- 7 Haziran 2023
- 1.501
- 2.217
- 30
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #20.481
Yaa kimse ekimde doğurmuyor mu? bir tek ben mi ekim benim normal doğum gözüküyor 11 Ekimde inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak etme ben hepinizi doğurtcam sanırım benim 31 ekimYaa kimse ekimde doğurmuyor mu? bir tek ben mi ekim benim normal doğum gözüküyor 11 Ekimde inşallah
Benimde 28 ekim herkesi bekleyeceğim gibi duruyorYaa kimse ekimde doğurmuyor mu? bir tek ben mi ekim benim normal doğum gözüküyor 11 Ekimde inşallah
Benim de 8 Ekim'de 38 haftalık oluyor.Yaa kimse ekimde doğurmuyor mu? bir tek ben mi ekim benim normal doğum gözüküyor 11 Ekimde inşallah
Grup eylül anneleri olmuş hep benim 22 ekim normal doğum o yüzden kesin ekim olur herhaldeYaa kimse ekimde doğurmuyor mu? bir tek ben mi ekim benim normal doğum gözüküyor 11 Ekimde inşallah
Ay bende 2022 ekim annesiydim kızımda herkes tarihinden önce çatır çatır doğurdu benim 25 ekimdi kızımda 24ünde doğdu en son kalmıştım bi iki kişi dışındaMerak etme ben hepinizi doğurtcam sanırım benim 31 ekim
Ben varım normal olursa 25 Ekim benimde doğum günüm 26 ekimdi ama miyomlardan dolayı 38 de de olsa yine Ekim 10 falanYaa kimse ekimde doğurmuyor mu? bir tek ben mi ekim benim normal doğum gözüküyor 11 Ekimde inşallah
Değişmez maalesef. Tüyleri onları yazın sıcaktan, kışın soğuktan koruyan bir mekanizma. Hiçbir kedi tıbbi sebep olmadıkça tıraş edilmemeli. Ne yazık ki maddi kaygılarla bunu yapan hekimler var. İyi bir hekim zorunlu olmadıkça tıraş etmez.Kedisine göre değişir o aslında. Benimki çok muflu oluyor hafifliyor sanırım
Benim de %99 Eylül olacak gibi görünüyor, tahmini 4-5 Ekim ama hem önde gidiyor biraz hem de sezaryen. 20-25 Eylül arası olacak gibi :) Eylül grubuna da katıldım o yüzden :)Yaa kimse ekimde doğurmuyor mu? bir tek ben mi ekim benim normal doğum gözüküyor 11 Ekimde inşallah
Normal doğumda bebek artık ne zaman gelmek isterse olacak benim 11 ekim gözüküyor ama erkek birde sanırım erkek bebekler daha geç doğuyormuşBenim de %99 Eylül olacak gibi görünüyor, tahmini 4-5 Ekim ama hem önde gidiyor biraz hem de sezaryen. 20-25 Eylül arası olacak gibi :) Eylül grubuna da katıldım o yüzden :)
Benim de 11 Ekim aynı zamanda doğururuz belkiBen varım normal olursa 25 Ekim benimde doğum günüm 26 ekimdi ama miyomlardan dolayı 38 de de olsa yine Ekim 10 falan
Senin Ekim baya herkesin doğumunu görürsünGrup eylül anneleri olmuş hep benim 22 ekim normal doğum o yüzden kesin ekim olur herhalde
Merak etme ben hepinizi doğurtcam sanırım benim 31 ekim
Siz herkesi görürsünüz artık Bebişler Akrep burcu olacakBenimde 28 ekim herkesi bekleyeceğim gibi duruyor
Kızlar beni de yazın 15-20 Eylül arası dedi bana da
Tamam teşekkür ederim bilmiyordumYok hayır tıraş iyi bir seçenek değil hayvanın da psikolojisi ve fizyolojisi açısından. Parazitleri tam olduğu sürece tüylerinin bize de bebeğe de hiçbir zararı yok elini ağzına götürse bile. Lütfen tıraş çok çok zorunlu olmadıkça bir seçenek olmasın.
Evet daha öncede yaşadım bende herkes doğurdum yazarken kızlar bugünde doğuramadım diye yazacağım galibaSenin Ekim baya herkesin doğumunu görürsün
Bu sabah bacak seğirmesi ile uyandım hala içten titriyor dün magnezyum 1 tane içmiştim gece 2. Yi içmeyi unuttum benimki oyuzden. Sen kullaniyormusun canm sebebi magnezyum olabilirKızlar dünden beri aralıksız bacağımda kalbim atar gibi damar atıyor. Dışarıdan bakınca belli oluyor. Bacak seğirmesi yaşıyorum bunu yaşayan oldu mu geçer mi ?
Benim ztn sat 1 Ekim yani öncesi olma ihtimali çok yüksek normal doğum inşallah aksilik olmaz iseYaa kimse ekimde doğurmuyor mu? bir tek ben mi ekim benim normal doğum gözüküyor 11 Ekimde inşallah