2024 Ekim ayı Transfer hazırlıkları ve transfer bekleyenler 💙💓

Doktor hiçbir ilaç vermemişti ben hemşire hanıma söyledim vajinal yanmam var diye gecmesse haberleşelim dedi bir geçer gibi oldu sonra tekrar başladı sonrada zaten negatifi gördüm

Bende regl bekliyorum kızlar cyclo prognyova kullandım dün bitti normalde ilaç birtikten 3/5 gün içerisinde gelmesi lazım.. benim 4 cü opum ve 6 cı transferim .. ilk 4 de hiç pozitif göremedim son transferim ise bio kimyasal oldu. Yine çok heycanlıyım,gerginim Allah yardımcımız olsun kader ortaklarım

Kızlar merhaba. Size hikayemi bahsedeyim ihmallerinizi görürsünüz sizde belki. Evlendiğim de çocuk istedim ve doktora gittim doktorum pcos oldugumu ama hamileliğe engel olmadığını sadece yumurtlama tarifimi bilmemi istedi 6 sonra çatlatma iğnesi falan bi türlü olmadı. Hsg çekti sonra olarak bişey yoktu. Eşimden aynı gün sprem testi alındı. Maalesef eşim kriptoozspremi ve verikosel çıktı. Kıbrıs’ta yaşamama rağmen doktorum paranı burda harcama Türkiye’de yap dedi. Diyarbakır bahçeci de ilk transferimi oldum tek embriyo transfer ettim. 17 yumurta dan sadece 2 embriyom oluşmuştj 6.gün ben olarak bir tane donmuşım var . Pozitif oldu 8. Haftada maalesef kalbi durdu. Zaten çok sıkıntılı geçti. Kese gördüğümde kanama ardından kese büyümedi. Sonra herşey yoluna girdi kalp atışını duyunca kaybettik. Kürtaj oldum geçen ay. İkincisini Kıbrıs’ta yapmak istedim. Doktor hit ile görüştüm.malesef yumurta yapışıklıgım varmış. Ve bunu hiç bir doktor fark etmemişti. Endometrioziz oldugumu öğrendim. Onu atlatamadan Hemen bizi genetiğe yönlendirdi. Ve çok şaşıracağımız bişey oldu. Benim kromozomlarımdan 1. Ve 5 kromozomum bozuk maalesef. Sağlıklı gebelik çok zor. Demem o ki mutlaka gen testlerinizi yapın öyle naşlayın. Ekim adetimi bekliyorum. Opu için. İki taraflı büyük sıkıntılı olduğumuz için ptg belki olmaz bile o kadar embriyomuz oluşmaz. İnşallah güzel sonuç alırız

Arkadaşlar merhaba benim tup bebek olayim 3. Transferde oldu ilk 2 olumsuz transferimle olumlu gecen transferim arasindaki farklardan size söz etmek istiyorm. Ilk kendinizde prooblam varsa onu tedavi etmek gerek troid tansiyon gibi ve bende rahmde anomali gibi seyelr hsitereskopi ile giderildikten sonra 3. Transferde tutu. Transfer zamani da asırı idrara sıkışik olmaniza gerek yok transfer bitiminde sonda ile idrarınızı aldirin bu sayede hemen idrariniz gelemeyecek trnasfer sonrasi kendinize özl oda isteyin 3 saat yatin hic kalkmadan idrarınız gelirse ördeğe yapın... olumsuz transferimde esimi yanima almamislardi ve transfer sonrasinda bn kalkip tuvalete gitmistim... bunlar benim tecrubelerim sizinle paylasmak istedim. Dualarim sizinle inşallah bebislerinizi kucağıniza alin

Neler yapmıştınız kalitesi için ? İğne dozunuz kaçtı günlük olarak

Yanlış anlamayın ama 3 saat dinlenmeye hiç gerek yok. Bu biraz korkutuyor transfer olacak kişileri. benimde ilk transferim 5 inde yapıdı odaya alındım 20 dk sonra idrarımı kalkıp yaptım tekrardan uzandım 1 saat sonra giyinip eve geldim. İlk gün ve ikinci gün kişisel ihtiyaçlarım hariç yatakta uzandım . 3. Günden itibaren 20 dk yürüyüşler yemek yapmaya başladım.2. Gün duşumu aldım bu arada taze transfer 3. Gün embriyosu. 2 gün sonra kan testim var idrar testlerimde çift çizgiyi gördüm inşallah hayırlısı olur.

hayırlı olsun inşallah, transferiniz ne zaman yapılmıştı? transferden 2 gün sonra mı idrarda çıktı?kusura bakmayın, benim transfer 10 ekimde oldu ve idrar testi yapmaya korkuyorum da o yüzden soruyorum:)

Neler yapmıştınız kalitesi için ? İğne dozunuz kaçtı günlük olarak
450 doz kullandım iğneleri sadece son iğnem 375 di. Yanin da günlük 2doz Gonatropin iğne yaptim, climara forte bant 2 gün arayla degistirerek 2 kutu kullandım. Takviye olarak ace selenyum omepaQ10 ve pharmas plus kullandım ve duphaston.

Masallah çok sevindim darısı başıma inşallah. Sürecinden bahseder misin

Masallah çok sevindim darısı başıma inşallah. Sürecinden bahseder misin
Ekim aynda tedavim başladı . Eylül 2 yumurta toplama işlemim oldu. 5inde doktorum 3. Gün embriyosunu taze transfer yaptı 2 adet embriyo transfer edilditransferden sonra 2 gün yatak istirahati vardı. Günlük ihtiyaçlarımı giderdikten sonra genelde uzandım. Ama sonrasında yarım saat 20 dklık yürüyüşler yaptım. Bol protein ve folik değeri yüksek besinler tükettim .dik durarak birer oda şeklinde spürgemi bile yapttım. Sadece belimin üstüne eğilmedim ayaklarıdan destek alarak eğiliyordum bir şeyler alırken. İşlerimi yaparken genelde art arda değil dinle dinlene yapıyordum. Salata yemek hazırlıklarını hep oturarak yaptım . Rahim sağlığı kadar beslenmede çok önemli özelikle protein alımı size önerim buna dikkat etmemiz. Ve transferden sonra ilaçlarınız için saat belirleyin antibiyotik gibi saati saatine alın. Ben alarm kuruyorum. Bence bu düzende çok önemli . Transferden sonra hissettiklerim 1-2 bel ağrısı gaz ilaçlar yapıyordu sanırım. 3. Gün ve diger günler Çok çabuk terliyordum gece ateş basıyordu uyku düzenim bozuldu. 3. Gün gece açıktım ilginçtir ve bel ağrım 3,4,5 çok daha belirgindi 6. Gün meme ucuma dokununca acı hissettim test yaptım ilk ince belirsiz cizgimi gördüm. 7. Gün meme hasasiyetim artmıştı ve yine test yaptım aynı 8. Gün bel ağrı yine vardı sonrada hafifledi. 9. 10. Gün çok yorulmadıysam uzun ayakta kalmadıysam bel ağrım olmuyordu çok rahattım hiç bir şey yok gibi ve ilginçtir ki bugün 10. Gün test yaptığımda ikinci çizgimin bariz bir şekilde kalınlaştığını gördüm .inşallah güzel haberler alırım Sizin de şimdiden hayırlı olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

hayırlı olsun inşallah, transferiniz ne zaman yapılmıştı? transferden 2 gün sonra mı idrarda çıktı?kusura bakmayın, benim transfer 10 ekimde oldu ve idrar testi yapmaya korkuyorum da o yüzden soruyorum:)
Teşekkür ederim. İnşallah hayırlı sonuç alırsınız. 5 ekimde transferim yapıldı .3 gün sonra test yaptım siz sakın erken yapmayın nefatifti. 6. Gün ikimdin yaptım test bekledikçe ince çizgiyi gördüm.7. Gün yine yaptım yine aynı 8. Gün daha az bekledim 2 dk gibi 9. Gün çok daha belirgindi bıgün 10. Gün ikinci çızgini kalınlaştığını fark ettim20 tl almıştım bir kaç test vardı ama en iyisi boyası dağılmayan bozuk çıkmayan sente lady oldu. Bir tane de pahalı test almıştım bugün yaptım 30 sn çizgi belirginleşti inşallah 2 gün sonra güzel haber alırım

Eklentiler

• 612D1D8E-BC36-45B6-85FC-489107502295.jpeg
    111,1 KB · Görüntüleme: 22
  • 3EE3F198-05DD-4D18-8029-2A5698D04DFF.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 21
  • 2FBD58BD-5E93-4476-9C66-B7D48E50CCB9.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 21
  • D697B02C-D53B-4EF4-9F18-B717930A611B.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 21
bugün aldım birkaç tane erken gebelik testi ama yapamam galiba:) pazar günü kan testi zamanım ama o güne kadar nasıl dayanacağım bakalım:))
Allahın izniyle sizin az kalmış güzel haberi almanıza inşallahhhhh

Beklemek çok zor gerçekten. Ben tlf oyun falan indirmiştim düşünmemek için yürüyüşe çıkıyordum çünkü düşündükçe stres yapıyor insan ve bu hiç iyi değil.8. Günden sonrası daha sakin geçiyor ağrılarda azalıyor

Çokmuş ya dozu, ben benimkine fazla derken ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…