2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Aynı doktor mu ölçüyor canım, ölçümden ölçüme çok farkediyor. İnşallah her şey çok güzel geçecek hepimiz için inanıyorum sen de inan olur mu? 19 unda güzel haberlerini alacağız inşallah

Kızlar bazen karnım çok geriliyor şişiyor sanki patlayacakmış gibi hissediyorum biraz sert de oluyor. Sizlerin de başına geldi mi böyle bir durum, normal mi acaba
Selam daha dün doktora aynı soruyu sordum güldü kesinlikle normal olduğunu söyleyebilirim büyüyor ve alan açıyor kendine dedi

Sevindim canım çevremdeki insanlar sürekli konuşuyorlar gitme sıkıntı olur felan diye tecrübe varmı diye bi sorayım dedim bende senin gibi yaparım diye düşünüyorum teşekkür ederim iyi dileklerin için

Kızlar selam bu aralar bende giremiyorum pek. Dün kontrolüm vardı 27 haftadayiz önden gidiyormuş bir hafta yine. 1kilo33 gram olmuş oğluşum. Boyuda 38 cm kadar olmuş. Ara ara olan karin gerginliği gibi soruları sordum çok normal olduğunu söyledi. Herkese kolay gebelik diliyorum.

Abla lütfen moralini yüksek tutmaya çalış Ben karnıma sürekli dokunduğumda ya da karnıma baktığımda ben de o gün kötü hissediyorum. Ebe doğru söylemiş biliyorum hiç kolay değil ama kasılmaları düşünme İnan günde 10 kere hissediyorum sertleşmeleri ama düşünmemeye çalışıyorum. Bebek bazen aşağıya baskı yapıyor moralim bozuluyor gidip hemen uzanıyorum. Uzanınca düzeliyor. Sen de sık sık uzanırsan dinlenirsen Hiçbir sorun çıkmaz inşallah. Rahim ağzın hâlâ iyi durumda maşallah. O 2 milimetre yanlış ölçülmüş bile olabilir. Bir de senin doktorun da paniklemene sebep oluyor bence. Bir kereliğine başka bir doktora görünsen nolcak ki Ben doktorum kasılmaları takmadığı için başka doktora da gittim biliyorsun. O da çok önemsemedi. Seninki fazlaca önemsiyor belki haklı olan odur ama benim ablam da çok kasılıyordu vaktinde doğurdu çok şükğr. Daha önce vaktinde doğumlar da yapmışsın galiba. Bunun da aynı şekilde olacağına inan lütfen. Kötüyü aklına getirme

Serklaj sebebi neydi canım ? Rahim ağzı uzunluğu kaçtı hatırlıyor musun ?
Benim rahim ağzı 28 mm çıkıyor, serklaj vs gerekir mi bilmiyorum ama ayakta kalınca ağrı veya baskı hissediyorum
Acaba baskılar nedeniyle kısalmış olabilir mi? Başta ölçtüler mi rahim ağzını? Ben anlamıyorum ki bir doktor 34 mm rahim ağzı için hiç rahat konuşmuyor başka bir doktor 28 mm rahim ağzını çok normal karşılıyor. Ben de sırf bu yüzden iki doktora gitmek istiyorum

Kızlar selam acayip kaburgalarım özellikle sol kaburgam ağrıyor bi kaç saattir orada tutulma hissi hep vardı bebeğin kafası yukarıda diye ama baya rahatsız edici olmaya başladı hiç benzerini yaşayan var mı

İnşallah canım benim ilk detaylidaki ölçümü Ankarada perinatolog yaptı canim son 2 sini kendi doktorum yaptı ama 3 de vajinal ölçüm

Benim 32 cm çok iyi dendi hep. Hatta en son yurtdışında kontrole girdim. 16 cme kadar ilaçla iğneyle dinlenmeyle kontrol edebiliyoruz dediler.

Valla hiç bilemedim neden referans değişiyor acaba Çok geçmiş olsun

Şükür çevremde kimse bişey demedi hatta git gez bebek ile bir süre o kadar yol zor yapamazsin diye motive ettiler. Eşine ve kendine güveniyorsan, doktorunda sorun görmüyorsa yaparsın

İnşallah canım benim ilk detaylidaki ölçümü Ankarada perinatolog yaptı canim son 2 sini kendi doktorum yaptı ama 3 de vajinal ölçüm
Anladım kuzum, sen canını hiç sıkmadan genelde de dinlenirken ayaklarını kaldırarak yat kuzum ben inanıyorum inşallah yavrularımızı en az 37 ye kadar tutacağız içimizde. Bir de 23.hafta felan serklaj yapılabilen aşamalar zaten benim ilk hamileiğiöde 23 hafta 5 gündü. Serklaj yapamazlarsalar bir şey takıp onunla da hafta beklemesi yapılıyormuş hiç merak etme kuzum her şey güzel olacak

Benim 32 cm çok iyi dendi hep. Hatta en son yurtdışında kontrole girdim. 16 cme kadar ilaçla iğneyle dinlenmeyle kontrol edebiliyoruz dediler.
Ben de baktığımda normal çıkıyor ama ablaya negatif konuşuyor doktoru Bi doktor var instagramda demin baktığımda: "30 mm altını daha sıkı takibe alıyoruz 25 mm altında serklaj düşünebiliyoruz." diyordu. İnşallah hepimiz sorunsuz vaktinde kucağımıza alırız bebişlerimizi

Cm değildir o mm dir bana 61 mm dedi normalde 30 mm altına düşerse sıkıntı sende iki katı dedi bir kaç ay önce ölçtüğünde de 75mm demişti. Gitgide kısalacak sanırım doğuma doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…