- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #20.501
Yaptim ama cok oldu sekeri canim etki eder miKuzum şeker yüklemesini yaptın mı şeker olduğu zaman da su fazla olur . Doktor yönlendirir ama genel olarak şekeri kesmek gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptim ama cok oldu sekeri canim etki eder miKuzum şeker yüklemesini yaptın mı şeker olduğu zaman da su fazla olur . Doktor yönlendirir ama genel olarak şekeri kesmek gerekiyor
Ben başak burcuyum. O kadar çok isterdim ki başak olmasınıSiz herkesi görürsünüz artıkBebişler Akrep burcu olacak
![]()
Yaa hamilelikte oluyormus huzursuz bacak sendromu diye duydum kuzum istersen bir doktora gitKızlar dünden beri aralıksız bacağımda kalbim atar gibi damar atıyor. Dışarıdan bakınca belli oluyor. Bacak seğirmesi yaşıyorumbunu yaşayan oldu mu geçer mi ?
Bende oluyor uzun süre yürürsem sanırım kaslar oksijensiz solunum yapıyor laktik Asit birikiyor ondan oluyor soğuk suyla yıkayıp masaj yapınca rahatlıyor.Kızlar dünden beri aralıksız bacağımda kalbim atar gibi damar atıyor. Dışarıdan bakınca belli oluyor. Bacak seğirmesi yaşıyorumbunu yaşayan oldu mu geçer mi ?
Ben ogluma 38 haftaya kadar zaman veremiyorum artik cocuk karnima dustugunden beri hep sorunlar yasadik insallah kalir ama duam o yonde hep ama herseyimi hazirladim cantamiYaa kimse ekimde doğurmuyor mu?bir tek ben mi ekim
benim normal doğum gözüküyor 11 Ekimde inşallah
![]()
Bend3 terazi burcu istiyorum basaklarda cok iyi amaBenimde 38. Haftam 7 ekim oluyor. İnşallah o haftalara kadar büyür bebeğim. Eylülde doğurcam gibi hissediyorum hep ama Terazi burcu olsaydı anası gibi iyi olurdu yaaaSağlıklı doğsunda oğluşum bakalım kaçıncı hafta hiçbir fikrim yok
![]()
Pijama olayını hâla halletmediğim için çantamı hazırlayamıyorumKızlar ben 2 tane lohusa takımı almıştım, beyaz ve bej rengi, bir de kırmızı aldım kanamam vs olursa rahat ederim diye. Suvende çok güzel indirim var Trendyolda 150 tlde kupon veriyor. Hala almamış olanlar bir göz atabilirlerUzun süre giyeceğimiz tek şey evde böyle pijamalar olacak malum
![]()
Pınarr çok tatlısın çok iyi kalplisin canım yaAyy keske montaj icin gelip yapan yerler var ne ayip yaa okadar mobilya al gelip getirme kurma ne sacma
Huzursuz bacak mııYaa hamilelikte oluyormus huzursuz bacak sendromu diye duydum kuzum istersen bir doktora git
Güle güle kullanın inşallahKızlar ben tesettürlüyüm. Sabahlık olarak bunu aldım. Siyah seçtim derleyip toplasın diye. O pudra pembeler, bebe mavileri, beyaz takımlar falan bana biraz açık geliyor iç gösterir gibi ve aşırı pijamamsı. Onlarla rahat edemem. Koyu renk her zaman daha iyidir. Şöyle derleyip toplayan bi şey iyi olur diye düşündüm açıkçası.
Ay arkadasimi 39 kusurlere kadar beklettiler gelmedi cocuk yaa apar topar aldilar yeni dogum yapti kiz erkek onunkide sezeryan olmak zorunda kaldiNormal doğumda bebek artık ne zaman gelmek isterse olacak benim 11 ekim gözüküyor ama erkek birde sanırım erkek bebekler daha geç doğuyormuş![]()
Hamilelikte olanmis evet huzursuz bacak sendromu gece uyutmuyor birde zor bisey gorun ilacda verilmez sanaHuzursuz bacak mııforumda okudum da şükrediyordum ben de yok diye
doktora görüneyim barii
![]()
Ben de tam tersi sıcak uygulama yaptım. Sonuç olarak işe yaramadı :) :)Bende oluyor uzun süre yürürsem sanırım kaslar oksijensiz solunum yapıyor laktik Asit birikiyor ondan oluyor soğuk suyla yıkayıp masaj yapınca rahatlıyor.
Yani 10 senedir baktığım kedim ve mutlu oluyorDeğişmez maalesef. Tüyleri onları yazın sıcaktan, kışın soğuktan koruyan bir mekanizma. Hiçbir kedi tıbbi sebep olmadıkça tıraş edilmemeli. Ne yazık ki maddi kaygılarla bunu yapan hekimler var. İyi bir hekim zorunlu olmadıkça tıraş etmez.
Dalan roxy toz bitkisel sabun aldım diğer cocuklarimda da kullanmıştım doğal mis gibi kokuyor hem makine hem elde kullanılıyorKızlar bebişe çamaşır deterjanı olarak ne alacaksınız?
Benimde oyleymis kizdi nasil yaptin boyle dedin sansin rahmin iyi dedi kontrole al dedi karpuz kestim tatli urunlerinide kesiyim ozaman gunde 1 cikolata yiyordum ekmek karbondihrat etkilermi makarna pilav tarzi canimmBen de bir ara çok yemiştim karpuz, kayısı . Meyve ağırlıklı beslendim. Sonraki kontrolümde suyum fazla çıktı. Doktorum 1-2 hafta şekerli besinleri kesmemi söyledi. Karpuz yemedim. Meyveleri de sayılı yedim, günde 1 tane meyve falan. Zaten tatlı hiç yemedim. Sonraki kontrolde normale dönmüştü. Benim normal sınırın biraz üstüydü suyum.
Evet gercekten o doneme geldik simdi de dogum riskleriyle ugrasiyoruzKese göründü görünmedi, kalp atışı duyuldu duyulmadı, ikili testi dörtlü testi, detaylı ultrasonu, şekerim çıktı çıkmadı derken.. Sıra geldi doğumaGaliba ben hiç hazır değilim
![]()