2024 Ekim ayı Transfer hazırlıkları ve transfer bekleyenler 💙💓

1. ve 2. kaliteymiş, yaşım da 40. Karar verdik bugün transferim olacak hayırlısıyla :) Ne olur dua edin bana :)
Ayy hadi insallah tutarlar canim ya haber ver mutlaka. Bende 42 yim bir yumurta transfer edilmisti tutmadi simdi ikinci tedavideyim nerde tedavi oluyosun neler yaptin transferden sonra yaz

Ayy hadi insallah tutarlar canim ya haber ver mutlaka. Bende 42 yim bir yumurta transfer edilmisti tutmadi simdi ikinci tedavideyim nerde tedavi oluyosun neler yaptin transferden sonra yaz
Şişli Memorial de 9 Eylülde başladım, 22'sinde yumurta toplamam, 26'sında saat 16:00 gibi de transferim olacak inşallah, inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız, amin :)

Şişli Memorial de 9 Eylülde başladım, 22'sinde yumurta toplamam, 26'sında saat 16:00 gibi de transferim olacak inşallah, inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız, amin :)
sızın tedavı sebebiniz neydı acaba ? şişli memorialde hangi doktora gidiyorsunuz ? bir de ilk tedaviniz mi ? ben de şişli memoriale da gidip bi fikir almayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum

Benim hikayem okadar uzunki
2010 yılı eylül ayında adet döneminde çok fazla karın ağrısından dolayı kadın doktoruna gittim.daha 18 yaşındaydım ve daha önce hiç kadın hastalıklatı doktoruna gitmemiştim. 15 cm’lik çikolata kistim olduğu söylendi ve ertesi gün apartopar ameliyata alındım.çok zor bir süreçti ameliyat ağrılarım çok oldu ,kist büyük olduğu için bağırsaklarım birbirine yapmıştı .Kistim kötü huylu çıkmadı.ameliyattan sonra yılda 1 kere doktor muaynesine gittim kontrol amaçlı ozamanlar gittiğim muaynede bana bir kere operasyon geçirdiğim için bir daha operasyon geçirmemin tehlikeli olduğunu söylediler be yumurtalık rezervimin azalanileceğini söylediler.2022 yılında yine aynı karın ağrısını yaşadım ve devlet hastanesinin aciline gittim 2,2 cm’lik yeniden kist oluşmuş ve ilhitaplanmıştı 3 gün hastanede yattım ağır antibiyotik tedavisi uygulandı ve 3 gün sonra taburcu oldum ama 3 ayda bir muhakkak kontrol önerdiler.3 ay sonraki kontrollerde kistimin büyümeye başladığını gördük 3,3 cm olmuştu doğum kontrol hapına başladık 6 ay . Bu süreçte evlendim. 6 ay sonra yine kontrole gittim ve bu sefer yine büyüdüğünü gördük be çoğalmıştı. Mr çektirdim CA(kanser değerlerine) baktılar kötü huylu çıkmadı .kendiliğinden gebe kalmamı bekledik 3 ay sonra gebe kalamayınca tüplerime baktırdım ve ordada problem çıkmadı. Ardından 3 ay daha bekledik bebek olmayınca bir başka doktora kontrole gittim kistlerim büyük olduğu için hemen ameliyat olmam gerektiğini söyledi .kendisine ameliyat olamayacağımı bebek düşündüğümü riskli olduğunu söyledim beni tersledi.ardından şuanki doktorumu bulduk ailemle. İsmi Altay kartal tüp bebek alanında uzman . Kendisine bürün tahlillerimi tetkiklerimi götürdüm geçmişimi anlattım ve hemen tüp bebek işlemlerine başladık. Bu süreçte çok ilgiliydi,bana seni ameliyat edip kistlerini alamam ama gerek görürsek belki açıp kistlerinin içini boşaltıp etrafı rahatlatmak için operasyon yapabiliriz ama belki dedi ve gereksiz yere fazladan iğne aldırmadı( daha önce tüp bebek tedavisi alan insanlardan duyduğum kadarıyla gereksiz yere fazladan iğneler ellerinde çok kalmış) ve ilaçlar çok pahalı bildiğiniz gibi.ve sağ yumurtalığımın olduğu kısım kistlerden dolayı çok karışık olduğu için muaynelerimi çok sık verdi. istanbul tüp bebek merkezi ile çalışmaktadır beni zaman zaman oradaki hocalarla bile muayne etti. Haziran ayında 11 tane yumurta toplandı 4 tanesi sağlıklı bir şekilde 2-2 donduruldu.beni kistlerimi boşaltabiliriz dediği operasyona bile almadı direk trasfer yaplım dedi şuanda transfer öncesi ilaçlarımı kullanıyorum Dekort, coraspirin,estrofem, folbiol. 12 ekim de transfer planlanıyor . Yazımın bu kısmına kadar okuduydasız çok teşekkür ederim. Hepimiz burada bir süreç içerisindeyiz . bizleri sadece okuyan arkadaşlar olabilir. Hepimizin allah yardımcısı olsun. Ben bu süreçte çok zorlandım ve sıkılıp çekinmemeyi öğrendim . Problemimi anlatırsam belki farklı fikirler öğrenebilirim onu öğrendim. Paylaşmak çok güzel birşey allah herkezin kalbine göre versin

Taze transfer mi oldunuz reglden kaç gün sonra dondurulmuş transfer oluyor
Dondurulmuş trasfer oldum adetten sonra yumurtlama oluyor sonra ya kendiliğinden çatlıyor yumurta yada catlatma iğnesi yapılıyor sonra progesteron düzeyine göre trasfer gününüz belirleniyor zaten catlamadan bir iki gün sonra progesteron hormonu yükseliyor sonra trasfer oluyorsunuz ilkinde doğal siklusta olmuştum ben trasferi ikincisini ilaçlı yapacağız demişti doktor bakalım bekliyorum

Kızlar birde ben ilk trasferimde iki kere vajinal ya ma gecirdim neden oldu ki tekrarlayan vajinal enfeksiyon oluyorum sürekli bunu nasıl geçirebilirim bilen varsa yazsın lütfen

Merhaba
tavmergenin çok sistemli ve düzenli bir merkez olduğunu söyleyebilirim ancak ben olumlu sonuçla ayrılmadım.
tedavi protokolleri bana çok uzun geldi. donuk embriyo transferi 33 günün üzerinde bir zamanda gerçekleşti. bu çok saçma. başka bir merkezde daha kısa sürede olmuştu (max 18 gün gibi). bunu özellikle sorduğumda o tedavi protokolünün (yani kendilerine göre kısa olanın) giderek daha az kullanıldığını vb. söylediler.
Hekimler hangi tedaviyi kullanıyorsa en iyisinin onun olduğunu savunurlar.
rahim kalınlığı nın 9 a ulaşması beklendi. ama çoğu yerde 7 ye ulaştımı transfer süreci başlıyor. ben bu süreçte inanılmaz stres oldum. çünkü çok uzadı. dediğim gibi sonuç olumsuz ki dedikleri herşeyi yaptım. nasip değilmiş.
tedavi gören herkesin hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almalarını temenni ediyorum

Kızlar birde ben ilk trasferimde iki kere vajinal ya ma gecirdim neden oldu ki tekrarlayan vajinal enfeksiyon oluyorum sürekli bunu nasıl geçirebilirim bilen varsa yazsın lütfen
Dr un verdiği ilaclari kullansanız ben bir kez geçirdim çok şiddetliydi antibiyotik ve fitil kullandım. Bunun dişin da çamaşırlarınızi ütüleyerek giyinin günlük değiştirmeye özen gösterin. Bol su için. Geçmiş olsun..

Ben varım kızlarrrr ekimde transferim var ilaçlara başladım dondurulmuş olacak
Hayırlısı olsun pozitif sonuçlanır inşallah. Yas kaç kaçıncı gün embriyosu. Bende dondurulmuş olucam adeti bekliyorum

Hayırlısı olsun pozitif sonuçlanır inşallah. Yas kaç kaçıncı gün embriyosu. Bende dondurulmuş olucam adeti bekliyorum
Ben regl oldum bugün 3. Gün dün ilaçlara başladım yaş 33, 5.gün embriyosu amh 0.99 havuz yöntemiyle ancak 3 embriyom oluştu

Ben regl oldum bugün 3. Gün dün ilaçlara başladım yaş 33, 5. gün embriyosu amh 0.99 havuz yöntemiyle ancak 3 embriyom oluştu

Ben regl oldum bugün 3. Gün dün ilaçlara başladım yaş 33, 5.gün embriyosu amh 0.99 havuz yöntemiyle ancak 3 embriyom oluştu
Masallah insallah hepsi de tutunur sana,bana,bize

sızın tedavı sebebiniz neydı acaba ? şişli memorialde hangi doktora gidiyorsunuz ? bir de ilk tedaviniz mi ? ben de şişli memoriale da gidip bi fikir almayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum
Benim ilk tedavim, yumurta sayım çok az maalesef Şişli Memorial'de Semra Kahraman'a gittim. Tabii onunla sadece bir kere görüştüm, sonrasında hep Aysu hocayla ilerledim. Hastanede sabahtan genelde kontroller oluyor, öğlen Semra hocayla toplandı yapıp, gün içinde de ilaçların nasıl kullanılması gerektiğine dair mesaj geliyor.
Perşembe saat 16:30 gibi transfer oldum. 2 gündür evde dinleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…