- 25 Temmuz 2013
- 12.894
- 52.771
- 798
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #18.041
Nasıl oldunuz?28 hafta
Hahah mm aynenCm değildir o mm dirbana 61 mm dedi normalde 30 mm altına düşerse sıkıntı sende iki katı dedi bir kaç ay önce ölçtüğünde de 75mm demişti. Gitgide kısalacak sanırım doğuma doğru
Ben yaptım canım salı gunu Konya'dan Fethiye ye gittik ama gezerek saat 6 dan 4 e kadar çok uzun oldu ayaklarim şişmiş biraz o kadar mola vererek gezerek gittik zor olmadı yani banaKızlar 26 haftadayım uzun yolculuk yapmayı düşünüyorum özel aracımızla haftaya doktruma danıştıktan sonra gitmeyi düşünüyoruz acaba uzun yolculuk yapan var mı varsa nasıl geçiyor acaba
Fl değerini 7 ile carpiyorsunuz tahmini uzunluğu çıkıyorKızlar bu ultrason görselinde bebeğin boyu hangisi ya doktor söylemeyi unuttu bende bir türlü çözemedim
Canim gittiğim doktorum doğum paketi aldığım için farklı doktora gidemiyorum , devlette bi görüneyim dedim sıra yok ayrıca burda hastane araştırma olduğu icin asistanlar genelde oluyor oyuzden böyle süreç ilerliyor. Daha önce ben sanci bile bilmiyorum canım ne olduğunu bu bebegimde anladımAbla lütfen moralini yüksek tutmaya çalışBen karnıma sürekli dokunduğumda ya da karnıma baktığımda ben de o gün kötü hissediyorum. Ebe doğru söylemiş biliyorum hiç kolay değil ama kasılmaları düşünme İnan günde 10 kere hissediyorum sertleşmeleri ama düşünmemeye çalışıyorum. Bebek bazen aşağıya baskı yapıyor moralim bozuluyor gidip hemen uzanıyorum. Uzanınca düzeliyor. Sen de sık sık uzanırsan dinlenirsen Hiçbir sorun çıkmaz inşallah. Rahim ağzın hâlâ iyi durumda maşallah. O 2 milimetre yanlış ölçülmüş bile olabilir. Bir de senin doktorun da paniklemene sebep oluyor bence. Bir kereliğine başka bir doktora görünsen nolcak ki Ben doktorum kasılmaları takmadığı için başka doktora da gittim biliyorsun. O da çok önemsemedi. Seninki fazlaca önemsiyor belki haklı olan odur ama benim ablam da çok kasılıyordu vaktinde doğurdu çok şükğr. Daha önce vaktinde doğumlar da yapmışsın galiba. Bunun da aynı şekilde olacağına inan lütfen. Kötüyü aklına getirme
Ya içim rahatladı teşekkür ederim tatlım dediğini uygulayacagimAnladım kuzum, sen canını hiç sıkmadan genelde de dinlenirken ayaklarını kaldırarak yat kuzum ben inanıyorum inşallah yavrularımızı en az 37 ye kadar tutacağız içimizde. Bir de 23.hafta felan serklaj yapılabilen aşamalar zaten benim ilk hamileiğiöde 23 hafta 5 gündü. Serklaj yapamazlarsalar bir şey takıp onunla da hafta beklemesi yapılıyormuş hiç merak etme kuzum her şey güzel olacak
Yatmaya devam ediyorum bundan sonraki süreç böyle geçecekmiş artık ama şimdilik sıvı gelişi durduNasıl oldunuz?
Gece soluna mi yatıyorsun canım? Bende bu sabah sol tarafım ağrıyarak kalktım ama solumdan hiç dönmeden yattığım için olduKızlar selam acayip kaburgalarım özellikle sol kaburgam ağrıyor bi kaç saattir orada tutulma hissi hep vardı bebeğin kafası yukarıda diye ama baya rahatsız edici olmaya başladı hiç benzerini yaşayan var mı
Tekrar geçmiş olsun canim insallah birdaha gelmez sağlıkla vaktinde kavuşursun bebeğineYatmaya devam ediyorum bundan sonraki süreç böyle geçecekmiş artık ama şimdilik sıvı gelişi durdu
Sen nasıl oldun canim?Nasıl oldunuz?
Yok canım ya ben sürekli dönerim sola yatmıyorum şimdi kalkınca daha iyiyim dün gece felaket bisiydi anlatamam parcalanicak şansımGece soluna mi yatıyorsun canım? Bende bu sabah sol tarafım ağrıyarak kalktım ama solumdan hiç dönmeden yattığım için oldu
Çok şükür. İnşallah böyle sorunsuz ilerler. Yatarız yeter ki bebeklerimiz iyi olsun.Yatmaya devam ediyorum bundan sonraki süreç böyle geçecekmiş artık ama şimdilik sıvı gelişi durdu
Benim de kanamam kahverengi lekelenme olarak devam ediyor, progestan iğne kullanıyorum. Bundan sonra da kanama yaşama ihtimalin yüksek dedi doktor. Çok şükür bebeğim iyi, inşallah 38.haftayı görürüz sağlıkla.Sen nasıl oldun canim?
Çok şükür en azından durmuş hastane de mi yatacaksın canımYatmaya devam ediyorum bundan sonraki süreç böyle geçecekmiş artık ama şimdilik sıvı gelişi durdu
Aynen öyle canım benim sağlıkla geçecek haftalarımız inşallahYa içim rahatladı teşekkür ederim tatlım dediğini uygulayacagim25 +2 olduk bugün az kaldı ha gayret diye diye geçecek
İnşallah canım iğneler şifa olsunBenim de kanamam kahverengi lekelenme olarak devam ediyor, progestan iğne kullanıyorum. Bundan sonra da kanama yaşama ihtimalin yüksek dedi doktor. Çok şükür bebeğim iyi, inşallah 38.haftayı görürüz sağlıkla.
Amin, Allah razı olsun.İnşallah canım iğneler şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?