- 22 Nisan 2024
- 147
- 91
- 32
ayy hadı hayırlısı olsun saglıkla tutunsunlar ınsallah saglıkla kucağına alırsın1. ve 2. kaliteymiş, yaşım da 40. Karar verdik bugün transferim olacak hayırlısıyla :) Ne olur dua edin bana :)
Ayy hadi insallah tutarlar canim ya haber ver mutlaka. Bende 42 yim bir yumurta transfer edilmisti tutmadi simdi ikinci tedavideyim nerde tedavi oluyosun neler yaptin transferden sonra yaz1. ve 2. kaliteymiş, yaşım da 40. Karar verdik bugün transferim olacak hayırlısıyla :) Ne olur dua edin bana :)
Şişli Memorial de 9 Eylülde başladım, 22'sinde yumurta toplamam, 26'sında saat 16:00 gibi de transferim olacak inşallah, inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız, amin :)Ayy hadi insallah tutarlar canim ya haber ver mutlaka. Bende 42 yim bir yumurta transfer edilmisti tutmadi simdi ikinci tedavideyim nerde tedavi oluyosun neler yaptin transferden sonra yaz
sızın tedavı sebebiniz neydı acaba ? şişli memorialde hangi doktora gidiyorsunuz ? bir de ilk tedaviniz mi ? ben de şişli memoriale da gidip bi fikir almayı düşünüyorum da o yüzden soruyorumŞişli Memorial de 9 Eylülde başladım, 22'sinde yumurta toplamam, 26'sında saat 16:00 gibi de transferim olacak inşallah, inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız, amin :)
Dondurulmuş trasfer oldum adetten sonra yumurtlama oluyor sonra ya kendiliğinden çatlıyor yumurta yada catlatma iğnesi yapılıyor sonra progesteron düzeyine göre trasfer gününüz belirleniyor zaten catlamadan bir iki gün sonra progesteron hormonu yükseliyor sonra trasfer oluyorsunuz ilkinde doğal siklusta olmuştum ben trasferi ikincisini ilaçlı yapacağız demişti doktor bakalım bekliyorumTaze transfer mi oldunuz reglden kaç gün sonra dondurulmuş transfer oluyor
Dr un verdiği ilaclari kullansanız ben bir kez geçirdim çok şiddetliydi antibiyotik ve fitil kullandım. Bunun dişin da çamaşırlarınızi ütüleyerek giyinin günlük değiştirmeye özen gösterin. Bol su için. Geçmiş olsun..Kızlar birde ben ilk trasferimde iki kere vajinal ya ma gecirdim neden oldu ki tekrarlayan vajinal enfeksiyon oluyorum sürekli bunu nasıl geçirebilirim bilen varsa yazsın lütfen
Ben varım kızlarrrr ekimde transferim var ilaçlara başladım dondurulmuş olacakEkim de bizden başka transfer olacak kimse yok mu ?
Hayırlısı olsun pozitif sonuçlanır inşallah. Yas kaç kaçıncı gün embriyosu. Bende dondurulmuş olucam adeti bekliyorumBen varım kızlarrrr ekimde transferim var ilaçlara başladım dondurulmuş olacak
Ben regl oldum bugün 3. Gün dün ilaçlara başladım yaş 33, 5.gün embriyosu amh 0.99 havuz yöntemiyle ancak 3 embriyom oluştuHayırlısı olsun pozitif sonuçlanır inşallah. Yas kaç kaçıncı gün embriyosu. Bende dondurulmuş olucam adeti bekliyorum
Ben regl oldum bugün 3. Gün dün ilaçlara başladım yaş 33, 5. gün embriyosu amh 0.99 havuz yöntemiyle ancak 3 embriyom oluştuHayırlısı olsun pozitif sonuçlanır inşallah. Yas kaç kaçıncı gün embriyosu. Bende dondurulmuş olucam adeti bekliyorum
Masallah insallah hepsi de tutunur sana,bana,bizeBen regl oldum bugün 3. Gün dün ilaçlara başladım yaş 33, 5.gün embriyosu amh 0.99 havuz yöntemiyle ancak 3 embriyom oluştu
İnşallah senin kaç embriyon var senin yaş kaçMasallah insallah hepsi de tutunur sana,bana,bize
38 yaşındayım 4 embriyom var canimİnşallah senin kaç embriyon var senin yaş kaç
İnşallah saglıklı bebişlerimiz olur benim boş gebelik ve dış gebelik öyküm var eşimde de bende de problem var inşallah artık ççook saglıklı ilerlesin38 yaşındayım 4 embriyom var canim
Benim ilk tedavim, yumurta sayım çok az maalesefsızın tedavı sebebiniz neydı acaba ? şişli memorialde hangi doktora gidiyorsunuz ? bir de ilk tedaviniz mi ? ben de şişli memoriale da gidip bi fikir almayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum
Benimde ekimde dondurulmuş olucakBen varım kızlarrrr ekimde transferim var ilaçlara başladım dondurulmuş olacak