2024 Ekim ayı Transfer hazırlıkları ve transfer bekleyenler 💙💓

Merhaba kizlar 34 yaşındayım amh düşüklüğü var Ağustos ayında ilk tedavimi oldum 4 yumurta toplandı 2 si boş çıktı 1 tanesi döllendi ama 1 gün sürdü transfere gidemedik bende şuan vitamin ve cyclo ilaç kullanıyorum Ekim adetimde kontrole gideceğim bakalım hepimiz güzel haberler alırız sağlıklı bir şekilde kucağımizi doldururuz inşallah 🤲🤲

Merhaba kizlar 34 yaşındayım amh düşüklüğü var Ağustos ayında ilk tedavimi oldum 4 yumurta toplandı 2 si boş çıktı 1 tanesi döllendi ama 1 gün sürdü transfere gidemedik bende şuan vitamin ve cyclo ilaç kullanıyorum Ekim adetimde kontrole gideceğim bakalım hepimiz güzel haberler alırız sağlıklı bir şekilde kucağımizi doldururuz inşallah 🤲🤲
Merhaba canin surecin hayırlısı olsun cnm. Sağlıklı beslen bol yeşillik Akdeniz usulü. Bide de sabahlari aç karnına ceviz kuru incir ye. Çörek otunu balla karıştırılarak ye sabahları. Faydası çok. Bide sters ten Uzak durun eşin ve sen

Merhaba arkadaşlar bende perşembe günü reglinin 2.günü yani tüp bebek için dra gittim,muayene yaptı 5 tane yumurta gördü,ilk denemem olacak.ilaclari yazdı ama kullanma dolaba koy dedi,4 ekimde tekrar gel ne zaman başlayacağını sıyleyeceğim dedi.birde muayenede yumurtalığın rahime yapışık dedi sol yada sağ demedi sordum ama açıklama da yapmadı.önumuzdeki regli de ekimde başlatacak heralde,amh düşüklüğü var bende hemşire baskılama yöntemiyle yapacağız dedi,Sehir hastanesinde raporlu yaptıracağım özel gibi çok açıklama yapmıyorlar ve dr çok yoğundu zaten.insallah hayırlısı olur.hepimizin süreci olumlu olması dileğiyle

Kızlar nisan transferinden geliyorum ❤🌈 dualarım sizinle. Ben şuan 6 aylık hamileyim. Transferden önce her gün avakado, kabak çekirdeği, kefir yedim. Transferden sonra da devam ettim. Transferden sonra ilk iki gün duş almadım. Hep yatmadım. Rutin işlerime devam ettim. Hatta bayramdı gezdim dolaştım. Üst raflara uzanmayın ve kendinizi aşırı yormayın. Kan dolaşımı önemli o sebeple çok hareketsiz kalmayın. Ben ilk trasferimde rapor alıp yatmıştım, tutmamıştı. Tabiki tutacağı varsa amuda kalksanız da tutacaktır. Mutlu olun, moral motivasyonunuz yüksek olsun ❤ umarım bebişleriniz çok yakında sizinle kavuşacaklardır 🌈🙏🏼

Kızlar nisan transferinden geliyorum ❤🌈 dualarım sizinle. Ben şuan 6 aylık hamileyim. Transferden önce her gün avakado, kabak çekirdeği, kefir yedim. Transferden sonra da devam ettim. Transferden sonra ilk iki gün duş almadım. Hep yatmadım. Rutin işlerime devam ettim. Hatta bayramdı gezdim dolaştım. Üst raflara uzanmayın ve kendinizi aşırı yormayın. Kan dolaşımı önemli o sebeple çok hareketsiz kalmayın. Ben ilk trasferimde rapor alıp yatmıştım, tutmamıştı. Tabiki tutacağı varsa amuda kalksanız da tutacaktır. Mutlu olun, moral motivasyonunuz yüksek olsun ❤ umarım bebişleriniz çok yakında sizinle kavuşacaklardır 🌈🙏🏼
Ya bu avokado yu nerden alıyosunuz markettekiler çok kötü sert yumusarkende çürüyor

Çoğaltmıyor, olanın büyümesine yardımcı oluyor canım
Benim ilk transferde ilaçları kullanmamışken 6 tane gördüler ilaçları kullandkm iğneleri. Toplarken 4 tane çıkmıs. 1 tane sağlıklı geldi tutmadı. Şimdi ben normal kontrole gitmiştim adete 2 hafta var 7 tane gördü hemen iğnelere gonalf başlattı. Aslında baska doktora gidicektim birden bire eski doktorla tedaviye başlamış oldum. Havuz yöntemi uygulayalım dedi ama çok pahalı toplatma o yüzden son kez deniycem yaş 42 inşallah bu sefer olur

Benim ilk transferde ilaçları kullanmamışken 6 tane gördüler ilaçları kullandkm iğneleri. Toplarken 4 tane çıkmıs. 1 tane sağlıklı geldi tutmadı. Şimdi ben normal kontrole gitmiştim adete 2 hafta var 7 tane gördü hemen iğnelere gonalf başlattı. Aslında baska doktora gidicektim birden bire eski doktorla tedaviye başlamış oldum. Havuz yöntemi uygulayalım dedi ama çok pahalı toplatma o yüzden son kez deniycem yaş 42 inşallah bu sefer olur
Ben düşük amhlıyım. Bir iki embriyom oluyordu. Doktorum havuza çok sıcak bakmıyordu. Olanı transfer ederiz diyordu. Öyle de yaptık canım. Üç kez yumurta geliştirme, 2 kez transfer işlemi sonucunda hamile kalabildim. Havuz yapılmadı. İlk yumurta geliştirmede yumurtam toplanmamıştı, bir yumurtayı toplamak istememiştik ama sonra da yine bir iki oldu. Mecbur toplandı. Nasip bu işler. Benim yaş 36. İnşallah bebeğine kavuşursun canım.

Ayy kizlarr ignenin 4 gunundeym bademcimi iltihab kapti 2 gundur bogaz arim var hic ates kaldirmadm bugun biraz daha iyim ilac icmiyorum bir sorun olmaz dimi 🤍

Ben olabilirim. Opu sonrası 2.adetim gecikti en son 46 gün önce oldum. Sanırım transferim ekime kaydı
Merhaba cnm hayırlısı olsun süreciniz. Benim de 2. Adetim gecikti şuan 3 gün neden böyle oluyor anlamadım. Hergun ince ince adet olacakmış gibi karın ağrısı oluyor sonra geçiyor hah şimdi gelecek diyorum bişey yok. Normal değil sanırım adetin böyle gecikmesi.
Eğer gelirse bende Ekim transfer i olacağım sanirim

Merhaba ben de 27 yaşındayım ilk tüp bebek tedavimiz, pcos olduğum için 16 adet 5. Gün embriyolarımız donduruldu. Ardından y formundaki rahmim için ameliyat oldum ve şimdi 25 eylülde lucrin 3,75 iğnesi vurulacağım. Adet olunca gidecekmişim ama bu konuyla ilgili yorum pek göremedim. Beslenmeme dikkat etme konusunda sanırım geç kaldım 🫤 bu ilaç ile ilgili bilgisi olan varsa sonraki aşamalar nasıl neler yapmak gerekir, rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle

Merhaba cnm hayırlısı olsun süreciniz. Benim de 2. Adetim gecikti şuan 3 gün neden böyle oluyor anlamadım. Hergun ince ince adet olacakmış gibi karın ağrısı oluyor sonra geçiyor hah şimdi gelecek diyorum bişey yok. Normal değil sanırım adetin böyle gecikmesi.
Eğer gelirse bende Ekim transfer i olacağım sanirim
Benim 40 günü buldu gecikince ben doktora yazmıştım gebelik testi yaptırıp tarlusal başlatmıştı sabah akşam kullandım bitene kadar. İlaç bittikten 2 gün sonra adetim geldi dün doktora gittim transfer hazırlığım başladı benim. 2. adet gecikmesi hemen hemen herkeste oluyormuş normal dedi doktor zaten buradan da okudum emin oldum ve gerçekten 47. günde oldum tamamen. Ama benim adetim tedaviden önce ki adetten 1 hafta geç geldi aslında normal olması gereken günler de oldu. Sadece opu sonrası adetim hemen geldiği için adet süreci uzadı. Şuan yine aynı eski adet tarihim de oldum. Hala olmadıysanız doktorunuza yazın ama 45. günde adet semptomları başlıyor ve transfer hazırlığı opu süreci kadar zorlu değil tabi kişiden kişiye değişir süreci

Benim 40 günü buldu gecikince ben doktora yazmıştım gebelik testi yaptırıp tarlusal başlatmıştı sabah akşam kullandım bitene kadar. İlaç bittikten 2 gün sonra adetim geldi dün doktora gittim transfer hazırlığım başladı benim. 2. adet gecikmesi hemen hemen herkeste oluyormuş normal dedi doktor zaten buradan da okudum emin oldum ve gerçekten 47. günde oldum tamamen. Ama benim adetim tedaviden önce ki adetten 1 hafta geç geldi aslında normal olması gereken günler de oldu. Sadece opu sonrası adetim hemen geldiği için adet süreci uzadı. Şuan yine aynı eski adet tarihim de oldum. Hala olmadıysanız doktorunuza yazın ama 45. günde adet semptomları başlıyor ve transfer hazırlığı opu süreci kadar zorlu değil tabi kişiden kişiye değişir süreci
Bu gecikme işi insanı stres e de sokuyo. Biran evvel başlamak istiyor insan ama olmayınca da strese giriyor. Ne diyelim.gec olsun güç olmasın inşallah hayırlısı olsun

Dün benim de yumurta toplamam vardı. 2 yumurtam vardı zaten, ikisi de boş çıktı. İlk reglimde değil sonraki rwglimde gidicez tekrar bakılacak duruma göre hareket edicez ama çok moralim bozuldu yıkıldım resmen

Merhaba ben de opudan sonra 2.regl bekliyorum carsamba gününden beri lekelenmem var daha sökülmedi sanırım bu normal mi test yaptim negatif bu lekelenme adet sayılmaz degil mi

X