.

Kan en net sonuç veriyor. 2 gün diyorsun mesela 2 günde bir artıyor beta bence gidip kan ver :) güzel haberle de geri gel
ayyy inşallah vardır yaşadığım yer ilçe labaratuvarları yok testin pozitif çıktığı gün verdiğim kan negatifti dün test almak için eczaneye gitttim eczacı abla bu labaratuvara gübenme dedi mesela bazen o gün herkesin kan değerlerini yanlış çıkarıyorlar falan dedi benim hcg <5 yazıyor ama tam değeri kaç yazmamişlar başka hastanede yok burda offf umarım hamileyimdir ya hala regl olmadım bugun 7 gün gecikti. alt karında sancı var sızlama gibi kasıkta iğne batması oluyor birde 5 gün önce açık pembe bi kanama oldu lekelenme tarzındaydı. o kanamadan sonra baş dönemem başladı ama umutlanmak istemiyorum kanda çıkmayınca yıkıldım çünkü

Canım bizde işimiz gereği suruçtayız ilçe. Burası da aynı senin gibi . Ve randevu bulamıyorum. Dur özelden yazayım sana .

Laf eden etsin ben ayni devam yanlis buluyolarsa gelmesinler valla ne sen git bi yere nede ben giderim. Ağzi olan konusabilir, konusurda. Bize düșen görmezden gelmek. Herkesin her dedigi doğru olamaz cünkü.

Ben de dün akşam regl oldum bekliyordum zaten testim negatif çıkmıştı Kasım da aşk başkadır derler bakalım

kızlar benim reglim 7 gün geçti 2 gün önce kan verdim negatif umut var mı sizce

ben bu marka test yaptım canım dün akşam bi gölge vardı ama kan negatifti iki gün önce kafam çok karışık
Bilemiyorum ki ama bu test gölge değil de pembe çizgi çıkarıyor genelde sizin belki geç döllenme olmuştur bir iki gün daha bekleyin regl olmazsanız kan verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…