Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pcosum var uzun süredir kontrol ettirmedim canım o yüzden gitmek istedim. Hem de hormonlara vs baktırmış olurum.Tamam canım yaparsam atarım. Sen bilirsin ama acele etme daha bir aydır deniyorsun
Günaydın evet fotoğrafta göremedim ben de :/Eki Görüntüle 3494074
Günaydın kızlaaar çok ince bir çizgi gördğm ben sanki gözle ama fotoğrafta belli olmuyor ://
Hmm anladım canımPcosum var uzun süredir kontrol ettirmedim canım o yüzden gitmek istedim. Hem de hormonlara vs baktırmış olurum.
Bir bakıyorum görüyorum bir bakıyorum görmüyorum bilemedimEki Görüntüle 3494074
Günaydın kızlaaar çok ince bir çizgi gördğm ben sanki gözle ama fotoğrafta belli olmuyor ://
Çok inceydi kuzum ya kontrolün kalınlığı kadar değilBir bakıyorum görüyorum bir bakıyorum görmüyorum bilemedim
Canım üstünde oynadım oynayınca çok hafif gölge gibi birşeyi çıktı.Eki Görüntüle 3494074
Test yaptınızmı evde birdahamerhaba bennn reglim gecikeli 5 gün oldu aşırı akıntım var bazen açık sarıya dönüyor bazen de şeffaf ama çok oluyor 2 gün öncede pembe kan geldi ama baya açık bi pembe regle bir gün varken kan testim negatif çıktı çok siz ne durumdasınız
Ben göremedimEki Görüntüle 3494074
Kız sinirlerim bozuldu diyorsun 30 tane test alıyorsunBende test yapmayı bıraktım. Dün gece göğüslerim inanılmaz dehşet sızladı. Akıntım da çoğaldı. Sürekli wcdeyim. 6 kasımda randevu buldum onu aldım. 3 kasımda bat günüm. Varsa vardır yoksa yoktur artık sinirlerim bozuldu testleri yapa yapa.
Anladım canım varsa koyulaşır zatenÇok inceydi kuzum ya kontrolün kalınlığı kadar değil
Bir dahaki aya kendimi garantiledim. Arkadaşım var ona veririm hamileysem asjsjsjsjjKız sinirlerim bozuldu diyorsun 30 tane test alıyorsun
Eczanede bi tane si 25-30₺ ona para mı dayanır ya ki sabırsız olan ben günde 3-4 tane yapıyorumKız sinirlerim bozuldu diyorsun 30 tane test alıyorsun
Bir dahaki aya kendimi garantiledim. Arkadaşım var ona veririm hamileysem asjsjsjsjj
Hahahaa şaka yapıyorum canım iyi yapmışsın. Biz zaten günde bilmem kaç tane yapıyoruz oyüzden çokca elin altında durması iyi olmuş. Eczaneden günaşırı 5-6 tane taşıyacağına bu daha iyi. Valla ben hamileykende yapıyordum çift çizgi görmek hoşuma gidiyordu 2-3 aylıkken falan yapıyordum annem karnın büyümeye başladı bile delimisin diyorduEczanede bi tane si 25-30₺ ona para mı dayanır ya ki sabırsız olan ben günde 3-4 tane yapıyorum
Evet kuzum işte birazcık belli oluyordu bakalım belki yarına daha çok belli olur varsaCanım üstünde oynadım oynayınca çok hafif gölge gibi birşeyi çıktı.
Çift çizgi görmek hepimizin hoşuna gidiyor akıl sağlığım elde gidiyaahhh dünden beri cidden göğüslerim sızlıyor bata 9 gün kaldı. Kafam Leyla gibi.Hahahaa şaka yapıyorum canım iyi yapmışsın. Biz zaten günde bilmem kaç tane yapıyoruz oyüzden çokca elin altında durması iyi olmuş. Eczaneden günaşırı 5-6 tane taşıyacağına bu daha iyi. Valla ben hamileykende yapıyordum çift çizgi görmek hoşuma gidiyordu 2-3 aylıkken falan yapıyordum annem karnın büyümeye başladı bile delimisin diyordu
Canım kaç gün kaldı bata senin?Evet kuzum işte birazcık belli oluyordu bakalım belki yarına daha çok belli olur varsa
Test yaptınızmı evde birdaha
Ben göremedim
Günaydın bu sabah erken gebelik testi yaptım sabah midem çok bulanıyordu. elektriklerde kesikti zar zor yaptım testi silik pembe bir çizgi çıktı ama çok net değildi. Umutlanmak da istemiyorum aslında sonra çok üzülürüm diyeTest yaptınızmı evde birdaha
Ben göremedim
Resmi paylaşır mısın bakalım :)Günaydın bu sabah erken gebelik testi yaptım sabah midem çok bulanıyordu. elektriklerde kesikti zar zor yaptım testi silik pembe bir çizgi çıktı ama çok net değildi. Umutlanmak da istemiyorum aslında sonra çok üzülürüm diye
ayy elektrik yoktu işe gitmeden aceleyle yaptım karanlıkta resim çekemedim testi de atmadım evde bekliyor:) eşimin doğumgunü yaklaşiyor inşallah vardır da süpriz yaparım yaResmi paylaşır mısın bakalım :)