2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Cm değildir o mm dir bana 61 mm dedi normalde 30 mm altına düşerse sıkıntı sende iki katı dedi bir kaç ay önce ölçtüğünde de 75mm demişti. Gitgide kısalacak sanırım doğuma doğru
Hahah mm aynen maşallah sendeki kadar duymamıştım da bana dediğim gibi 32 için harika dendi şu zamana kadar.

Kızlar 26 haftadayım uzun yolculuk yapmayı düşünüyorum özel aracımızla haftaya doktruma danıştıktan sonra gitmeyi düşünüyoruz acaba uzun yolculuk yapan var mı varsa nasıl geçiyor acaba
Ben yaptım canım salı gunu Konya'dan Fethiye ye gittik ama gezerek saat 6 dan 4 e kadar çok uzun oldu ayaklarim şişmiş biraz o kadar mola vererek gezerek gittik zor olmadı yani bana

Canim gittiğim doktorum doğum paketi aldığım için farklı doktora gidemiyorum , devlette bi görüneyim dedim sıra yok ayrıca burda hastane araştırma olduğu icin asistanlar genelde oluyor oyuzden böyle süreç ilerliyor. Daha önce ben sanci bile bilmiyorum canım ne olduğunu bu bebegimde anladım planlı sezeryan olduğu için sanci çekmemiştim doğumdan 20 gün öncesine kadar gezdim tozdur yüzdüm neler neler bu son numaramda yaşıyorum bunları Rabbım mükafatını sağlıklı bir doğum yaparak versin hepimize nasip etsin bide sıkıntı 34 mm de değil benim kasılmam oldukça rahim ağzım kısalıyor oyuzden canim

Ya içim rahatladı teşekkür ederim tatlım dediğini uygulayacagim 25 +2 olduk bugün az kaldı ha gayret diye diye geçecek

Gece soluna mi yatıyorsun canım? Bende bu sabah sol tarafım ağrıyarak kalktım ama solumdan hiç dönmeden yattığım için oldu

Sen nasıl oldun canim?
Benim de kanamam kahverengi lekelenme olarak devam ediyor, progestan iğne kullanıyorum. Bundan sonra da kanama yaşama ihtimalin yüksek dedi doktor. Çok şükür bebeğim iyi, inşallah 38.haftayı görürüz sağlıkla.

İnşallah canım iğneler şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…