- 19 Ocak 2016
- 1.011
- 1.054
- 29
Evet gözüküyorTesti içinden çıkarınca da gözüküyor mu?
Sanki çok tutulmuş dağılmış gibi geldi anlayamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gözüküyorTesti içinden çıkarınca da gözüküyor mu?
Sanki çok tutulmuş dağılmış gibi geldi anlayamadim
Yok canım testi yapalı on dakka oldukan verdin mi canım
bende iki gün önce test yaptım sabah pozitifti akşam kan verdim negatif çıktı üstelik aynı testi regl günü yaptım negatif çıkmıştı bekliyorum bende gecikmemin 7. günüYok canım testi yapalı on dakka oldu
Dağılmıs gibi geldi bana ama belki fotoğrafta net çıkmıyordur sabah ilk idrarla tekrar dene ıstersenKizlar prodoctor markası ile test yaptım silik çıktı. Üç gün önce de aynı marka ile test yapmıştım hiçbir şey çıkmamıştı 6 gün önce de aynı markayla test yapmıştım yine hiçbir şey çıkmamıştı bugün adet günüm sizlerle görüyor musunuz?
Gölgeli duruyor canım bugün benim softec erken gebelik testim de böyle çıktı birkaç sayfa önce bakarsan görebilirsinKizlar prodoctor markası ile test yaptım silik çıktı. Üç gün önce de aynı marka ile test yapmıştım hiçbir şey çıkmamıştı 6 gün önce de aynı markayla test yapmıştım yine hiçbir şey çıkmamıştı bugün adet günüm sizlerle görüyor musunuz?
İnşallah öyledir ben de ilk defa bu kadar belirgin gördümBence dağılmamış çizgi oluşmuş ama emin de değilim
Netleşmeden gidip kan testi vermek istemiyorum bendebende iki gün önce test yaptım sabah pozitifti akşam kan verdim negatif çıktı üstelik aynı testi regl günü yaptım negatif çıkmıştı bekliyorum bende gecikmemin 7. günü
Yarın değilde pazartesi deneyeceğim zaten varsa çıkar diye düşünüyorumDağılmıs gibi geldi bana ama belki fotoğrafta net çıkmıyordur sabah ilk idrarla tekrar dene ıstersen
Hakkında hayırlısı olsun inşallah vardırYarın değilde pazartesi deneyeceğim zaten varsa çıkar diye düşünüyorum
Bakıyorum canımGölgeli duruyor canım bugün benim softec erken gebelik testim de böyle çıktı birkaç sayfa önce bakarsan görebilirsin
Kuzum sanki dağılmış rengiMerhaba kızlar konuya şöyle bir giriş yapıyorum. Sizce kontrol çizgisi mi dağılmış bi bakar mısınızz Candy7777 pr3nses21 @Sosyallanne ve diğer kızlarr. Herkes fikrini söyleyebilir bu arada
Ay canım benim çok çok haklısın olunca gerçekten hissediyorsun. Hiç ümidimi kaybetmiyorum sende kaybetme kimse kaybetmesin. Bakalım iki gündür yapmıyorum yarın da olmazsam pazarteai yapıcam. İnşallah hepimizin testleri pozitif çıkarHerkese selam bir sürü pozitif test var topik coşmuş maşallah inşallah arkası kanda pozitif ulatrason da bebek ve kalp atışı ile de am etsin sağlıklı hamilelikler geçirilsin. Candy7777 umutsuz olma bebek rahime düştüğünde anne hisseder derler. Umutlandım inşallah vardır diyoruz ya bence hissediyoruz. Belki negatif çıkan testin hatalıdır. Bence senin ve diğer arkadaşların testlerini pozitif olan herkesin kanda da pozitif. Bu ay pozitif sonuçların ayı olsun inşallah
Ben bu ay test yapmayacan zaten 20-21 gibi folikasit yazdırmak için gitmem lazım batı 5 gün geçmiş olacam olmazsam direk öğrenmiş olurum o zaman bence mantıklı.Ay canım benim çok çok haklısın olunca gerçekten hissediyorsun. Hiç ümidimi kaybetmiyorum sende kaybetme kimse kaybetmesin. Bakalım iki gündür yapmıyorum yarın da olmazsam pazarteai yapıcam. İnşallah hepimizin testleri pozitif çıkar
Aynen çok mantıklı temiz işBen bu ay test yapmayacan zaten 20-21 gibi folikasit yazdırmak için gitmem lazım batı 5 gün geçmiş olacam olmazsam direk öğrenmiş olurum o zaman bence mantıklı.
Amin ne güzel geldin ne güzel sözler bunlar okurken yüzüm güldüHerkese selam bir sürü pozitif test var topik coşmuş maşallah inşallah arkası kanda pozitif ulatrason da bebek ve kalp atışı ile de am etsin sağlıklı hamilelikler geçirilsin. Candy7777 umutsuz olma bebek rahime düştüğünde anne hisseder derler. Umutlandım inşallah vardır diyoruz ya bence hissediyoruz. Belki negatif çıkan testin hatalıdır. Bence senin ve diğer arkadaşların testlerini pozitif olan herkesin kanda da pozitif. Bu ay pozitif sonuçların ayı olsun inşallah
Bn gördüm cnmTestin bir saat beklemis halı birde kaset test yaptım onda da silik çıktı Onur'a yukluyorum bakalım
Merhabalar,Benim hormon testimde progesteronum düşük çıktı canım oyüzden üç kullanmam içşn verdi