- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #20.541
Pilav vs de etkiliyor. Ben o süreçte çok yemedim. 2 haftada 2-3 kaşık yemişimdir. Beyaz ekmek yerine de tahıllı yemek de fayda var. Çikolataya dayanamam özellikle bitter ama yemedim. Bir de doktorum dikkat edersen düzelir düzelmezse şekerden şüpheleniriz demişti korktum her şeyi kestimBenimde oyleymis kizdi nasil yaptin boyle dedin sansin rahmin iyi dedi kontrole al dedi karpuz kestim tatli urunlerinide kesiyim ozaman gunde 1 cikolata yiyordum ekmek karbondihrat etkilermi makarna pilav tarzi canimm
Evet evet biraz makas ara ara makine sıfırlamadan giriyoruzBenimkilerin biri tüylügillerden, mecbur ayda bir poposundakileri kesiyorum ben makasla, yoksayapışıyor siz kendiniz yapıyorsanız en iyisi
32.haftadan itibaren olması lazım. Perine masajı doğumu kolaylaştırmak hem de dikişsiz doğum ya da az dikişli doğum için faydalı diyim tabii normal doğumdaMerhaba kızlar, Eylül'de doğuma girecekler varmış yaaa çok heyecanlı daha dün samki beta HCG değerlerini yorumluyorduk sağ salim kavuşuruz inşallah bundan sonra bebislerimize
Ya bide bsey soracağım doğumdan önce veya doğum anında bseylern kolay acısız ve stressiz olması açısından yapılması gerekenler nedir ?
Olumsuz hikayeleri dinlemiyorum hiç haliyle fazla arastiramiyorm karşıma kötü bsey çıkar diye Bir kac bı sey gördüm anladım gibi mantığını ama sizlere de soraym dedim
Yaa benim oğluşumda böyle tüylügillerden poposu arkadan paçalı tavuk gibi duruyorEvet evet biraz makas ara ara makine sıfırlamadan giriyoruzbaksana tam Chucky
Off evet çok komiklerYaa benim oğluşumda böyle tüylügillerden poposu arkadan paçalı tavuk gibi duruyor
İnşallah güzel çıkarKızlar 1115 gram olmuş ogluşum şükür. Şu an nst giricem heyecanlandım baya inşallah güzel çıkar dua edin
Diğer iki gebeliğimde de nefes egzersizleri hep faydalı oldu doğum zamanı yaklaştıkça bol bol nefes egzersiiz yap, merdiven in çık ve olumlu düşün süreç seni nereye götürürse götürsun sonunu düşün bebeğini düşün Allah'ın izniyle kolaylıkla geçer giderMerhaba kızlar, Eylül'de doğuma girecekler varmış yaaa çok heyecanlı daha dün samki beta HCG değerlerini yorumluyorduk sağ salim kavuşuruz inşallah bundan sonra bebislerimize
Ya bide bsey soracağım doğumdan önce veya doğum anında bseylern kolay acısız ve stressiz olması açısından yapılması gerekenler nedir ?
Olumsuz hikayeleri dinlemiyorum hiç haliyle fazla arastiramiyorm karşıma kötü bsey çıkar diye Bir kac bı sey gördüm anladım gibi mantığını ama sizlere de soraym dedim
Canım benimde geç döllenme oldu diye dr 1 haftya geri çekti 12. haftadan sonra adet tarihimle uyumlu hala geldi her kontrolde soyledım haftası değişmelimi diye yok yok dedi en son kendisine 23 haftalıkken gittim bebek 23-24 hafta ile uyumlu idi yine değiştirmedi,kendisini pıhtılaşma sorunumu söylemiştim beynime pıhtı atmıştı önceki doğumumda ona rağmen tahlil falan istemedi.Dahiliyeci tesadüf pıhtı testi istedi ve çok yüksek çıktı pıhtılaşma drumu değiştirdim şimdikine son adet tarihimi söyledim ve durumu anlattım haftasıyla uyumlu gerçek tarih ile ilerleyeceğiz dedi.Benim için son haftalar çok önemli 1 hafta geç alınsa belki kötü sonuçlarada yol açabilir zaten çok korkuyorum.Benimki düzeltildi başka bir drdanda yorum alabilirsin maalesef drun işini ciddiyetle yapması ve ayrıntıları kaçırmaması çok çok önemliBir konuda fikrinizi merak ediyorum. Son adet tarihi değiştirilen var mı aranızda? Kesem ilk göründüğünde olması gerekenden bir hafta daha küçüktü. Doktorum geç döllenme olduğunu söylemişti. Ama 6. haftada beta hcg 20000'di. Yani geç döllenme için fazla yüksekti. Sonra kese her kontrole gittiğimde bir iki gün öne geçmiş görünüyordu ve gününe geldi. Bu yüzden perinatolog son adet tarihimin doğru olduğunu söylemişti ama doktorum tarihi hâlâ değiştirmedi.Ben sezaryen düşünürsem bu bir haftanın önemi yok mu? Değiştirilmesi mi gerekiyor sizce? Yoksa kesenin ilk boyutu mu önem arz ediyor? Bu konuda bir bilgisi olan ysrdımcı olursa çok sevinirim
Çok teşekkürlerCanım benimde geç döllenme oldu diye dr 1 haftya geri çekti 12. haftadan sonra adet tarihimle uyumlu hala geldi her kontrolde soyledım haftası değişmelimi diye yok yok dedi en son kendisine 23 haftalıkken gittim bebek 23-24 hafta ile uyumlu idi yine değiştirmedi,kendisini pıhtılaşma sorunumu söylemiştim beynime pıhtı atmıştı önceki doğumumda ona rağmen tahlil falan istemedi.Dahiliyeci tesadüf pıhtı testi istedi ve çok yüksek çıktı pıhtılaşma drumu değiştirdim şimdikine son adet tarihimi söyledim ve durumu anlattım haftasıyla uyumlu gerçek tarih ile ilerleyeceğiz dedi.Benim için son haftalar çok önemli 1 hafta geç alınsa belki kötü sonuçlarada yol açabilir zaten çok korkuyorum.Benimki düzeltildi başka bir drdanda yorum alabilirsin maalesef drun işini ciddiyetle yapması ve ayrıntıları kaçırmaması çok çok önemli
Benim sata göre 28 Ekim ama henüz doktorla konuşmadık, ne zaman karar veriliyor bunaYaa kimse ekimde doğurmuyor mu?bir tek ben mi ekim benim normal doğum gözüküyor 11 Ekimde inşallah
d dimer testin ismi canım maalesef dr ların büyük çoğunluğu atlıyor bakmıyor.Şuanki druma hikayemi anlattım gözüm görmüyordu doğumda ve sonrasında genetiği araştırmadılar mı bu nasıl olur hamilelik başından beri kullanman gerekiyordu dedi dahiliyedende baktırabilirsinÇok teşekkürlerhaklısın ben de sezaryen olursa vaktinde alınmasını isterim ama doktorum önemsemedi. Perinatologun son adet tarihimi önemli gördüğünü söylememe rağmen değiştirmedi. Ayrıca ilk gebeliğimde bebek gelişmedi ve düşük oldu. Bu gebeliğimde de kese aspirin kullandıktan sonra gelişti. Pıhtılaşma sorunundan kaynaklanıyor olabilir mi? O testin ismini söyleyebilir misiniz rica etsem? Ben de değerlerimi kontrol ettirmek istiyorum
Gercekten valla paramızla rezil oluyoruz. Esim de inat etti kendim hallederim diye ama baya yaptık çok şükür dünden beriAyy keske montaj icin gelip yapan yerler var ne ayip yaa okadar mobilya al gelip getirme kurma ne sacma
Çok teşekkürler. Doktorum haftaya çağırmıştı. Sol gözümde de bulanıklık var. Mutlaka soracağımd dimer testin ismi canım maalesef dr ların büyük çoğunluğu atlıyor bakmıyor.Şuanki druma hikayemi anlattım gözüm görmüyordu doğumda ve sonrasında genetiği araştırmadılar mı bu nasıl olur hamilelik başından beri kullanman gerekiyordu dedi dahiliyedende baktırabilirsin
Amin inşallah. Yaklaşık 2-3 ayımız kaldı. Şu süreci sağlıkla atlatırsak sonra zaten yavrularımıza gözümüz gibi bakarız inşallahGenetik test verdim sonuçları bekliyoruz ona göre oksapar iğnenin dozunu ayarlayacak dr sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım inşallah
Ben yapmayacktim mesela doktor suyu biraz fazla dedi yaptırdı bir tık yüksek çıkmış biraz dikkat ettim normale döndüYaptim ama cok oldu sekeri canim etki eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?