2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ya çok teşekkür ederim britax daha şık gibi ama 13 kgmış pehh 😅 taşıma kapasitesi 23 kg. Sizin aldığınız hafif 8 kg ama taşıma kapasitesi 15 kg. Bilemedim ki bu bebekler kaç kiloya kadar kullanıyor bu arabaları ona göre alalım bari 😂😂
Sanırım 2 yaş, sonrasında bastona geçerim ben hafif olsun bebeğimin ağırlığıyla bunu taşıyamam 😄 3 buçuktan sonra da artık araba kullanmak istemem yürüsün bizle ben zaten yürümeyi çok sevmem onu da çok yürütmem 🤪

Kızlar bizde Ekim ayının başında erkek bebeğimizi bekliyoruz inşallah.
Bu sıra e bebekte bebek arabalarında indirim var değerlendirmek istiyoruz. Siz hangisini aldınız veya alacaksınız. Travel sistem arabaların şikayeti çok. Puset ve kabin boy arabasını ayrı almak istiyoruz

Hanımlar bi özel bi devlet olarak kontrole gidiyorum , bugun özeldeki kontrolume gittim , detaylı olacakmış bir sonraki kontrol, ama kendileri yapmıyormuş , perinatologları varmış 4000 tl miş :))))) devlette oluyor mu bu işler hakkıyla acaba duyan bilen var mı , yoksa 4000 i vericem mi , yer anadolu yakası
Canim dogru 3800 tl.odedik bizde pahali perinataloglar pahali taramalarda

Kızlar bizde Ekim ayının başında erkek bebeğimizi bekliyoruz inşallah.
Bu sıra e bebekte bebek arabalarında indirim var değerlendirmek istiyoruz. Siz hangisini aldınız veya alacaksınız. Travel sistem arabaların şikayeti çok. Puset ve kabin boy arabasını ayrı almak istiyoruz
Nuna triv aldık biz bu indirimden puseti de daha sonra ayrı alacağız orda henüz marka model düşünmedik

Çok güzel güle güle kullansın 💜 Bizim oto koltuğumuz nuna rebl plus 💜 bebek arabası nuna triv. Ana kucağı joie Serina alacağız elektrikli olan. Yatağımız yataş juno (ilk birkaç ay için, reflü yatağı özellikli). Puset araştıracağız. Beşik galiba çilek büyüyenlerdene karar kıldık. Büyük kalemler bunlar galiba
Merhaba oto koltuğu bebek arabasına baglanabiliyormu

Ben de aldım herkes alıyor galiba çok kullanışlı görünüyor çünkü 😄 sonraki zamanlarda da kedilerin kumunu temizlerken kullanırım diye düşündüm
Ya çok mantıklı ürün ama benim dairenin karşısında çöp şut odası var aslında eşim çok gereksiz dedi ben direk atarım biriktirmemize gerek yoktu dedi ama ben almış bulundum 🤣 Neyse ilk aldığım ürün bu olmuş oldu 😊

Yavaş yavaş almaya başlıyoruz malum fiyatlar hepsini bir anda alınca sıkıntı olacak 😅 Ben şahsen alacaklarımı favlayıp indirime girdikçe kapıyorum. Sizin de memnun kaldığınız ürünler varsa paylaşır mısınız referans olur ☺️🙏🏼 Göbiş sanırım biraz bünye meselesi benim ki aldı başını gidiyor 😂😂
Özellikle mesela e bebekten falan çocuk markası tirnak makasları almayın. Mesela onları gerçekten kaliteli olduğu için solingen alın öneri olabilir. Bir de arkadaşlar daha önceden bebek yikama deneyiminiz varsa mümkün mertebe bebe küveti almayın. Cok anlamsız çok gereksiz para onun yerine bebe yikama yatagi yada süngeri alabilirsiniz. Hem çok daha kolay. Bu büyük demirbaslardan da yüzde yüz alın diyeceğim tek şey elektronik sallanan bisey var anakucagi eliniz ayağınız valla hiç düşünmeyin. Koku önleyen bide cop kutuları var yani her gün çöp atamayanlar için birebir. Fakat gereksiz pahalı. En en en önemli önerim lütfen bir ihtiyaç listesi yapıp hangisi gerekli hangisine alternatif alınabilir mutlaka bakın. Yoksa gün sonunda gereksiz bi para harcamış oluyoruz. Insallah başka soru olursa cevap veririm yardımcı olabilirim.❤️❤️❤️

Özellikle mesela e bebekten falan çocuk markası tirnak makasları almayın. Mesela onları gerçekten kaliteli olduğu için solingen alın öneri olabilir. Bir de arkadaşlar daha önceden bebek yikama deneyiminiz varsa mümkün mertebe bebe küveti almayın. Cok anlamsız çok gereksiz para onun yerine bebe yikama yatagi yada süngeri alabilirsiniz. Hem çok daha kolay. Bu büyük demirbaslardan da yüzde yüz alın diyeceğim tek şey elektronik sallanan bisey var anakucagi eliniz ayağınız valla hiç düşünmeyin. Koku önleyen bide cop kutuları var yani her gün çöp atamayanlar için birebir. Fakat gereksiz pahalı. En en en önemli önerim lütfen bir ihtiyaç listesi yapıp hangisi gerekli hangisine alternatif alınabilir mutlaka bakın. Yoksa gün sonunda gereksiz bi para harcamış oluyoruz. Insallah başka soru olursa cevap veririm yardımcı olabilirim.❤️❤️❤️
Şöyle ilerleyen zamanda bı ihtiyaç listesi ekleyelim gruba ama gerçekten gerekli olanları. Tecrübeli anneler destek versin bize ben yabancıyım konuya , güzel aydinlattiniz bu arada ☺️

Şöyle ilerleyen zamanda bı ihtiyaç listesi ekleyelim gruba ama gerçekten gerekli olanları. Tecrübeli anneler destek versin bize ben yabancıyım konuya , güzel aydinlattiniz bu arada ☺️
Canım bana bir liste atmışlar yok su derecesi ölçer yok işte organik kıllı fırça. Valla ben 4 çocuk baktım( teyzeyim her anlarinda yanindaydim anneleri calisiyordu oyle diyim) hiç böyle şeylere ihtiyaç yok
İlk çocuk heyecanını çok iyi anlıyorum benimde ilk çocuğum olacak inşallah ama biraz da abartmamak lazım diye düşünüyorum. Ama abartacak olana da saygım sonsuz 🫶🏻 vardır paran benim çocuğumun her şeyi en iyi olsun dersin alırsın. Ben açıkçası neye yetersem o kadarım 🤭 🤭🤭🤭

Canım bana bir liste atmışlar yok su derecesi ölçer yok işte organik kıllı fırça. Valla ben 4 çocuk baktım( teyzeyim her anlarinda yanindaydim anneleri calisiyordu oyle diyim) hiç böyle şeylere ihtiyaç yok
İlk çocuk heyecanını çok iyi anlıyorum benimde ilk çocuğum olacak inşallah ama biraz da abartmamak lazım diye düşünüyorum. Ama abartacak olana da saygım sonsuz 🫶🏻 vardır paran benim çocuğumun her şeyi en iyi olsun dersin alırsın. Ben açıkçası neye yetersem o kadarım 🤭 🤭🤭🤭
Benim de ilk bebeğim açıkcası aşırı hevesim var . O yüzden mağazalara girince kendimi zor tutuyorum bir anda hepsini almamak için :) sadece ben değil eşimde, kendi ailem de aşırı hevesliler ve her şeyi almak istiyorlar. İlk torun :) Ben ne kendimin ne de eşimin ve ailemin hevesi kalmasın istediğimizi alalım diyorum. O yüzden her şeyi olsun en iyisi olsun kafasındayız. 🥰

X