- 19 Aralık 2023
- 280
- 103
- 29
Doktor hiçbir ilaç vermemişti ben hemşire hanıma söyledim vajinal yanmam var diye gecmesse haberleşelim dedi bir geçer gibi oldu sonra tekrar başladı sonrada zaten negatifi gördümDr un verdiği ilaclari kullansanız ben bir kez geçirdim çok şiddetliydi antibiyotik ve fitil kullandım. Bunun dişin da çamaşırlarınızi ütüleyerek giyinin günlük değiştirmeye özen gösterin. Bol su için. Geçmiş olsun..
Benimde dondurulmuş olacak ekimdeBenimde ekimde dondurulmuş olucak
İlaçlara başladın mıBenimde ekimde dondurulmuş olucak
Evet başladımİlaçlara başladın mı
Neler yapmıştınız kalitesi için ? İğne dozunuz kaçtı günlük olarakMasallah yasa göre yumurta sayısı çok iyi. Kalite düzeltilecek bir durum bence. Benim de ilkinde kalitesiz çıktı ikinci tedavim de 10 yumurtadan 9u dolu çıktı. Yani doğru ve kişiye göre uygulanan tedavi doğru sonuca götürüyor. Süreciniz hayırlı olsun inşallah pozitifi göreceğiz☘
Ekimin 5 inde transfer oldum 17 sinde kan testim varEkim de bizden başka transfer olacak kimse yok mu ?
Arkadaşlar merhaba benim tup bebek olayim 3. Transferde oldu ilk 2 olumsuz transferimle olumlu gecen transferim arasindaki farklardan size söz etmek istiyorm. Ilk kendinizde prooblam varsa onu tedavi etmek gerek troid tansiyon gibi ve bende rahmde anomali gibi seyelr hsitereskopi ile giderildikten sonra 3. Transferde tutu. Transfer zamani da asırı idrara sıkışik olmaniza gerek yok transfer bitiminde sonda ile idrarınızı aldirin bu sayede hemen idrariniz gelemeyecek trnasfer sonrasi kendinize özl oda isteyin 3 saat yatin hic kalkmadan idrarınız gelirse ördeğe yapın... olumsuz transferimde esimi yanima almamislardi ve transfer sonrasinda bn kalkip tuvalete gitmistim... bunlar benim tecrubelerim sizinle paylasmak istedim. Dualarim sizinle inşallah bebislerinizi kucağıniza alin
hayırlı olsun inşallah, transferiniz ne zaman yapılmıştı? transferden 2 gün sonra mı idrarda çıktı?kusura bakmayın, benim transfer 10 ekimde oldu ve idrar testi yapmaya korkuyorum da o yüzden soruyorum:)Yanlış anlamayın ama 3 saat dinlenmeye hiç gerek yok. Bu biraz korkutuyor transfer olacak kişileri. benimde ilk transferim 5 inde yapıdı odaya alındım 20 dk sonra idrarımı kalkıp yaptım tekrardan uzandım 1 saat sonra giyinip eve geldim. İlk gün ve ikinci gün kişisel ihtiyaçlarım hariç yatakta uzandım . 3. Günden itibaren 20 dk yürüyüşler yemek yapmaya başladım.2. Gün duşumu aldım bu arada taze transfer 3. Gün embriyosu. 2 gün sonra kan testim var idrar testlerimde çift çizgiyi gördüm inşallah hayırlısı olur.
450 doz kullandım iğneleri sadece son iğnem 375 di. Yanin da günlük 2doz Gonatropin iğne yaptim, climara forte bant 2 gün arayla degistirerek 2 kutu kullandım. Takviye olarak ace selenyum omepaQ10 ve pharmas plus kullandım ve duphaston.Neler yapmıştınız kalitesi için ? İğne dozunuz kaçtı günlük olarak
Masallah çok sevindim darısı başıma inşallah. Sürecinden bahseder misinEkimin 5 inde transfer oldum 17 sinde kan testim varkaset idrar tesleri yaptım onlarda çizgiler çıktı. Hata bugün 10. Günüm bugün çizgimin kalınlaştığını da gördüm inşallah 2 gün sonra güzel haber alırım
Ekim aynda tedavim başladı . Eylül 2 yumurta toplama işlemim oldu. 5inde doktorum 3. Gün embriyosunu taze transfer yaptı 2 adet embriyo transfer edildiMasallah çok sevindim darısı başıma inşallah. Sürecinden bahseder misin
Teşekkür ederim. İnşallah hayırlı sonuç alırsınız. 5 ekimde transferim yapıldı .3 gün sonra test yaptım siz sakın erken yapmayınhayırlı olsun inşallah, transferiniz ne zaman yapılmıştı? transferden 2 gün sonra mı idrarda çıktı?kusura bakmayın, benim transfer 10 ekimde oldu ve idrar testi yapmaya korkuyorum da o yüzden soruyorum:)
bugün aldım birkaç tane erken gebelik testi ama yapamam galiba:) pazar günü kan testi zamanım ama o güne kadar nasıl dayanacağım bakalım:))Teşekkür ederim. İnşallah hayırlı sonuç alırsınız. 5 ekimde transferim yapıldı .3 gün sonra test yaptım siz sakın erken yapmayınnefatifti. 6. Gün ikimdin yaptım test bekledikçe ince çizgiyi gördüm.7. Gün yine yaptım yine aynı 8. Gün daha az bekledim 2 dk gibi 9. Gün çok daha belirgindi bıgün 10. Gün ikinci çızgini kalınlaştığını fark ettim 20 tl almıştım bir kaç test vardı ama en iyisi boyası dağılmayan bozuk çıkmayan sente lady oldu. Bir tane de pahalı test almıştım bugün yaptım 30 sn çizgi belirginleşti inşallah 2 gün sonra güzel haber alırım
Beklemek çok zor gerçekten. Ben tlf oyun falan indirmiştim düşünmemek için yürüyüşe çıkıyordum çünkü düşündükçe stres yapıyor insan ve bu hiç iyi değil.8. Günden sonrası daha sakin geçiyor ağrılarda azalıyorbugün aldım birkaç tane erken gebelik testi ama yapamam galiba:) pazar günü kan testi zamanım ama o güne kadar nasıl dayanacağım bakalım:))
Allahın izniyle sizin az kalmış güzel haberi almanıza inşallahhhhh
Çokmuş ya dozu, ben benimkine fazla derken ..:)450 doz kullandım iğneleri sadece son iğnem 375 di. Yanin da günlük 2doz Gonatropin iğne yaptim, climara forte bant 2 gün arayla degistirerek 2 kutu kullandım. Takviye olarak ace selenyum omepaQ10 ve pharmas plus kullandım ve duphaston.