2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

18 ekimde regl olmalıydım olmadım 21 ekimde pembe bir akıntı oldu yerleşme kanaması gibiydi o gün test yaptım negatif çıktı. 3 gün sonra sabah aynı marka testten tekrar yaptım pozitif çıktı akşamında kan verdin <5 çıktı. Çok üzülüyorum o pembe kanamadan sonra baş dönmem ara ara mide bulantısı kasıkta iğne batması rahimde sızlama oluyor ama hafif ağrılar bugün yani kısacası reglim 2 gün geçti negatif 7 gün geçti idrar pozitif kan negatif ne yapmalıyım

bu şekilde kızlar benim durumun inşallah bu ay hepimiz hamileyizdir :)

Arkadaşlar bu forumda neler gördük neler geçirdik adet olana kadar umudu kaybetmeyin elbette tamamen kendinizi kaptirin demiyorum ama geç döllenme durumları var,kanda negatif görüp sonra pozitif gören bile var. İnşallah herkes pozitif görür ve içinde yaşadığı buhran durumdan kurtulur 🤲🏼🤲🏼
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın 🤲🏼

Ay hoşçakalın o zaman kızlar burda kendi kendinize negatif testlere pozitif deyip birbirinizi üzmeye ve kandırmaya devam edin hiç hoş olmadı yaptığınız ve söylediğiniz şeyler yalnız onu da söyleyeyim.

Başından beri herkesin duygularını korumaya ve her söylenene rahatlatıcı şekilde cevaplar vermeye çalışıyorum ama sizin sanırım burda başka bir ihtiyacınız var karşılanması gereken.

Ben akıl ve beden sağlığınız açısından söyledim. İstemeyen gitsin vs hiç hoş sözler değil. Bu şekilde burada yazmaya da devam etmeye gerek yok.

Ben buraya test atilmasin demedim zaten. Çok üst üste test yapmak hem sizin için hem de stres duzeyiniz için sağlıklı sonuçlar çıkarmaz onu söylemek istedim.

Yoksa kim ne kadar test yapmak isterse yapar tabiki. Bir de gerçekten negatif görünen testlere pozitif diye yorum yapılmasının doğru olmadığını düşündüğümü soyledim. Amacım polemiğe girmek ya da kimseyi kötü hissettirmek değildi. Hatta tam tersi daha sonra daha da kötü hissedilmemesini saglamakti. Ama demek ki sizin için umutlanip husrana uğramak daha iyi yapacak bir şey yok 🤷

Ay hoşçakalın o zaman kızlar burda kendi kendinize negatif testlere pozitif deyip birbirinizi üzmeye ve kandırmaya devam edin hiç hoş olmadı yaptığınız ve söylediğiniz şeyler yalnız onu da söyleyeyim.

Başından beri herkesin duygularını korumaya ve her söylenene rahatlatıcı şekilde cevaplar vermeye çalışıyorum ama sizin sanırım burda başka bir ihtiyacınız var karşılanması gereken.

Ben akıl ve beden sağlığınız açısından söyledim. İstemeyen gitsin vs hiç hoş sözler değil. Bu şekilde burada yazmaya da devam etmeye gerek yok.

Ben buraya test atilmasin demedim zaten. Çok üst üste test yapmak hem sizin için hem de stres duzeyiniz için sağlıklı sonuçlar çıkarmaz onu söylemek istedim.

Yoksa kim ne kadar test yapmak isterse yapar tabiki. Bir de gerçekten negatif görünen testlere pozitif diye yorum yapılmasının doğru olmadığını düşündüğümü soyledim. Amacım polemiğe girmek ya da kimseyi kötü hissettirmek değildi. Hatta tam tersi daha sonra daha da kötü hissedilmemesini saglamakti. Ama demek ki sizin için umutlanip husrana uğramak daha iyi yapacak bir şey yok 🤷
Dün senin yazdığının üstüne ben de sürekli test yapmanın mantıklı olmadığını söyledim(bata yakın 3 gün kala başlamak daha iyidir dedim öyle hatırlıyorum)eldorin ama yazilanin seninle alakalı olduğunu düşünmüyorum 🤷🏼‍♀️

Ben de testlerimde bata 1 hafta kala hep silik çizgi görüp bata kadar tekrar eden ve kan veren biriydim.. insan kendi gözüne inanmayip disaridan göz arıyor.. ben de konuya dahil oldum ve yazdiklarimda inan seni hiç düşünmedim bir kaç kişi var forum içinde o kadar olumsuz ve alaycilar ki onlari ele aldim söylerken. Kendi adıma seni üzdüm veya kirdiysam özür dilerim aklıma inan sen gelmedin..
Kaldı ki sende umutla pozitif bekleyen birisiydin bu duruma seni dahil etsem ayıp etmiş olurum (kendi fikrim ve kendi adima konusuyorum kimse zan altinda kalmasin) kırgınlık olmasın valla üzülürüm

Dün senin yazdığının üstüne ben de sürekli test yapmanın mantıklı olmadığını söyledim(bata yakın 3 gün kala başlamak daha iyidir dedim öyle hatırlıyorum)eldorin ama yazilanin seninle alakalı olduğunu düşünmüyorum 🤷🏼‍♀️

Ben de testlerimde bata 1 hafta kala hep silik çizgi görüp bata kadar tekrar eden ve kan veren biriydim.. insan kendi gözüne inanmayip disaridan göz arıyor.. ben de konuya dahil oldum ve yazdiklarimda inan seni hiç düşünmedim bir kaç kişi var forum içinde o kadar olumsuz ve alaycilar ki onlari ele aldim söylerken. Kendi adıma seni üzdüm veya kirdiysam özür dilerim aklıma inan sen gelmedin..
Kaldı ki sende umutla pozitif bekleyen birisiydin bu duruma seni dahil etsem ayıp etmiş olurum (kendi fikrim ve kendi adima konusuyorum kimse zan altinda kalmasin) kırgınlık olmasın valla üzülürüm
Ben de dün aynı şeyleri paylaştım amacım kimseyi üzmek kırmak değildi sadece negatif testlere pozitif yorum yapılmasının ilerisi içşn daha büyük hayal kırıklığı olacağını savundum hala aynı fikirdeyim burda sadece duygusal değil aynı zamanda mantıklı da davranmak birbirimize güç vermek zorundayız

Laf eden etsin ben ayni devam 🤣 yanlis buluyolarsa gelmesinler valla ne sen git bi yere nede ben giderim. Ağzi olan konusabilir, konusurda. Bize düșen görmezden gelmek. Herkesin her dedigi doğru olamaz cünkü.
Evet de ne bileyim amaaannnn yazmıycam dedim de duramam ben kesin yazarım🤭

Canım yazılan direk benimle alakalı geçmişi okumadan yorum yapmış olabilirsin belki arkadaşlarını çok sevdiğin için ama bu konuyu açan direk benim zaten.

Neyse bu da bu konuya yazdığım son post olsun. Umarım hepiniz hayalinize kavusursunuz bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

Ben de dün aynı şeyleri paylaştım amacım kimseyi üzmek kırmak değildi sadece negatif testlere pozitif yorum yapılmasının ilerisi içşn daha büyük hayal kırıklığı olacağını savundum hala aynı fikirdeyim burda sadece duygusal değil aynı zamanda mantıklı da davranmak birbirimize güç vermek zorundayız
Bazen duygusal açığımız daha baskın oluyor canım maalesef o yüzden mantigimiz bu durumda geri plana geçebiliyor 🙈

Canım yazılan direk benimle alakalı geçmişi okumadan yorum yapmış olabilirsin belki arkadaşlarını çok sevdiğin için ama bu konuyu açan direk benim zaten.

Neyse bu da bu konuya yazdığım son post olsun. Umarım hepiniz hayalinize kavusursunuz bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Dediğim gibi zaten yazdığını okumuştum onun üstüne ben de sürekli test yapmayın üzmeyin kendinizi bekleyin dedim fakat ben seni düşünmedim yanlış anlaşılma var bence ortada ya
Sonuçta sen de bekleyen birisiydin art niyetle bir şey dediğini düşünmüyorum
Konu içinde kimseyi baz almadım ben,benim yazdığım yorum gerçekten karşılaştığım durumlaraydi

Ne gerek vardı dün o şekilde yorum yapılmasına anlamıyorum. gereksiz yere yapılan yorumları hiç sevmem. Burda herkes özgür .

7 gün kaldı tatlım haber veririm mutlaka. Belirtilerim var ama bilmiyorum olumsuz düşünmeye başladım. Bugün test yapmadım
Âdeti bekle canım test süreci de insani yıpratıyor iki üç gün kala yap istersen

Merhaba kızlar 💞 konuya şöyle bir giriş yapıyorum. Sizce kontrol çizgisi mi dağılmış bi bakar mısınızz ✨ Candy7777 Candy7777 pr3nses21 pr3nses21 Sosyallanne Sosyallanne ve diğer kızlarr. Herkes fikrini söyleyebilir bu arada

Eklentiler

• IMG_20241025_173633.jpg
    IMG_20241025_173633.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 48

Canım ben üzerine almana üzüldüm çünkü birçok kişiye sen moral verdin destek oldun sorularını cevapladın. Emin ol genel konuşuldu bir kişiyi baz alarak söylenmedi. Burda hep beraber bir yola çıktık sonunuda beraber güzel bir şekilde getirelim olur mu

X