Benim ilk transferimde olumsuzdu merkezdende hic memnun kalmadim ikimci trasferde transfer sirasinda sonda ile idrarimi almalari beni rahatlatti ve 3 saat özl odamda kaldim konfor çok önemli bilmeyen arastiran arkadaslar icin yazdim korkutmak icin degil transferde secenek sunulmayabilir ama sonda ile idrarlarini aldirmalari buyuk bir kolaylik bizler tecrube ile ogrendik onlar evet boylede birsey var der ister uygular ister uygulamaz onlara bakmis ama bilgi vermek benim icin önemli isterse transferden sonra atlasin zıplasın ben sadece yaşadığım konfordan söz ettim.benimde 3. Gün embriyos 7. Gün kan degerim 7.96 ile öğrendim.
Yanlış anlamayın ama 3 saat dinlenmeye hiç gerek yok. Bu biraz korkutuyor transfer olacak kişileri. benimde ilk transferim 5 inde yapıdı odaya alındım 20 dk sonra idrarımı kalkıp yaptım tekrardan uzandım 1 saat sonra giyinip eve geldim. İlk gün ve ikinci gün kişisel ihtiyaçlarım hariç yatakta uzandım . 3. Günden itibaren 20 dk yürüyüşler yemek yapmaya başladım.2. Gün duşumu aldım bu arada taze transfer 3. Gün embriyosu. 2 gün sonra kan testim var idrar testlerimde çift çizgiyi gördüm inşallah hayırlısı olur.
Kizlar slm bende bu ay Femara kullandım yumurtalarim sağ sol 4er adet 13/10/11/9 mm lerinde gonal F 450 kulanmaya basladim bugün 2 günüm 100 gonal vuruyorum inşallah işe yarar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah emeklerimiz boşa cikmasin
Kızlar birde ben ilk trasferimde iki kere vajinal ya ma gecirdim neden oldu ki tekrarlayan vajinal enfeksiyon oluyorum sürekli bunu nasıl geçirebilirim bilen varsa yazsın lütfen
Bu sefer ki trasferimden önce söyleyeceğim zaten trasfer olana kadar sürekli alttan muayene oluyoruz buda vajinal mantara enfeksiyona davetiye cikariyor