- 1 Şubat 2024
- 868
- 1.593
- 33
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #18.021
Fl yazandi sanırım canimKızlar bu ultrason görselinde bebeğin boyu hangisi ya doktor söylemeyi unuttu bende bir türlü çözemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fl yazandi sanırım canimKızlar bu ultrason görselinde bebeğin boyu hangisi ya doktor söylemeyi unuttu bende bir türlü çözemedim![]()
Aynı doktor mu ölçüyor canım, ölçümden ölçüme çok farkediyor. İnşallah her şey çok güzel geçecek hepimiz için inanıyorum sen de inan olur mu? 19 unda güzel haberlerini alacağız inşallahCanim 21. Hafta detaylı usg de 45 çıkmıştı gayet iyiydi o haftadan sonra bayramda kasilmam oldu bayram sonrası doktor 36 olctu o ölümden 2 gün sonra yine kasilmam oldu 34 çıktı git gide düşüyor ilaç kullandığım kalkmadigim haldeyani 2 hafta icinde 9 mm kısaldı sonraki 2 gün içinde 2 mm
Selam daha dün doktora aynı soruyu sordum güldü kesinlikle normal olduğunu söyleyebilirim büyüyor ve alan açıyor kendine dediKızlar bazen karnım çok geriliyor şişiyor sanki patlayacakmış gibi hissediyorum biraz sert de oluyor. Sizlerin de başına geldi mi böyle bir durum, normal mi acaba
Sevindim canım çevremdeki insanlar sürekli konuşuyorlar gitme sıkıntı olur felan diye tecrübe varmı diye bi sorayım dedim bende senin gibi yaparım diye düşünüyorum teşekkür ederim iyi dileklerin içinYaptim 20 saat sürdü yaklaşık çünkü 2 saatte bir durdum yürüyüş yaptım. Arabana ve yollara göre değişebilir. Kendi rahatlığa odaklan. Bol su iç, baharatlı yeme sakın, bel desteği için yastık al, rahat kıyafetler giyin. Ben arada arkaya geçip uzandım ayaklarimi kaldirdim. Öyle böyle geçiyor her gördüğüm denizde inip ayaklarımı soktum harika iyi geliyorşimdiden iyi yolculuklar dilerim.
flyi 7 ile çarpınca buluyorsun boyunu galibaKızlar bu ultrason görselinde bebeğin boyu hangisi ya doktor söylemeyi unuttu bende bir türlü çözemedim![]()
Abla lütfen moralini yüksek tutmaya çalışKızlar bende bugün kendimi iyi hissetmiyorum ağlayasım var bebeğim 3 Ay bu sanci ve kasilmaya dayanamaz diyorum. bugün arkadaşım doğum yaptı bebeği gördüm ya ben kızımi göremezsem DİE ağladım bide proluton iğne günümdü vuruldum beni bi tuhaf etti halsizlestim. yatarken yine az önce karnım sertlesti. Ebe karnına hiç dokunma dedi ama dokunmadan anlamıyorum ki sertliğini bakıyorum dokunuyorum bu seferde benim yüzümden ya bisey olursa DİE kafayı yiyorum hiç iyi değilim![]()
Acaba baskılar nedeniyle kısalmış olabilir mi? Başta ölçtüler mi rahim ağzını? Ben anlamıyorum ki bir doktor 34 mm rahim ağzı için hiç rahat konuşmuyor başka bir doktor 28 mm rahim ağzını çok normal karşılıyor. Ben de sırf bu yüzden iki doktora gitmek istiyorumSerklaj sebebi neydi canım ? Rahim ağzı uzunluğu kaçtı hatırlıyor musun ?
Benim rahim ağzı 28 mm çıkıyor, serklaj vs gerekir mi bilmiyorum ama ayakta kalınca ağrı veya baskı hissediyorum
yani direkt yazan bir değer yok o halde tamamdır teşekkür ederimflyi 7 ile çarpınca buluyorsun boyunu galiba
ilk haftalarda baş - popop mesafesiyle sonradan da uyluk boyuyla hesaplıyorlar uzunluğu galiba. Direkt boyu göremiyorlar. Rica ederimyani direkt yazan bir değer yok o halde tamamdır teşekkür ederim
İnşallah canım benimAynı doktor mu ölçüyor canım, ölçümden ölçüme çok farkediyor. İnşallah her şey çok güzel geçecek hepimiz için inanıyorum sen de inan olur mu? 19 unda güzel haberlerini alacağız inşallah
Benim 32 cm çok iyi dendi hep. Hatta en son yurtdışında kontrole girdim. 16 cme kadar ilaçla iğneyle dinlenmeyle kontrol edebiliyoruz dediler.Acaba baskılar nedeniyle kısalmış olabilir mi? Başta ölçtüler mi rahim ağzını? Ben anlamıyorum ki bir doktor 34 mm rahim ağzı için hiç rahat konuşmuyor başka bir doktor 28 mm rahim ağzını çok normal karşılıyor. Ben de sırf bu yüzden iki doktora gitmek istiyorum![]()
Merhaba evet Nihan Hanım doktorum Nihat beyi duymadım evet Nihan Hanım anlaşmalı Lokman Hekim de yaptırıyor doğumuMerbaba Nihat beyi öneriyor musunuz? Ve doğumu lokmanda mı düşünüyorsunuz :) kendim için soruyorumm
Valla hiç bilemedim neden referans değişiyor acabaŞimdi tekrar baktım, 1. saatte referans 180'miş 75'lik testte, 2. Saatteyse 156'mış. Benim 2 saatlikte daha çok problem var, 1 saat referansa yakın yine de ama 2. saatte de inmemiş. Beni muhtemelen bundan ötürü çağırdılar.![]()
Şükür çevremde kimse bişey demedi hatta git gez bebek ile bir süre o kadar yol zor yapamazsin diye motive ettiler. Eşine ve kendine güveniyorsan, doktorunda sorun görmüyorsa yaparsınSevindim canım çevremdeki insanlar sürekli konuşuyorlar gitme sıkıntı olur felan diye tecrübe varmı diye bi sorayım dedim bende senin gibi yaparım diye düşünüyorum teşekkür ederim iyi dileklerin için![]()
Anladım kuzum, sen canını hiç sıkmadan genelde de dinlenirken ayaklarını kaldırarak yat kuzum ben inanıyorum inşallah yavrularımızı en az 37 ye kadar tutacağız içimizde. Bir de 23.hafta felan serklaj yapılabilen aşamalar zaten benim ilk hamileiğiöde 23 hafta 5 gündü. Serklaj yapamazlarsalar bir şey takıp onunla da hafta beklemesi yapılıyormuş hiç merak etme kuzum her şey güzel olacakİnşallah canım benimilk detaylidaki ölçümü Ankarada perinatolog yaptı canim son 2 sini kendi doktorum yaptı ama 3 de vajinal ölçüm
Ben de baktığımda normal çıkıyor ama ablaya negatif konuşuyor doktoruBenim 32 cm çok iyi dendi hep. Hatta en son yurtdışında kontrole girdim. 16 cme kadar ilaçla iğneyle dinlenmeyle kontrol edebiliyoruz dediler.
Cm değildir o mm dirBenim 32 cm çok iyi dendi hep. Hatta en son yurtdışında kontrole girdim. 16 cme kadar ilaçla iğneyle dinlenmeyle kontrol edebiliyoruz dediler.
Abla maşallah 75 mm neCm değildir o mm dirbana 61 mm dedi normalde 30 mm altına düşerse sıkıntı sende iki katı dedi bir kaç ay önce ölçtüğünde de 75mm demişti. Gitgide kısalacak sanırım doğuma doğru
![]()