Benim bildiğim beta hcg önce kanda yükselir sonra idrarda ama sizin gecikme baya olmuş negatif olsa bile doktora gidin bencecanım kandan önce idrarda çıkar mı ki
Dün senin yazdığının üstüne ben de sürekli test yapmanın mantıklı olmadığını söyledim(bata yakın 3 gün kala başlamak daha iyidir dedim öyle hatırlıyorum)eldorin ama yazilanin seninle alakalı olduğunu düşünmüyorumAy hoşçakalın o zaman kızlar burda kendi kendinize negatif testlere pozitif deyip birbirinizi üzmeye ve kandırmaya devam edin hiç hoş olmadı yaptığınız ve söylediğiniz şeyler yalnız onu da söyleyeyim.
Başından beri herkesin duygularını korumaya ve her söylenene rahatlatıcı şekilde cevaplar vermeye çalışıyorum ama sizin sanırım burda başka bir ihtiyacınız var karşılanması gereken.
Ben akıl ve beden sağlığınız açısından söyledim. İstemeyen gitsin vs hiç hoş sözler değil. Bu şekilde burada yazmaya da devam etmeye gerek yok.
Ben buraya test atilmasin demedim zaten. Çok üst üste test yapmak hem sizin için hem de stres duzeyiniz için sağlıklı sonuçlar çıkarmaz onu söylemek istedim.
Yoksa kim ne kadar test yapmak isterse yapar tabiki. Bir de gerçekten negatif görünen testlere pozitif diye yorum yapılmasının doğru olmadığını düşündüğümü soyledim. Amacım polemiğe girmek ya da kimseyi kötü hissettirmek değildi. Hatta tam tersi daha sonra daha da kötü hissedilmemesini saglamakti. Ama demek ki sizin için umutlanip husrana uğramak daha iyi yapacak bir şey yok
Ben de dün aynı şeyleri paylaştım amacım kimseyi üzmek kırmak değildi sadece negatif testlere pozitif yorum yapılmasının ilerisi içşn daha büyük hayal kırıklığı olacağını savundum hala aynı fikirdeyim burda sadece duygusal değil aynı zamanda mantıklı da davranmak birbirimize güç vermek zorundayızDün senin yazdığının üstüne ben de sürekli test yapmanın mantıklı olmadığını söyledim(bata yakın 3 gün kala başlamak daha iyidir dedim öyle hatırlıyorum)eldorin ama yazilanin seninle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Ben de testlerimde bata 1 hafta kala hep silik çizgi görüp bata kadar tekrar eden ve kan veren biriydim.. insan kendi gözüne inanmayip disaridan göz arıyor.. ben de konuya dahil oldum ve yazdiklarimda inan seni hiç düşünmedim bir kaç kişi var forum içinde o kadar olumsuz ve alaycilar ki onlari ele aldim söylerken. Kendi adıma seni üzdüm veya kirdiysam özür dilerim aklıma inan sen gelmedin..
Kaldı ki sende umutla pozitif bekleyen birisiydin bu duruma seni dahil etsem ayıp etmiş olurum (kendi fikrim ve kendi adima konusuyorum kimse zan altinda kalmasin) kırgınlık olmasın valla üzülürüm
Evet de ne bileyim amaaannnn yazmıycam dedim de duramam ben kesin yazarımLaf eden etsin ben ayni devamyanlis buluyolarsa gelmesinler valla ne sen git bi yere nede ben giderim. Ağzi olan konusabilir, konusurda. Bize düșen görmezden gelmek. Herkesin her dedigi doğru olamaz cünkü.
Canım yazılan direk benimle alakalı geçmişi okumadan yorum yapmış olabilirsin belki arkadaşlarını çok sevdiğin için ama bu konuyu açan direk benim zaten.Dün senin yazdığının üstüne ben de sürekli test yapmanın mantıklı olmadığını söyledim(bata yakın 3 gün kala başlamak daha iyidir dedim öyle hatırlıyorum)eldorin ama yazilanin seninle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Ben de testlerimde bata 1 hafta kala hep silik çizgi görüp bata kadar tekrar eden ve kan veren biriydim.. insan kendi gözüne inanmayip disaridan göz arıyor.. ben de konuya dahil oldum ve yazdiklarimda inan seni hiç düşünmedim bir kaç kişi var forum içinde o kadar olumsuz ve alaycilar ki onlari ele aldim söylerken. Kendi adıma seni üzdüm veya kirdiysam özür dilerim aklıma inan sen gelmedin..
Kaldı ki sende umutla pozitif bekleyen birisiydin bu duruma seni dahil etsem ayıp etmiş olurum (kendi fikrim ve kendi adima konusuyorum kimse zan altinda kalmasin) kırgınlık olmasın valla üzülürüm
Bazen duygusal açığımız daha baskın oluyor canım maalesef o yüzden mantigimiz bu durumda geri plana geçebiliyorBen de dün aynı şeyleri paylaştım amacım kimseyi üzmek kırmak değildi sadece negatif testlere pozitif yorum yapılmasının ilerisi içşn daha büyük hayal kırıklığı olacağını savundum hala aynı fikirdeyim burda sadece duygusal değil aynı zamanda mantıklı da davranmak birbirimize güç vermek zorundayız
Dediğim gibi zaten yazdığını okumuştum onun üstüne ben de sürekli test yapmayın üzmeyin kendinizi bekleyin dedim fakat ben seni düşünmedim yanlış anlaşılma var bence ortada yaCanım yazılan direk benimle alakalı geçmişi okumadan yorum yapmış olabilirsin belki arkadaşlarını çok sevdiğin için ama bu konuyu açan direk benim zaten.
Neyse bu da bu konuya yazdığım son post olsun. Umarım hepiniz hayalinize kavusursunuz bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Âdeti bekle canım test süreci de insani yıpratıyor iki üç gün kala yap istersenNe gerek vardı dün o şekilde yorum yapılmasına anlamıyorum. gereksiz yere yapılan yorumları hiç sevmem. Burda herkes özgür .
7 gün kaldı tatlım haber veririm mutlaka. Belirtilerim var ama bilmiyorum olumsuz düşünmeye başladım. Bugün test yapmadım
Benim bazen iki gün gecikme yapıyor bakayım bugünde gecikirse sabah test yapayım diyorum.Kuzum kan ver lütfen.
Bende beklemedeyim sabaha kadar adet olmazsam testi yenilerim kan verir rahatlarimmerhaba 2 gündür bendede aynıydı kan verdim negatif maalesef
ay inşallah hamileyizdirBende beklemedeyim sabaha kadar adet olmazsam testi yenilerim kan verir rahatlarim
İnşallah canımay inşallah hamileyizdir
Canım ben üzerine almana üzüldüm çünkü birçok kişiye sen moral verdin destek oldun sorularını cevapladın. Emin ol genel konuşuldu bir kişiyi baz alarak söylenmedi. Burda hep beraber bir yola çıktık sonunuda beraber güzel bir şekilde getirelim olur muCanım yazılan direk benimle alakalı geçmişi okumadan yorum yapmış olabilirsin belki arkadaşlarını çok sevdiğin için ama bu konuyu açan direk benim zaten.
Neyse bu da bu konuya yazdığım son post olsun. Umarım hepiniz hayalinize kavusursunuz bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
var bence canım reglin geçti miMerhaba kızlarkonuya şöyle bir giriş yapıyorum. Sizce kontrol çizgisi mi dağılmış bi bakar mısınızz Candy7777 pr3nses21 Sosyallanne ve diğer kızlarr. Herkes fikrini söyleyebilir bu arada
Bence silik çizgi var canım bide bekle otursun o dağınıklık ilk yapınca oluyorMerhaba kızlarkonuya şöyle bir giriş yapıyorum. Sizce kontrol çizgisi mi dağılmış bi bakar mısınızz Candy7777 pr3nses21 Sosyallanne ve diğer kızlarr. Herkes fikrini söyleyebilir bu arada