- 31 Aralık 2023
- 495
- 955
- 23
- 26
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #20.461
ben de varımm
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de varımm
Yaa büyüyünce sizle mi ugrascam moduna giriyor kedilerBenim ikisi de sokak kedisi biri 7 biri 2 yaşında. Hırçınlar ama yaşlı olanın çok insanla işi yok, diğeri küçük olduğu için baya oyuncu ona daha çok dikkat edeceğim. Ama test ettim tırnaklarını kesince çizik olmuyor bir de ben sataşmazsam gelip öyle durduk yere tırmalamıyor bazen ben zorluyorum. Uyurken falan hiç rahatsız etmiyorlar önemli olan o bebekte hep yatıyor olacak çünkü. Ayaklanınca oynamayı öğretiriz artık
Gerçek hayvansever veterinerler bulmak çok zor gerçekten herkes işi ticarete dökmüş ben çok memnunum veterinerimden. Doktorum da bir sakınca görmedi bebekle yaşamasını destekliyor. Sadece hamilelik döneminde kumunu eşin değiştirsin ne olur ne olmaz dedi onun dışında hiç bir uyarıda bulunmadı
![]()
Puset örtüsü henüz almadım. Emzirme yastığı aldım.Emzirme yastığı ve puset örtüsü alan var mıı?
Benim arkadaşım umaybebek'ten yaptırmış. Baby nest Emzirme yastığı falan da vardı. Bana verdi. Gayet dolgun güzel bir yastık. Sen de inceleyebilirsinEmzirme yastığı ve puset örtüsü alan var mıı?
Emin olun hiç ilgisi yok, insanlar çok cahilce konuşuyor. Etrafımda çoğu kişinin evinde kedi köpek var (çoğunda kedi var diyebilirim) çok da güzel büyüyor çocukları. Tıraş ettirmek gibi bir şey de yapmayın lütfen hiç ilgisi yol. İç dış parazitleri tamsa kaliteli mama yiyor ve düzenli taranıyorsa hiçbir sorun olmaz. Benim de iki kedim var, heyecanla bekliyorum birlikte olacak hallerini.Kızlar size bir sorum olcak. Bizim evimizde 2 muhabbet kuşumuz 1tane kedimiz var. Benim 2 tane çocuğum olduğu için onların hayvan sevgisini tadmalari ve psikolojik açıdan çok iyi geldiğini düşünüyorum. Aynı evi diğer canlılarla paylaşmak benim için de harika bisey. Fakat biz onları sahiplendigimizde oğlum 7 kızım 4 yaşındaydı yani yenidogan döneminde hiç beslemedim evde kedi ve kuş. Çevremdekiler kuşun bebeklere çok fazla alerji yaptığını söylüyor kedi tüyü yenidogan zamanı riskli olur diyorlar ben ne yapcagmi şaşırdım. Onlarda benim evladım. Aranızda besleyen var mı. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Yok hayır tıraş iyi bir seçenek değil hayvanın da psikolojisi ve fizyolojisi açısından. Parazitleri tam olduğu sürece tüylerinin bize de bebeğe de hiçbir zararı yok elini ağzına götürse bile. Lütfen tıraş çok çok zorunlu olmadıkça bir seçenek olmasın.Dogru sokakta yerleri yaliyorlar gerçektentraş ettirmek mantıklı emekleme döneminde
Evet canim cikmamistj doktorda ondan kizdi suyunu nasil artirdin boyle cok mu abarttin sekerli seyleri cikmadi diyeValla canım o kadar net bilmiyorum ama genelde gördüğüm meyveyi özellikle kavun karpuzu hemen kestiriyorlar. Gebelik şekerin çıkmamıştı dimi yaptırdın mı sen kuzum?
Kedisine göre değişir o aslında. Benimki çok muflu oluyor hafifliyor sanırımYok hayır tıraş iyi bir seçenek değil hayvanın da psikolojisi ve fizyolojisi açısından. Parazitleri tam olduğu sürece tüylerinin bize de bebeğe de hiçbir zararı yok elini ağzına götürse bile. Lütfen tıraş çok çok zorunlu olmadıkça bir seçenek olmasın.
Valla esyalar agir olunca yukari bile tasimadilar işlerine gelmedi. Montaj hizmetleri de dokmus dün yorgunluktan baygın düstük valla. Bugun de devam edicezYaaaa neden getirmiyorlar yapmalarida lazim neden yapmiyorlar
Selam canım 25i en son gittiğim tarihBenimde sat 11 ocak en son 27.
Haftada gittim bida ki kontrolu 15 ağustosa verdi yani tam 31 haftalikken oluyor. Sizinle günlerimiz yakın gibi. Siz en son ne zaman gittiniz? 4 hafta çok uzun geldi bana
Kuzum şeker yüklemesini yaptın mı şeker olduğu zaman da su fazla olur . Doktor yönlendirir ama genel olarak şekeri kesmek gerekiyorKizlarrrrr bisey soracagim su fazlaligina ne yapmak lazim bana akil versenize internetten okudum psikolojim bozuldu ne kotu seyler yazmislar ya
Merak etme ben hepinizi doğurtcam sanırım benim 31 ekimYaa kimse ekimde doğurmuyor mu?bir tek ben mi ekim
benim normal doğum gözüküyor 11 Ekimde inşallah
![]()
Benimde 28 ekimYaa kimse ekimde doğurmuyor mu?bir tek ben mi ekim
![]()
Benim de 8 Ekim'de 38 haftalık oluyor.Yaa kimse ekimde doğurmuyor mu?bir tek ben mi ekim
![]()
Grup eylül anneleri olmuş hepYaa kimse ekimde doğurmuyor mu?bir tek ben mi ekim
![]()
Ay bende 2022 ekim annesiydim kızımda herkes tarihinden önce çatır çatır doğurdu benim 25 ekimdi kızımda 24ünde doğdu en son kalmıştım bi iki kişi dışındaMerak etme ben hepinizi doğurtcam sanırım benim 31 ekim![]()