- 18 Ağustos 2022
- 2.300
- 3.242
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #17.261
Bize de haber verir misin canım, takipteyimTamam canım ben asistan kadına yazacağım en iyisi cevap verirse ne ala. Çok teşekkür ederim bilgileriniz için sağ olsun kızlar
Ben de önümüzdeki hafta gideceğim perşembe günü, doktorum sadece aç gel dedi ama ben yine bir gün önce yazıp sorayım su içip içmeme konusunu :/ erkenden gideyim sabah 9’daAyy gerçekten çok garip ben hem idrar hem kan verdim. Sanırım şekeri idrarla atıyormuyuz ona baktılar idrar pozitif yazıyordu çünkü. O kadar süre su içmesem geberirdim herhalde. Neyse yine herkes doktoru ne diyorsa onu uygulasın tabi. 50 lik çift aşamalı testte açlık bile istemiyorlarmış. 75 lik tekte yaptırmak çok daha sıkıntı
Tamam canım yazdım haber bekliyorumBize de haber verir misin canım, takipteyim
Sıcaklardandır maalesef benim de geçen haftalar bayram haftası filan öyle oldu. Ayakları havaya dikip dinlenince geçiyorAy kızlar bugün ayaklarım şişmeye başladı ya daha çok erken değil mibütün yaz napıcaz acaba
Ayakta çok kalınca şişiyor canım. Özellikle uzun süre masa başında falan oturunca. En güzeli ayakları yükseğe koyup dinlenmekAy kızlar bugün ayaklarım şişmeye başladı ya daha çok erken değil mibütün yaz napıcaz acaba
Gebelik şekeri için iki haftam falan kaldı.Ben hiç bir sey dikkat etmiyorum ya ne canım istiyorsa yiyorum doktorum da çok zorlamadi beni dikkat etmem gerekenlerle ilgili .Belki de zaten biliyorum ve uyguluyorm diye dusunuyo olablr.İnsallah gebelik şekeri fln çıkmaz.Cikmasa da dikkat etmek istiyorum ama ccok zorlanıyorum yaÖncelikte meyve dışında hiç tatlı yemedim, çikolata vs dahil. Meyveyi de önceden saymadan yerdim bu süreçte sayarak yedim.Mesela bir koca tabak karpuz yiyebilen ben 3 defa sadece 2-3 dilimcik karpuz yedim. Meyveleri sabah akşam arka arkaya yerken öğle bir tane şeftali yediysem akşam bir küçük muz yedim gibi. Doktorum geç vakit meyve yememeye dikkat et dedi, ona da dikkat etmeye çalıştım. Pirinç pilavı, makarna yememeye dikkat ettim. Bir kere 3 kaşık falan makarna yedim, bir kere de o kadar pilav. Bundan sonra da dikkat etmem gerekiyor, kontrollü yemek lazım.
Nasıl dayanacam bilmiyorum bende dünden beri dikkat ediyorum ama ağzım boş kalmasın sürekli bişiler istiyo canımÖncelikte meyve dışında hiç tatlı yemedim, çikolata vs dahil. Meyveyi de önceden saymadan yerdim bu süreçte sayarak yedim.Mesela bir koca tabak karpuz yiyebilen ben 3 defa sadece 2-3 dilimcik karpuz yedim. Meyveleri sabah akşam arka arkaya yerken öğle bir tane şeftali yediysem akşam bir küçük muz yedim gibi. Doktorum geç vakit meyve yememeye dikkat et dedi, ona da dikkat etmeye çalıştım. Pirinç pilavı, makarna yememeye dikkat ettim. Bir kere 3 kaşık falan makarna yedim, bir kere de o kadar pilav. Bundan sonra da dikkat etmem gerekiyor, kontrollü yemek lazım.
Masa başı çalışıyorum ondan büyük ihtimalleAyakta çok kalınca şişiyor canım. Özellikle uzun süre masa başında falan oturunca. En güzeli ayakları yükseğe koyup dinlenmek
Masaj yaptırdım bende eşime ama hala şiş gibi bir de tuzlu suyu deneyeyim teşekkürler canımSıcaklardandır maalesef benim de geçen haftalar bayram haftası filan öyle oldu. Ayakları havaya dikip dinlenince geçiyorbi de kovaya tuzlu su koyup beklettim ayaklarımı o da çok iyi geldi. Bu hafta rüzgar esiyor çok, okul da sabahtan öğleye, sıcakta kalmayınca hiç şişmedi mesela
hahah kesin öyle olur vallahidur daha 8-9 aylık olunca bu fotoğraflara bakıp ne kadar küçükmüş dersin
Ya herhalde standart bir sağlık sistemine sahip olmayan nadir ülkelerdeniz. Böyle bir şey olabilir mi? Herkes farklı bir şey yapıyor. Doktorlarda uygulama birliği yok. Hepimizin aklı karışıkKızlar şeker yüklemesi ile ilgili konuşuyorsunuz sanırım geçen gittiğimde (3 Haziran ) doktor bana normal tok karna glukoz testi falan yaptı ama tok karna yani o şekerli içecekten içmeden. 1 temmuzda randevum var doktora 26 haftalık olacağım aç ya da tok mu gelmeliyim dedim. Farketmez yazmış galiba bana yapmayacak o testi anlamadım ki niye.
Ben lustral kullanıyorum arada bir nadir de 2.5 mg rexapin alıyorum uyku için.Maşallah ne güzel ghalletmissin acaba hangi antidepresan kullanıyorsun
Bugün haberlerde 26 haftalıkken doğup yaşayan bebişi gösteriyorlardı. Rabbim büyük, herşeyde vardır bir hayır. En hayırlı zamanda hayırlı evlatların olur inşallah6. Aya girdik doğumum oldu
Adacel diye bir şeydi sanırım difteri tetanoz boğmaca üçlü aşı, 4 doktora sordum hiçbiri gerek yok şuan ona dedi bende tetanoz oldum dün sadece.Kızlar tetanoza alternatif bir aşıdan bahsediyordunuz daha kapsamlı falan diye o neydi
Öncelikle başınız sağolsun erken doğum yapma riskiniz neydi ikiz gebelik miydi birde özel değilse neden öldüğünü de öğrenebilir miyim tabi sizi üzecekse tekrardan hiç açmayın kpnunuzu teşekkür ederim.Evet ama erken doğum yaptım bebeğim küvezde 4 gün yaşadı ve öldü
Servikal yetmezliği dedi doktorum bebeğin eşi rahmin tam ağzına gelmiş dedi yatış verdi ama bu sefer bebeğin suyu azaldı mecbur doğuma aldı doktor tekrar hamile kalırsam rahim ağzına dikiş atilcakmisÖncelikle başınız sağolsun erken doğum yapma riskiniz neydi ikiz gebelik miydi birde özel değilse neden öldüğünü de öğrenebilir miyim tabi sizi üzecekse tekrardan hiç açmayın kpnunuzu teşekkür ederim.
Ben Foça'da yaşıyorum, daha sezonu acamadımAy ben gecen hafta çandarlıda denize girdim buzzzz gibiydifethiyeye gittik sonra orası baya ılıktı suyu. 4 5 kere denize girdim sezonu acmamla kapatmam bir oldu ıspartada yasayinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?