2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Dağılmıs gibi geldi bana ama belki fotoğrafta net çıkmıyordur sabah ilk idrarla tekrar dene ıstersen

Gölgeli duruyor canım bugün benim softec erken gebelik testim de böyle çıktı birkaç sayfa önce bakarsan görebilirsin

bende iki gün önce test yaptım sabah pozitifti akşam kan verdim negatif çıktı üstelik aynı testi regl günü yaptım negatif çıkmıştı bekliyorum bende gecikmemin 7. günü
Netleşmeden gidip kan testi vermek istemiyorum bende

Testin bir saat beklemis halı birde kaset test yaptım onda da silik çıktı Onur'a yukluyorum bakalım

Eklentiler

• Screenshot_20241026-172934~2.png
    595,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20241026-172854~2.png
    626,6 KB · Görüntüleme: 45
Reactions: As6
Herkese selam bir sürü pozitif test var topik coşmuş maşallah inşallah arkası kanda pozitif ulatrason da bebek ve kalp atışı ile de am etsin sağlıklı hamilelikler geçirilsin. Candy7777 umutsuz olma bebek rahime düştüğünde anne hisseder derler. Umutlandım inşallah vardır diyoruz ya bence hissediyoruz. Belki negatif çıkan testin hatalıdır. Bence senin ve diğer arkadaşların testlerini pozitif olan herkesin kanda da pozitif. Bu ay pozitif sonuçların ayı olsun inşallah

Ay canım benim çok çok haklısın olunca gerçekten hissediyorsun. Hiç ümidimi kaybetmiyorum sende kaybetme kimse kaybetmesin. Bakalım iki gündür yapmıyorum yarın da olmazsam pazarteai yapıcam. İnşallah hepimizin testleri pozitif çıkar

Ben bu ay test yapmayacan zaten 20-21 gibi folikasit yazdırmak için gitmem lazım batı 5 gün geçmiş olacam olmazsam direk öğrenmiş olurum o zaman bence mantıklı.

Amin ne güzel geldin ne güzel sözler bunlar okurken yüzüm güldü

Ben bu ay dayanabilirsem test fln yapmicam adeti beklicem belki adete 2 gün kala yaparim sonra negatifi görüp hazirlarim kendimi kirmizilara

Reactions: As6
Benim hormon testimde progesteronum düşük çıktı canım oyüzden üç kullanmam içşn verdi
Merhabalar,
Sonucunuz kac cikti?
Benim her seyim yerli yerinde ister hormonlar ister ultrason goruntusu. Pcos da degilim. Normal kilolu biriyum.
Ama Duphaston ilacini duzenli kullanmama ragmen bu artik ikinci ayim ve halan degerim 1 çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…