2024 Ekim ayı Transfer hazırlıkları ve transfer bekleyenler 💙💓

Arkadaşlar doktor bana gonalf i adetten önce başlattı daha 2 hafta var adete. Yumurta görünce 6-7 tanr hemen başkayalım dedi. Normal mi böyle başlayan var mı

Kizlarr gunaydinn Bugun doktor randevum vardi cok iyi dedi 10-12 adet yumurta toplanmis insallah hersey yolunda gider carsamba yine kontrolum var o zaman herhalde yumurta toplama gununu belirleyecekler

Merhabalar bende cuma opu oldum. 12 yumurta toplandı ama şimdilik 3 tanesi iyiymiş. İstersen donduralım istersen 5.gune gitmesini bekleyelim dedi embriyolog.bende 5.gunu bekleyelim dedim. İnşallah doğru karar vermişimdir

Kizlarr nasilsinizz ben iyim ignelerimi oluyorumm yarinn kontrolum var size birsey sorucam transferden sonra nelere dikat edilmesi gerekiyorr

Aşılama tutma oranı düşük ama kısmet bu işler

Merhabalar hanımlar bende kısmet olursa ekimde 2. Tüp bebek trasferimi olacağım bakalım merak ettikleriniz varsa ilk denemesi olacak olanlar için soru sorabilirsiniz hepimize pozitif sonuçlar diliyorum

Kizlarr nasilsinizz ben iyim ignelerimi oluyorumm yarinn kontrolum var size birsey sorucam transferden sonra nelere dikat edilmesi gerekiyorr
Çay,kahve, cikolata ,hazır ve paketli ,işlenmiş gıda tüketme doğal beslen onun haricinde trasferden sonra ağır kaldırma anı hareketlerden kaçın test gününe kadar ilişki yok birde trasferden sonra sol tarafına yatmaya özen göster sırt üstü çok fazla yatma ayrıca sürekli yatma arada kalk evin içinde dahi olsa gezin rahme kan akışı gerekli benim söyleyeceklerim bu kadar umarım hepimiz pozitif sonuç alırız

Kızlam selam, ben 3 defa tüp bebek tedavisi gördüm. İlki hiç tutmadı, ikincisi tuttu fakat 9 haftalıkken kalp atışı alamadık ve kürtaj oldum genetiğe gönderildi kromozom sorunu çıktı. Diğer kalan dondurlmuş embriyolarımada doktorum genetiğe göndermenin sağlıklı olmayacağını çözdürüp tekrar dondurulması doğru olmaz dedi ve yine 3 transferimdemde tuttu ama hiç kalp atışı alamadık yine genetiğe gitti bu sefer sorun olmadığı ama neden kalp arışı alamadıkları bilmediklerini söylediler. Şimdi 3 olumsuz sonuçtan sonra başka doktor arayışına girdik ve şişli memoriala görüştük. Kafam çok karıştı çünkü semra hoca transfer sonrası eski kullandığın hiç bir ilacı kullandırmayacağım dedi. Kan sulandırıcı, östrojen ilaçlarını sadece bir fitil vereceğim dedi. Tabi ben şokkkkk. O kullandığım ilaçlar neydi. Yani bir torba iğne hap. Kafam çok karıştı. Ne olur bilen yaşayan biri beni aydınlatabilir mi? Gerçekten çok ihtiyacım var. O kadar kayıptan sonra çok doğru ilerlemek istiyorum. Ha bide İntralipid serum alıyordum. Transfer günü ve sonrasında hafta 1 taki 9. Haftaya kadar. Onada gerek yok dendi. Lütfen bilen yaşayan biri yorum yapabilir mi?

Benim ilk tüp bebek tedavimde geçen ötesi yumurtalar toplandı 2 yumurtam vardı zaten ikisi de boş çıktı. Doktorumu çok seviyorum ona çok güveniyorum ama acaba bi Semra Hocaya da gitsem mi diye düşünüyorum. Aradım randevu almak için ama Semra Hoca sürekli ilgilenmiyormuş ekibi bakıyormuş diye vazgeçtim. Siz memnun kaldınız mı acaba ekibinden

evet öyle semra hoca kritik durumlarda ve özel durumlarda dahil oluyormuş. Ama herşeyi semra hoca takip ediyormuş. Ekşp halinde çalışılıyormuş. Benimde kafam çok karıştı. Ne yapacağımı bilemiyorum. Birde tedavi yöntemide diğer gördüğüm tedaviden farklı olunca kafam iyice karıştı. Kızlar yaşayan bilen varsa yorum yapabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…