- 5 Mart 2024
- 310
- 723
- 18
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #20.481
Ben varımYaa kimse ekimde doğurmuyor mu?bir tek ben mi ekim
benim normal doğum gözüküyor 11 Ekimde inşallah
![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varımYaa kimse ekimde doğurmuyor mu?bir tek ben mi ekim
![]()
Değişmez maalesef. Tüyleri onları yazın sıcaktan, kışın soğuktan koruyan bir mekanizma. Hiçbir kedi tıbbi sebep olmadıkça tıraş edilmemeli. Ne yazık ki maddi kaygılarla bunu yapan hekimler var. İyi bir hekim zorunlu olmadıkça tıraş etmez.Kedisine göre değişir o aslında. Benimki çok muflu oluyor hafifliyor sanırım![]()
Benim de %99 Eylül olacak gibi görünüyor, tahmini 4-5 Ekim ama hem önde gidiyor biraz hem de sezaryen. 20-25 Eylül arası olacak gibi :) Eylül grubuna da katıldım o yüzden :)Yaa kimse ekimde doğurmuyor mu?bir tek ben mi ekim
![]()
Normal doğumda bebek artık ne zaman gelmek isterse olacak benim 11 ekim gözüküyor ama erkek birde sanırım erkek bebekler daha geç doğuyormuşBenim de %99 Eylül olacak gibi görünüyor, tahmini 4-5 Ekim ama hem önde gidiyor biraz hem de sezaryen. 20-25 Eylül arası olacak gibi :) Eylül grubuna da katıldım o yüzden :)
Benim de 11 Ekim aynı zamanda doğururuz belkiBen varımnormal olursa 25 Ekim benimde doğum günüm 26 ekimdi ama miyomlardan dolayı 38 de de olsa yine Ekim 10 falan
Senin Ekim bayaGrup eylül anneleri olmuş hepbenim 22 ekim normal doğum o yüzden kesin ekim olur herhalde
![]()
Merak etme ben hepinizi doğurtcam sanırım benim 31 ekim![]()
Siz herkesi görürsünüz artıkBenimde 28 ekimherkesi bekleyeceğim gibi duruyor
![]()
Kızlar beni de yazın 15-20 Eylül arası dedi bana da
Tamam teşekkür ederim bilmiyordumYok hayır tıraş iyi bir seçenek değil hayvanın da psikolojisi ve fizyolojisi açısından. Parazitleri tam olduğu sürece tüylerinin bize de bebeğe de hiçbir zararı yok elini ağzına götürse bile. Lütfen tıraş çok çok zorunlu olmadıkça bir seçenek olmasın.
Evet daha öncede yaşadım bende herkes doğurdum yazarken kızlar bugünde doğuramadım diye yazacağım galibaSenin Ekim bayaherkesin doğumunu görürsün
![]()
Bu sabah bacak seğirmesi ile uyandım hala içten titriyor dün magnezyum 1 tane içmiştim gece 2. Yi içmeyi unuttum benimki oyuzden. Sen kullaniyormusun canm sebebi magnezyum olabilirKızlar dünden beri aralıksız bacağımda kalbim atar gibi damar atıyor. Dışarıdan bakınca belli oluyor. Bacak seğirmesi yaşıyorumbunu yaşayan oldu mu geçer mi ?
Benim ztn sat 1 EkimYaa kimse ekimde doğurmuyor mu?bir tek ben mi ekim
![]()
Ben de bir ara çok yemiştim karpuz, kayısı . Meyve ağırlıklı beslendim. Sonraki kontrolümde suyum fazla çıktı. Doktorum 1-2 hafta şekerli besinleri kesmemi söyledi. Karpuz yemedim. Meyveleri de sayılı yedim, günde 1 tane meyve falan. Zaten tatlı hiç yemedim. Sonraki kontrolde normale dönmüştü. Benim normal sınırın biraz üstüydü suyum.Karpuz mu yapti yemedigim gun yoktu hemde 2 3 dilim yiyordum sekerli olan hersey mi canim cikolata ekmek makarna tarzj mj
Aynı şeyi düşündüm bende, bi taraftan çok uzun zamandır bu süreçteyiz gibi bazen de hemen geçmiş gibi bi hisKese göründü görünmedi, kalp atışı duyuldu duyulmadı, ikili testi dörtlü testi, detaylı ultrasonu, şekerim çıktı çıkmadı derken.. Sıra geldi doğumaGaliba ben hiç hazır değilim
![]()
Bunu dün ki kontrolden sonra düşündüm. İlk gebeliğim değil ama heyecan bambaşka Ağustos nasıl gecicek bilmiyorum eylülü düşünmüyorum bile günler ağır ağır geçiyor gibi sanki bana öyle geliyorKese göründü görünmedi, kalp atışı duyuldu duyulmadı, ikili testi dörtlü testi, detaylı ultrasonu, şekerim çıktı çıkmadı derken.. Sıra geldi doğumaGaliba ben hiç hazır değilim
![]()
Ayy keske montaj icin gelip yapan yerler var ne ayip yaa okadar mobilya al gelip getirme kurma ne sacmaValla esyalar agir olunca yukari bile tasimadilar işlerine gelmedi. Montaj hizmetleri de dokmus dün yorgunluktan baygın düstük valla. Bugun de devam edicez
Günde 1 tane magnezyum kullanıyorum -.- önceki gün bacağıma giren krampla uyandım alakası olabilir mi acabaaBu sabah bacak seğirmesi ile uyandım hala içten titriyor dün magnezyum 1 tane içmiştim gece 2. Yi içmeyi unuttum benimki oyuzden. Sen kullaniyormusun canm sebebi magnezyum olabilir