Taze transfer mi oldunuz reglden kaç gün sonra dondurulmuş transfer oluyorMerhabalar hanımlar bende kısmet olursa ekimde 2. Tüp bebek trasferimi olacağım bakalım merak ettikleriniz varsa ilk denemesi olacak olanlar için soru sorabilirsiniz hepimize pozitif sonuçlar diliyorum
Herkesin farklı olabilir tabi ama ben adetimin 2. Günü gittiğimde doktorum bana 13 gün sonra kontrole geleceksin ondan 6 gün sonrada transfer demişti bakalım 2 ekimde gittiğimde tam zamanı belli olacak inşallahAdetten kaç gün sonra transfer oluyor bilen var mı bende adeti bekliyorum
Merhaba acele etmeyin bende ettim benim doktor havuz ve prp önerdi. Ben bi türlü aylardır aksilik yüzünden opu olamadim bi türlü başlanmadı acele ettim geçen ay başka doktora gittim taze transfer olacakti çok heyecanlandım 1 yumurta vardı 1 tane daha göründü 2 yumurta ikiside gelişmedi gonalf 150 meriofert ve letu kullandım yüksek doz kullandık ona rağmen gelişmedi dedi iptal etti ve bi daha denemeni önermem dedi fakat araştırdım bi kere böyle oldu diye bi kere daha olacak gibi bişey yokmuş o yüzden bende eski dokoturma geri gittim havuz yapılacak fakat bu ay yine başlayamadık ultrasonda 2 yumurta kendi kendine büyüyüp kist olmuş dedi bende kan pıhtısı riski olduğu için dogum kotnrol hapi verenem dedi o yuzden cums gunu operasyon ile içini boşaltacak ve aynı anda prp yapacakmış. Düşük bir ihtimal ama hiç olmayacak gibi de değil dedi sonrasında da yumurtalık uyarımı dedi ama bilmiyorum ne olcak nasıl olcak marttan beri sorun doktor 1 kere opu olamadimvalla havuz yöntemi evet ıyı ama ben de bıraz acelecıyım hadı opu olsun transfer olsun ve hamıle kalıyım dıyorum. neyse acele etmıyoruz hayırlısıyla olcak ınsallah sabırla bekliyoruz
Merhabalar bende cuma opu oldum. 12 yumurta toplandı ama şimdilik 3 tanesi iyiymiş. İstersen donduralım istersen 5.gune gitmesini bekleyelim dedi embriyolog.bende 5.gunu bekleyelim dedim. İnşallah doğru karar vermişimdir
Bende Ağustos ayında ilk tüp Bebek tedavimi oldum amh düşük benim gonalf iğnesini 150 olarak kullandım banada doktor yüksek doz olduğu halde istediğimiz gibi olmadı demişti 300 kullananlarda okudum burda bu neye göre kullanılıyor acabaMerhaba acele etmeyin bende ettim benim doktor havuz ve prp önerdi. Ben bi türlü aylardır aksilik yüzünden opu olamadim bi türlü başlanmadı acele ettim geçen ay başka doktora gittim taze transfer olacakti çok heyecanlandım 1 yumurta vardı 1 tane daha göründü 2 yumurta ikiside gelişmedi gonalf 150 meriofert ve letu kullandım yüksek doz kullandık ona rağmen gelişmedi dedi iptal etti ve bi daha denemeni önermem dedi fakat araştırdım bi kere böyle oldu diye bi kere daha olacak gibi bişey yokmuş o yüzden bende eski dokoturma geri gittim havuz yapılacak fakat bu ay yine başlayamadık ultrasonda 2 yumurta kendi kendine büyüyüp kist olmuş dedi bende kan pıhtısı riski olduğu için dogum kotnrol hapi verenem dedi o yuzden cums gunu operasyon ile içini boşaltacak ve aynı anda prp yapacakmış. Düşük bir ihtimal ama hiç olmayacak gibi de değil dedi sonrasında da yumurtalık uyarımı dedi ama bilmiyorum ne olcak nasıl olcak marttan beri sorun doktor 1 kere opu olamadim
Bende Ağustos ayında ilk tüp Bebek tedavimi oldum amh düşük benim gonal
İstanbulBende aybi şekilde hangi şehirde tedavi oluyorsunuz benim amh de ciddi düşük ne yapicam bilemiyorum tedaviye bi türlü başlayamadık hep bi aksilik oluyor her ay bir kere bile opuya gidemedim
Benim tedavilerimde hep yüksek kullandılar. Ya sadece gonal f 450 ya da 300 gonal f,150 meriofert. Doktorum bu dozun bana iyi geldiğini, yumurtalarin iyi cevap verdiğini söylemişti.Bende Ağustos ayında ilk tüp Bebek tedavimi oldum amh düşük benim gonalf iğnesini 150 olarak kullandım banada doktor yüksek doz olduğu halde istediğimiz gibi olmadı demişti 300 kullananlarda okudum burda bu neye göre kullanılıyor acaba
Ay haberleşelim bende bugün reglimin ikinci günü gidiyorumHerkesin farklı olabilir tabi ama ben adetimin 2. Günü gittiğimde doktorum bana 13 gün sonra kontrole geleceksin ondan 6 gün sonrada transfer demişti bakalım 2 ekimde gittiğimde tam zamanı belli olacak inşallah
Haberleşelim tabi. Güzel haberlerini bekliyorumAy haberleşelim bende bugün reglimin ikinci günü gidiyorum
Amin inşallahİnşallah burdaki herkezin güzel haberlerini okuruz herşey gönlünüzce olsun
Bence doktorunuza bir danışınBide grip oldum ya sorun olurmu acaba yumurtalar için bağışıklık düştü
Kalitesi nedirMerhaba kızlar, geçtiğimiz pazar günü yumurta toplama işlemim gerçekleşti, 2 tane yumurtam var. Bugün 4. gün ve transfer yapılmasını söylüyorlar...
1. ve 2. kaliteymiş, yaşım da 40. Karar verdik bugün transferim olacak hayırlısıyla :) Ne olur dua edin bana :)Kalitesi nedir