- 18 Ağustos 2022
- 2.251
- 3.180
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #32.861
Ben tutamayacağım yaa zaten dünyayı yiyorum sütüm olsun diye ona rağmen istediğimiz performans yok. Bir de yemesem halimiz nolurTutacak mısınız oruç
Merhaba biz bağlum tıp merkezi Dr. Erkan Öztürk de yaptırdık çokda memnun kaldık. İnstagram adresi var doktorun ordan bakın isterseniz bizede arkadaşlarımız önermişti 3 kişi ora yaptırdık hepimiz memnun kaldıkMerhaba Ankarada sünnet için doktor önerisi olan var mı ?
Ah ya 4. Ay herkesi vurmuşBiz de özlüyoruz yaagrup sessizleşiyor bazen..
4. Ay atağında hayatta kalma mücadelesi.. Sizde durumlar nasıl? Ne kadar oldu size?
Yok yaa hala her gün saat 5te gaz seansı 6.30da kaka yapma istiklal marşı, kapanış..Ah ya 4. Ay herkesi vurmuşbizde zallah nasip.ederse 3 martta 5 aylık olacağız ama 3 4 gündür ne gece ne gündüz uyumuyor surekli huzursuz kucakta durmuyor yatmıyor ben anlamadım ya diş patlamış ya ondan ya da gece çok gazi oluyor kaka yapinca uyuyor. Sizin gazlar bitti mi ? Bizim sonra dan başladı ters gidiyoz
Evet canım bebekler ilk 6 ay sadece sütle beslendiği için mama da içmiyorsa hele annelere oruç önerilmiyor diye biliyorumBen tutamayacağım yaa zaten dünyayı yiyorum sütüm olsun diye ona rağmen istediğimiz performans yok. Bir de yemesem halimiz nolur
Günde 2 kere 90/120cc içiyor. O da artık tadımlık gibi bir şeyEvet canım bebekler ilk 6 ay sadece sütle beslendiği için mama da içmiyorsa hele annelere oruç önerilmiyor diye biliyorum
Nasipse tutmayı düşünüyorum. ilk gün hiç bişe yemicem niyet etmicem sıradan birgün gibi kendimi test edecem dayabilcekmiyim hemde sütüm etkilencek mi bakacazTutacak mısınız oruç
Haftaya cuma olcak ben 4 ay aşısından biraz korkuyorum ilk oğlumda yüksek ateş yapmıştı4. Ay aşısı ateş yaptı mı sizde? Biz yarın gideceğiz
İlki bizde ateş yapmadı ama çoğunlukla 2. Dozu yapmış sanırım başkalarınaHaftaya cuma olcak ben 4 ay aşısından biraz korkuyorum ilk oğlumda yüksek ateş yapmıştı
Bizimki alıştığı için mamayı ikiye bölünce devamı yok diye sinirleniyorNasipse tutmayı düşünüyorum. ilk gün hiç bişe yemicem niyet etmicem sıradan birgün gibi kendimi test edecem dayabilcekmiyim hemde sütüm etkilencek mi bakacazgünde 1 kere yatmadan önce 60ml mama veriyorum onu gün içinde bölecem 30ml öğleden sonra 30mlde yatmadan önce vericem. saatler uzun deil ona güvenerekten denicem
Evet ilkte sıkıntı yoktu.dikkat edin birden yüksek ateş yapıyo inşallah sorunsuz atlatırız.sizede geçmiş olsun şimdidenİlki bizde ateş yapmadı ama çoğunlukla 2. Dozu yapmış sanırım başkalarına
Versek tonlarca içerler yeter doyduk demezlerBizimki alıştığı için mamayı ikiye bölünce devamı yok diye sinirleniyor
Maalesef yapti, burada kucuk bir surup satiliyor küçük bebekler icin ondan kullandık ama gece ateşi gitmedi maalesef4. Ay aşısı ateş yaptı mı sizde? Biz yarın gideceğiz
Ayy korktum vallahi.. Okuduğum kitapta aşıdan önce verilen calpol aşının etkinliğini düşürüyor yazıyordu. Aşıdan sonra vereyim bari ateşi çok olmasa daMaalesef yapti, burada kucuk bir surup satiliyor küçük bebekler icin ondan kullandık ama gece ateşi gitmedi maalesef
Ben burada calpol hic görmedim çocukken bende calpol kullanirdim, belki calpol daha etkilidir ♡Ayy korktum vallahi.. Okuduğum kitapta aşıdan önce verilen calpol aşının etkinliğini düşürüyor yazıyordu. Aşıdan sonra vereyim bari ateşi çok olmasa da
Ayağın altına limon sürüp hemen çorap giydirin ateşi düşürüyorMaalesef yapti, burada kucuk bir surup satiliyor küçük bebekler icin ondan kullandık ama gece ateşi gitmedi maalesef
Ayy 2. Ay aşısı sorunsuz geçmişti bu da yapmaz dedim. Yarım saat içinde 38,5 gördüm. Anneler korkutmak için değil tedbirli olmanız için yazıyorum. Bizde 4.ay aşıları ates yapti ve gece boyu düşmek bilmedi. İki gündür iştahsızlık ve huzursuzluk var. Uykular gitti. Bizi biraz sarstı. İnşallah sizlerde sorunsuz geçer.Haftaya cuma olcak ben 4 ay aşısından biraz korkuyorum ilk oğlumda yüksek ateş yapmıştı
Sabah erken gidiyim bari aşıya.. Öğlen ateşi çıksa belki geceye kadar hafiflerAyy 2. Ay aşısı sorunsuz geçmişti bu da yapmaz dedim. Yarım saat içinde 38,5 gördüm. Anneler korkutmak için değil tedbirli olmanız için yazıyorum. Bizde 4.ay aşıları ates yapti ve gece boyu düşmek bilmedi. İki gündür iştahsızlık ve huzursuzluk var. Uykular gitti. Bizi biraz sarstı. İnşallah sizlerde sorunsuz geçer.
Maalesef bizde ilk defa 4. Ay aşısı ateş yaptı ve ağrı çok huysuzlanmıştı yavrum şuan 5 aylığız4. Ay aşısı ateş yaptı mı sizde? Biz yarın gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?