- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #20.521
Kuzum benimki perinatalog acaba baska perinataloga gorunsem.mi diyorum bobrek genislenmesi de cikti oda canimizi cikti tedbir amacli gitsem.mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum benimki perinatalog acaba baska perinataloga gorunsem.mi diyorum bobrek genislenmesi de cikti oda canimizi cikti tedbir amacli gitsem.mi
Bende dalin aldim e bebekten ama gordugum.kadariyla herkes baska markalar almis toz aldim sivi mi alsam.miDalan roxy toz bitkisel sabun aldım diğer cocuklarimda da kullanmıştım doğal mis gibi kokuyor hem makine hem elde kullanılıyor
Oylemi hic denk gelmedim bilmiyordum.oda mi sizinki canimm komple mi ald8inPınarr çok tatlısın çok iyi kalplisin canım yamontaj hizmete dahil değilse, kargo taşıyıcıların anlaşması bina önüne kadar oluyor. Ek ücret verirsen yukarı çıkaran oluyor.
Adamlar da haklı montaj ve taşıma ağır iş asansör yoksa birde. satıcının bu durumu açıklaması gerekir
Bende varim kizlar 20 eylul haftasi bana birakti gunu![]()
Ben de muhtemel bir Eylül’cüyümama zaten bu grupların sebebi benzer haftalarda başladığımız için aynı süreçleri konuşup rahatlıyor oluşumuz
![]()
Hazırlıklı olmak iyi canım ama hep iyi güzel olumlu düşün erken gelsede önemli değil sağlıklı olsun yeter bebişlerimizBen ogluma 38 haftaya kadar zaman veremiyorum artik cocuk karnima dustugunden beri hep sorunlar yasadik insallah kalir ama duam o yonde hep ama herseyimi hazirladim cantami
Rabbit diye toz leke çıkarıcıyı da almanızı öneririm bazı kaka lekeleri çıkmıyor pamuklu kullandığımızdan kumaş hemen emiyor ama bu deterjanı bi kovaya çamaşırı ve kaynar suyla ekleyip beklet sonra yıka her şey çıkıyor. Çıkmayan yemek lekeleri olan kıyafetlerimiz vardı üzülüyordum hepsi çıktıDalan roxy toz bitkisel sabun aldım diğer cocuklarimda da kullanmıştım doğal mis gibi kokuyor hem makine hem elde kullanılıyor
Bende babamlarin koyune gidemiyorum ennyakin hastahane 1 saat ustunde suruyor ve yollari cok kotu insallah saglikli bir surec gecirirsin zamaninda gelirler hepsi duam o yonde ne kadar karnimizda kalirsalar saglik ve kg acisindsn dshs iyiBir kaç hafta istanbulda durabildim ama tekrar il dışına kaçıyorum ve bu sefer babamlarla köye gidicem pazartesi günü telefon çekmeyecek. Ben gelene kadar doğuran olmaz zaten 1 eylül gibi yine dönüyorum aranızayaz geldi koptum buradan yazamadım
Tek korkum köyde doğurmamak
![]()
Geceleri beni de rahatsız ediyor arada krampla uyanıyorumHamilelikte olanmis evet huzursuz bacak sendromu gece uyutmuyor birde zor bisey gorun ilacda verilmez sana
Bana da tam tersi gibi geliyor günlerin hızına yetişemiyorum ne zaman hafta başı ne zaman sonu geliyor anlamıyorum bu hamileliğim jet gibi geçti diye düşünüyorumBunu dün ki kontrolden sonra düşündüm. İlk gebeliğim değil ama heyecan bambaşka Ağustos nasıl gecicek bilmiyorum eylülü düşünmüyorum bile günler ağır ağır geçiyor gibi sanki bana öyle geliyor![]()
Ay inşallah o kadar beklememAy arkadasimi 39 kusurlere kadar beklettiler gelmedi cocuk yaa apar topar aldilar yeni dogum yapti kiz erkek onunkide sezeryan olmak zorunda kaldi
ben değilim bunları yaşayan. Sen içten yorum yapınca çok tatlı geldin. O yüzden cevap yazdım. Ben montajsız ürün almam çünkü uğraşması zorOylemi hic denk gelmedim bilmiyordum.oda mi sizinki canimm komple mi ald8in
O da bende ilk hamileliğimde çıkmıştı hep sağıma yatıyordum hamilelikte sola yatılıyormuş çünkü bebekten dolayı çoğu denge diyim sağda kalıyormuş mesela böbreğin üstüne yatıp sıkıştırdıkça içinde idrar kalıyormuş ve şişiyormuş sonra soluma yattım hep düzeldi daha kalmadıKuzum benimki perinatalog acaba baska perinataloga gorunsem.mi diyorum bobrek genislenmesi de cikti oda canimizi cikti tedbir amacli gitsem.mi
Bence toz olanlar daha güzel temizliyor ama tabi tercih sizin herkes başka markalar kullanıyor .Bende dalin aldim e bebekten ama gordugum.kadariyla herkes baska markalar almis toz aldim sivi mi alsam.mi
Yaa bana tam tersi çok hızlı geçiyor zaman.. Hazır değilim. Korkuyorum.Bunu dün ki kontrolden sonra düşündüm. İlk gebeliğim değil ama heyecan bambaşka Ağustos nasıl gecicek bilmiyorum eylülü düşünmüyorum bile günler ağır ağır geçiyor gibi sanki bana öyle geliyor![]()
Yaa Pınar maşallahın varBen ogluma 38 haftaya kadar zaman veremiyorum artik cocuk karnima dustugunden beri hep sorunlar yasadik insallah kalir ama duam o yonde hep ama herseyimi hazirladim cantami
Bizimde öyle ama 22 aylık kızım var sıcağa alerjisi var 3 hafta sadece istanbulda durduk yine alerjisi tuttu durmadan doktordayız annemler gidiyordu bende geleyim dedim kızım için mecburenBende babamlarin koyune gidemiyorum ennyakin hastahane 1 saat ustunde suruyor ve yollari cok kotu insallah saglikli bir surec gecirirsin zamaninda gelirler hepsi duam o yonde ne kadar karnimizda kalirsalar saglik ve kg acisindsn dshs iyi
Benimkilerin biri tüylügillerden, mecbur ayda bir poposundakileri kesiyorum ben makasla, yoksaYani 10 senedir baktığım kedim ve mutlu oluyorbiz evde kendimiz kısaltıyoruz zaten. Veterinere gitmekten hoşlanmıyor çok ameliyat geçirdiği için
![]()
Benim günde 2 tane içince baya faydası oluyor belki seninde öyledir doktoruna bir sor istersen canım 2 ye çıkartabilir miyim diyeGünde 1 tane magnezyum kullanıyorum -.- önceki gün bacağıma giren krampla uyandım alakası olabilir mi acabaa
Canim gebelik sekerinde makarna pirinç beyaz ekmek sekeri etkiliyor. sende gebelik sekeri olmasa bile eğer yedigin gıdaların şekerinden yukseldiyse suyun bu süreçte tam buğday ekmeği ve makarna pirinç yerine bulgur tuketebilirsinBenimde oyleymis kizdi nasil yaptin boyle dedin sansin rahmin iyi dedi kontrole al dedi karpuz kestim tatli urunlerinide kesiyim ozaman gunde 1 cikolata yiyordum ekmek karbondihrat etkilermi makarna pilav tarzi canimm
Evet cihazdan cihaza değişiyor muhakkak. Benim doktorumun kendisi perinatolog hep ona gidiyorum. O demişti su artmış diye, 3-4 hafta sonraki kontrolde normal demişti.