2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kedisine göre değişir o aslında. Benimki çok muflu oluyor hafifliyor sanırım
Değişmez maalesef. Tüyleri onları yazın sıcaktan, kışın soğuktan koruyan bir mekanizma. Hiçbir kedi tıbbi sebep olmadıkça tıraş edilmemeli. Ne yazık ki maddi kaygılarla bunu yapan hekimler var. İyi bir hekim zorunlu olmadıkça tıraş etmez.

Yaa kimse ekimde doğurmuyor mu? bir tek ben mi ekim benim normal doğum gözüküyor 11 Ekimde inşallah
Benim de %99 Eylül olacak gibi görünüyor, tahmini 4-5 Ekim ama hem önde gidiyor biraz hem de sezaryen. 20-25 Eylül arası olacak gibi :) Eylül grubuna da katıldım o yüzden :)

Benim de %99 Eylül olacak gibi görünüyor, tahmini 4-5 Ekim ama hem önde gidiyor biraz hem de sezaryen. 20-25 Eylül arası olacak gibi :) Eylül grubuna da katıldım o yüzden :)
Normal doğumda bebek artık ne zaman gelmek isterse olacak benim 11 ekim gözüküyor ama erkek birde sanırım erkek bebekler daha geç doğuyormuş

Tamam teşekkür ederim bilmiyordum

Kızlar dünden beri aralıksız bacağımda kalbim atar gibi damar atıyor. Dışarıdan bakınca belli oluyor. Bacak seğirmesi yaşıyorum bunu yaşayan oldu mu geçer mi ?
Bu sabah bacak seğirmesi ile uyandım hala içten titriyor dün magnezyum 1 tane içmiştim gece 2. Yi içmeyi unuttum benimki oyuzden. Sen kullaniyormusun canm sebebi magnezyum olabilir

Karpuz mu yapti yemedigim gun yoktu hemde 2 3 dilim yiyordum sekerli olan hersey mi canim cikolata ekmek makarna tarzj mj
Ben de bir ara çok yemiştim karpuz, kayısı . Meyve ağırlıklı beslendim. Sonraki kontrolümde suyum fazla çıktı. Doktorum 1-2 hafta şekerli besinleri kesmemi söyledi. Karpuz yemedim. Meyveleri de sayılı yedim, günde 1 tane meyve falan. Zaten tatlı hiç yemedim. Sonraki kontrolde normale dönmüştü. Benim normal sınırın biraz üstüydü suyum.

Kese göründü görünmedi, kalp atışı duyuldu duyulmadı, ikili testi dörtlü testi, detaylı ultrasonu, şekerim çıktı çıkmadı derken.. Sıra geldi doğuma Galiba ben hiç hazır değilim
Aynı şeyi düşündüm bende, bi taraftan çok uzun zamandır bu süreçteyiz gibi bazen de hemen geçmiş gibi bi his

Bana da su fazla dediler ertesi gün bi daha gittim korktum normal denildi. Kilo ve su ölçümü cihazdan cihaza değişiyor. Perinatoloji takibinde olduğum için devlete gidiyorum normal muayenem medipolde hepsi farklı ölçüyor o yüzden S Sehalem

Kese göründü görünmedi, kalp atışı duyuldu duyulmadı, ikili testi dörtlü testi, detaylı ultrasonu, şekerim çıktı çıkmadı derken.. Sıra geldi doğuma Galiba ben hiç hazır değilim
Bunu dün ki kontrolden sonra düşündüm. İlk gebeliğim değil ama heyecan bambaşka Ağustos nasıl gecicek bilmiyorum eylülü düşünmüyorum bile günler ağır ağır geçiyor gibi sanki bana öyle geliyor

Bir kaç hafta istanbulda durabildim ama tekrar il dışına kaçıyorum ve bu sefer babamlarla köye gidicem pazartesi günü telefon çekmeyecek. Ben gelene kadar doğuran olmaz zaten 1 eylül gibi yine dönüyorum aranıza yaz geldi koptum buradan yazamadım Tek korkum köyde doğurmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…