2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Acaba baskılar nedeniyle kısalmış olabilir mi? Başta ölçtüler mi rahim ağzını? Ben anlamıyorum ki bir doktor 34 mm rahim ağzı için hiç rahat konuşmuyor başka bir doktor 28 mm rahim ağzını çok normal karşılıyor. Ben de sırf bu yüzden iki doktora gitmek istiyorum :KK43:
Benim 32 cm çok iyi dendi hep. Hatta en son yurtdışında kontrole girdim. 16 cme kadar ilaçla iğneyle dinlenmeyle kontrol edebiliyoruz dediler.

Sevindim canım çevremdeki insanlar sürekli konuşuyorlar gitme sıkıntı olur felan diye tecrübe varmı diye bi sorayım dedim bende senin gibi yaparım diye düşünüyorum teşekkür ederim iyi dileklerin için 😊
Şükür çevremde kimse bişey demedi hatta git gez bebek ile bir süre o kadar yol zor yapamazsin diye motive ettiler. Eşine ve kendine güveniyorsan, doktorunda sorun görmüyorsa yaparsın:KK66:

İnşallah canım benim 🤲💞 ilk detaylidaki ölçümü Ankarada perinatolog yaptı canim son 2 sini kendi doktorum yaptı ama 3 de vajinal ölçüm
Anladım kuzum, sen canını hiç sıkmadan genelde de dinlenirken ayaklarını kaldırarak yat kuzum ben inanıyorum inşallah yavrularımızı en az 37 ye kadar tutacağız içimizde. Bir de 23.hafta felan serklaj yapılabilen aşamalar zaten benim ilk hamileiğiöde 23 hafta 5 gündü. Serklaj yapamazlarsalar bir şey takıp onunla da hafta beklemesi yapılıyormuş hiç merak etme kuzum her şey güzel olacak♥️

Benim 32 cm çok iyi dendi hep. Hatta en son yurtdışında kontrole girdim. 16 cme kadar ilaçla iğneyle dinlenmeyle kontrol edebiliyoruz dediler.
Ben de baktığımda normal çıkıyor ama ablaya negatif konuşuyor doktoru :KK43: Bi doktor var instagramda demin baktığımda: "30 mm altını daha sıkı takibe alıyoruz 25 mm altında serklaj düşünebiliyoruz." diyordu. İnşallah hepimiz sorunsuz vaktinde kucağımıza alırız bebişlerimizi🥹❤️

Cm değildir o mm dir 😅 bana 61 mm dedi normalde 30 mm altına düşerse sıkıntı sende iki katı dedi bir kaç ay önce ölçtüğünde de 75mm demişti. Gitgide kısalacak sanırım doğuma doğru 👶🏼

Cm değildir o mm dir 😅 bana 61 mm dedi normalde 30 mm altına düşerse sıkıntı sende iki katı dedi bir kaç ay önce ölçtüğünde de 75mm demişti. Gitgide kısalacak sanırım doğuma doğru 👶🏼
Hahah mm aynen🤣 maşallah sendeki kadar duymamıştım da bana dediğim gibi 32 için harika dendi şu zamana kadar. 🤷🏻‍♀️

Kızlar 26 haftadayım uzun yolculuk yapmayı düşünüyorum özel aracımızla haftaya doktruma danıştıktan sonra gitmeyi düşünüyoruz acaba uzun yolculuk yapan var mı varsa nasıl geçiyor acaba
Ben yaptım canım salı gunu Konya'dan Fethiye ye gittik ama gezerek saat 6 dan 4 e kadar çok uzun oldu ayaklarim şişmiş biraz o kadar mola vererek gezerek gittik zor olmadı yani bana

Abla lütfen moralini yüksek tutmaya çalış 🥺 Ben karnıma sürekli dokunduğumda ya da karnıma baktığımda ben de o gün kötü hissediyorum. Ebe doğru söylemiş biliyorum hiç kolay değil ama kasılmaları düşünme :KK43: İnan günde 10 kere hissediyorum sertleşmeleri ama düşünmemeye çalışıyorum. Bebek bazen aşağıya baskı yapıyor moralim bozuluyor gidip hemen uzanıyorum. Uzanınca düzeliyor. Sen de sık sık uzanırsan dinlenirsen Hiçbir sorun çıkmaz inşallah. Rahim ağzın hâlâ iyi durumda maşallah. O 2 milimetre yanlış ölçülmüş bile olabilir. Bir de senin doktorun da paniklemene sebep oluyor bence. Bir kereliğine başka bir doktora görünsen nolcak ki ❤️ Ben doktorum kasılmaları takmadığı için başka doktora da gittim biliyorsun. O da çok önemsemedi. Seninki fazlaca önemsiyor belki haklı olan odur ama benim ablam da çok kasılıyordu vaktinde doğurdu çok şükğr. Daha önce vaktinde doğumlar da yapmışsın galiba. Bunun da aynı şekilde olacağına inan lütfen. Kötüyü aklına getirme
Canim gittiğim doktorum doğum paketi aldığım için farklı doktora gidemiyorum , devlette bi görüneyim dedim sıra yok ayrıca burda hastane araştırma olduğu icin asistanlar genelde oluyor oyuzden böyle süreç ilerliyor. Daha önce ben sanci bile bilmiyorum canım ne olduğunu bu bebegimde anladım 🥲 planlı sezeryan olduğu için sanci çekmemiştim doğumdan 20 gün öncesine kadar gezdim tozdur yüzdüm neler neler bu son numaramda yaşıyorum bunları Rabbım mükafatını sağlıklı bir doğum yaparak versin 🤲 hepimize nasip etsin 🤲 bide sıkıntı 34 mm de değil benim kasılmam oldukça rahim ağzım kısalıyor oyuzden canim

Anladım kuzum, sen canını hiç sıkmadan genelde de dinlenirken ayaklarını kaldırarak yat kuzum ben inanıyorum inşallah yavrularımızı en az 37 ye kadar tutacağız içimizde. Bir de 23.hafta felan serklaj yapılabilen aşamalar zaten benim ilk hamileiğiöde 23 hafta 5 gündü. Serklaj yapamazlarsalar bir şey takıp onunla da hafta beklemesi yapılıyormuş hiç merak etme kuzum her şey güzel olacak♥️
Ya içim rahatladı teşekkür ederim tatlım dediğini uygulayacagim ❤️ 25 +2 olduk bugün az kaldı ha gayret diye diye geçecek 🤲💞

Kızlar selam acayip kaburgalarım özellikle sol kaburgam ağrıyor bi kaç saattir orada tutulma hissi hep vardı bebeğin kafası yukarıda diye ama baya rahatsız edici olmaya başladı hiç benzerini yaşayan var mı 🥲🥲
Gece soluna mi yatıyorsun canım? Bende bu sabah sol tarafım ağrıyarak kalktım ama solumdan hiç dönmeden yattığım için oldu

X