Hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallahkan verdim az önce çıktı 20.71 değerim
Geçmiş olsunKızlar bugün adet oldum haftasonu araya girdiği için bugünden gittim tüp bebeğe başlarız diye geçen ay duphaston kullandım 42 mm kanamalı kist olmuş eğer tüp bebek ilacı kullanırsan yumurta döner ameliyatlik olursun dedi doktor bu ayıda boş geçir bi dahaki ay başlarız tüp bebeğe diyip gönderdi canım çok sıkıldı iki ay boşuna gitti bu ay da mı gidecek kışa kalırsa transfer ve opu zor olacak benim için sizce başka yerde 3.asilamayi da denesem mi bu ayı değerlendirmiş olurum
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunGeçmiş olsun( ama o kistten kurtulmak daha önemli şuan. Döner dediğinin sonu patlama aynı zamanda benim öyle oldu ve sağ yumurtalığımı da kaybettim ameliyatla aldılar patlayınca.geç olsun güç olmasın misali , yumurta geliştirici haplar daha da büyütebilir dediği gibi öncelik bence kistten kurtulmak olmalı
Çok haklısnız düşünmeniz çok güzel bence benim bilinçszliğim oldu resmen evlendiğimin 4.ayında patladı zehirlemeye başlamış acilden ameliyata aldılar akşam bir saat daha geciksem ölürmüşüm patladığı için de yumurtalığıda almışlar mecburen başka türlü temizlenemezmiş zaten 38 yaşken menopoz dediler dolayısıylada .. çok zordu yani. Evlenmeden önce vardı 4 5 cm di kanamalı değildi bir kaç ay doğum kontrol hapı kullandım geçmemişti doktor ağrı yoksa ve büyümüyorsa dursun bir zararı yok demişti. Sonra o hale geldim işte.Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun
Benimki de sağ tarafta daha önce bişey yoktu 1 ayda bu kadar büyümesinin sebebi ne acaba kanamalı olması iyi mi ve sizce ne yapmalıyım geçmesi için kusura bakmayın biraz fazla sordum bı çözüm bulmalıyım çok sıkıldım beklemekten biran önce başlamak istiyorum
İnşallah o altın yumurta içlerinde olur sağlıklaMerhabalar, pazar günü yumurta toplama işlemim olacak, lütfen bana dua edin :)
Ben de aynı zamanda başlayacağım ekimde regl olduğumda başlayalım dedi doktor aynı şekilde vitamin yürüyüş bol okuyup araştırmayla geçiyorMerhaba, ben de nasip olursa Ekim’de tedaviye başlıyorum. Nedir ne değildir inanın bilerek hiç okumadım, nasıl olur neler olur okumadım, zaten çok karamsar ve takıntılı bir insanım. Şuan kendimi doktora bıraktım ne derse onu yapacağım. Şuan tek yaptığım vitamin kullanmak ve beslenmeme dikkat etmek. Yaşım 32, eşimde varikosel var.
Anlayışınız için çok sağolun daha önce tüpler tikaliydi laparoskopi ile açıldı 2. Ameliaytla rahim t şeklindeydi düzeltildi bunun için doktor önermedi ameliyati rezerv azalmasin 2 yıl içinde çoklu operasyon azaltır diye zaten kanamalı kendinden gitsin dedi ama bitkisel veya ilaç kullanmak istiyorum ki etkisi kalmasın pazartesi diğer hastanedeki doktorumla görüşelim bakayım onun fikri ne olacak bol su da içerim inşallah biran önce atlatır tüp bebeğe başlarız daha önce sorun çıkmazdı karar verdik diye hep sorunlar çıkıyorÇok haklısnız düşünmeniz çok güzel bence benim bilinçszliğim oldu resmen evlendiğimin 4.ayında patladı zehirlemeye başlamış acilden ameliyata aldılar akşam bir saat daha geciksem ölürmüşüm patladığı için de yumurtalığıda almışlar mecburen başka türlü temizlenemezmiş zaten 38 yaşken menopoz dediler dolayısıylada .. çok zordu yani. Evlenmeden önce vardı 4 5 cm di kanamalı değildi bir kaç ay doğum kontrol hapı kullandım geçmemişti doktor ağrı yoksa ve büyümüyorsa dursun bir zararı yok demişti. Sonra o hale geldim işte.
Kist için doğum kontrol hapı veriyorlar normalde ya onları kullanmak lazım ya da ben klomen kullandığımda da kist olmuştu o zaman cyclo prog.. diye bir ilaç var onu verdi bir ay kullan dedi o geçirmişti mesela kisti, bir ay ara vermiş bulundum sadece. O ilacı bir ay deneyebilirsiniz bir doktorla ya da acele edeyim illa diyorsanız daha dazla büyümeden laparoskopi yaptırın yani kapalı ameliyat gibi kiçük bir delik açıp ordan kisti temizleyecekler, benimki patlama oldupu için boydan boya sezeryan kesiği attılar. O halde gelmeyin de araya bir iki ay girmesi hiç önemli değil inanın başına gelince insanın anlıyor
Başka bir doktora gidip danışın yani bence
Yaa sizin de epey sorun çıkmışAnlayışınız için çok sağolun daha önce tüpler tikaliydi laparoskopi ile açıldı 2. Ameliaytla rahim t şeklindeydi düzeltildi bunun için doktor önermedi ameliyati rezerv azalmasin 2 yıl içinde çoklu operasyon azaltır diye zaten kanamalı kendinden gitsin dedi ama bitkisel veya ilaç kullanmak istiyorum ki etkisi kalmasın pazartesi diğer hastanedeki doktorumla görüşelim bakayım onun fikri ne olacak bol su da içerim inşallah biran önce atlatır tüp bebeğe başlarız daha önce sorun çıkmazdı karar verdik diye hep sorunlar çıkıyor
Amin inşallah. Allah razı olsun o ilacı da araştıracam faydası olursa ne ala çok iyi olurYaa sizin de epey sorun çıkmışçözümü olsun yeterki ama .geçmiş olsun. Aynen başka bir doktor görüşü de en iyisi. O ilacı sorun bence ama cyclo prog.. şeklinde bişeydi epey araştırmıştım hem adet düzenleyici hem de fsh a da olumlu etkisi oluyor hem de kist i de düşürüyor. Onu kullanırken gebe kalanlar da var korunun diyen doktorlar da var tabi. İnşallah en güzel en çabuk en sağlıklı yolu doktorunuzla çizersiniz
19 yumurta çok iyi aslında ya nasıl hrmrn anladılar kalitesiz oldugunuMerhaba arkadaşlar bende 1 ay once opu oldum Ekim gibi transfer olacağım kısmetse. 2. Adeti bekliyorum. 19 yumurta toplandı Yaş 40 olduğu için yumurtalar kalitesiz denildi ancak 2 adet 3. Gün embriyosu kaldı geriye.biri iyi kalitede diğeri orta dedi doktor bakalım kısmet Kader bazı şeyler. Hız elimizden geleni yaptık gerisi rabbimin Allah'ım bu yolda emek veren herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Kaliteli yumurta ile kalitesiz olanın arasında fark varmış görüntü olarak biliyorlar bana gösterdi doktor benekli ve çilli gibi görüntü var kalitesiz olanda. Kaliteli olan temiz görüntüyru. Sebep olarak ta yaş faktörü olduğunu söylediler. 2 embriyom kaldı bakalım inşallah tutar bebeklerim19 yumurta çok iyi aslında ya nasıl hrmrn anladılar kalitesiz oldugunu
Benim ikinci denemem ve son denemem olacak. Yaş 42 ilkinde 6 yumurta 4 toplandı 1 tane saglıklı geldı tutmadı. Şimdi 7 tane gördü hemem toplayalım deyip gonalf150 bide perpoveris iğnesine başlattı salı kontrol var. Havuz yöntemi falan dedi ama ona başlamam her ymurta toplamaya 80 bin veremem.Kaliteli yumurta ile kalitesiz olanın arasında fark varmış görüntü olarak biliyorlar bana gösterdi doktor benekli ve çilli gibi görüntü var kalitesiz olanda. Kaliteli olan temiz görüntüyru. Sebep olarak ta yaş faktörü olduğunu söylediler. 2 embriyom kaldı bakalım inşallah tutar bebeklerim
Sen ne durumdasin cnm
Çok haklısın cnm bende aynı fikirdeyim. Her yumurta para demek. İlk seferde boznbile yoprandik maddi manevi seni çok iyi anlıyorum İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun cnm . Yaş geçtikçe yumurta kalitesi düşüyor o yüzden tutmuyor cnm. Yaş genç olsa tek yumurta da olsa tutuyor. Rabbim bu yolda emek veren herkesin gönlüne göre versin inşallah cnmBenim ikinci denemem ve son denemem olacak. Yaş 42 ilkinde 6 yumurta 4 toplandı 1 tane saglıklı geldı tutmadı. Şimdi 7 tane gördü hemem toplayalım deyip gonalf150 bide perpoveris iğnesine başlattı salı kontrol var. Havuz yöntemi falan dedi ama ona başlamam her ymurta toplamaya 80 bin veremem.
Amin inşallah arı sürü kefir polen içiyorum da bilmem işe yarıyormuÇok haklısın cnm bende aynı fikirdeyim. Her yumurta para demek. İlk seferde boznbile yoprandik maddi manevi seni çok iyi anlıyorum İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun cnm . Yaş geçtikçe yumurta kalitesi düşüyor o yüzden tutmuyor cnm. Yaş genç olsa tek yumurta da olsa tutuyor. Rabbim bu yolda emek veren herkesin gönlüne göre versin inşallah cnm
Sabhlari kuru incir ceviz ye aç karnına cnm. Bide çörek otu at ağzına bir kaşik çiğne. Bal varsa karıştır ye iyi geliyorAmin inşallah arı sürü kefir polen içiyorum da bilmem işe yarıyormu