2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
40 hafta bekletmiyorlqrmis arkadasim 39 da aldilar en fazla normal diye beklettiler cocugun kalp atisi zayifladi suyu bitti oyuzden apar topar sezeryan aldilar 38 hafta en ideal benim 1 yada 3 ocak oyuzden 38 hafta 20 eylule geliyoe kuzum
Anladım canım sağlıkla gelsinler . Benim de muhtemelen 25 sonrası o zamana. Terazi olacak yani🤩

Canım ben de tam tersi bilgi aldigim için minik bir kedi sahiplendik 2 aylık oldu kedimiz annesi ile ayrıldı geldi yanımiza 8 gün olucak. Çevredekiler çok biliyor ztn sen emin olmak için güvendiğin bir veterinere, doktora vs sor. O kadar alıştım ki 1 hafta da nasıl vazgeçelim bu canlardan 🥺😍
Masallah nasil guzel kedi ya alerji durumu olmazsa cok guzel bag oluyor aralarindq

19unda nst giricem muaynem falan var bi öğreneyim bakalım günü vs konuşur mu acaba. Çok heyecanlıı 🤣🫶🏻🫶🏻❤️❤️
Benimde sat 11 ocak en son 27.
Haftada gittim bida ki kontrolu 15 ağustosa verdi yani tam 31 haftalikken oluyor. Sizinle günlerimiz yakın gibi. Siz en son ne zaman gittiniz? 4 hafta çok uzun geldi bana

AA 2 tane mi masallah 😍 ya evet o güven ortamı oluştuktan sonra çok güzel bir ortam olacağını düşünüyorum 🥰 evde benim diger cocuklarim olduğundan aşı filan hep yaptırıyoruz riske atmamak için. Sizin Veterinerin dediği cümle hoşuma gitti 😄 bizim gittiğimiz veteriner para avcısı kafama görede hiç bulamadım soru soruyoruz yüzümüze bile bakmıyorlar bide bizim kedi hırçın 3 4 kişi birden tutuyor asi olurken 1 yaşında 9kilo 😁😁
Benim ikisi de sokak kedisi biri 7 biri 2 yaşında. Hırçınlar ama yaşlı olanın çok insanla işi yok, diğeri küçük olduğu için baya oyuncu ona daha çok dikkat edeceğim. Ama test ettim tırnaklarını kesince çizik olmuyor bir de ben sataşmazsam gelip öyle durduk yere tırmalamıyor bazen ben zorluyorum 😅😅. Uyurken falan hiç rahatsız etmiyorlar önemli olan o bebekte hep yatıyor olacak çünkü. Ayaklanınca oynamayı öğretiriz artık 😁 Gerçek hayvansever veterinerler bulmak çok zor gerçekten herkes işi ticarete dökmüş ben çok memnunum veterinerimden. Doktorum da bir sakınca görmedi bebekle yaşamasını destekliyor. Sadece hamilelik döneminde kumunu eşin değiştirsin ne olur ne olmaz dedi onun dışında hiç bir uyarıda bulunmadı 🥰🥰

Ayyy seninki basak burcu olacak ay cok heyecanli 1,5 ayin kaldi🥰🙏
Eveet büyük ihtimal başak olacak 😁😁 Ben de oğlağım başaklarla çok iyi anlaşırım ama Başakların zararı kendine biraz takıntılı oluyorlar 😅 39. Haftalara kadar tutsa da terazi mi olsa acaba diye düşünmüyor değilim 😂😂 Şaka bir yana hayırlısı neyse o olsun ☺️🙏🏼

Kizlarrrrr bisey soracagim su fazlaligina ne yapmak lazim bana akil versenize internetten okudum psikolojim bozuldu ne kotu seyler yazmislar ya

Kizlarrrrr bisey soracagim su fazlaligina ne yapmak lazim bana akil versenize internetten okudum psikolojim bozuldu ne kotu seyler yazmislar ya
Şekerli gıdaları meyveleri özellikle kavun karpuz gibi şeyleri kesiyorlar diye okumuştum ben de kuzum. Ama boşver internetten araştırma sen doktoruna danış en uygun yöntemi o söyleyecektir sana

Kizlar bebisimizin odasi bugun geldi. Nakliye sirketi yukari tasiyamayiz dedi cok da agirdi koliler yazik esim tek basian tasidi. Butun gun de ikimiz montaj isi ile ugrastik daha besigi bile bitiremedik😄😄 ne zormus bu isler valla 3 kere dusa girdik ciktik calismaktan ter her yerimizden akti valla

Şekerli gıdaları meyveleri özellikle kavun karpuz gibi şeyleri kesiyorlar diye okumuştum ben de kuzum. Ama boşver internetten araştırma sen doktoruna danış en uygun yöntemi o söyleyecektir sana
Karpuz mu yapti yemedigim gun yoktu hemde 2 3 dilim yiyordum sekerli olan hersey mi canim cikolata ekmek makarna tarzj mj

Kizlar bebisimizin odasi bugun geldi. Nakliye sirketi yukari tasiyamayiz dedi cok da agirdi koliler yazik esim tek basian tasidi. Butun gun de ikimiz montaj isi ile ugrastik daha besigi bile bitiremedik😄😄 ne zormus bu isler valla 3 kere dusa girdik ciktik calismaktan ter her yerimizden akti valla
Yaaaa neden getirmiyorlar yapmalarida lazim neden yapmiyorlar

Hanımlar bilgisi olan yazabilirmi rica etsem ? Bebeğin kafası sol kasığimda agrı yapiyor kafası sert haliyle baskı oluyor.
Bebek döndürme videolari izledim ama geneli kanala girmeyen bebişleri döndürme
Videoları. .
Doktorum masajla itekle ters yöne dedi hiç rahat hissedemedim.
Bu gibi durumda napılması gerekir hareketle yön degisimi olur mu?
28 haftadan sonra pozisyonu değişmez diyorlar.
servikal uzunluk 40 cm.
Rahimde,kasıkta olan bebeği döndürmek için napmalı?😔

Karpuz mu yapti yemedigim gun yoktu hemde 2 3 dilim yiyordum sekerli olan hersey mi canim cikolata ekmek makarna tarzj mj
Valla canım o kadar net bilmiyorum ama genelde gördüğüm meyveyi özellikle kavun karpuzu hemen kestiriyorlar. Gebelik şekerin çıkmamıştı dimi yaptırdın mı sen kuzum?

Kızlar ben 2 tane lohusa takımı almıştım, beyaz ve bej rengi, bir de kırmızı aldım kanamam vs olursa rahat ederim diye. Suvende çok güzel indirim var Trendyolda 150 tlde kupon veriyor. Hala almamış olanlar bir göz atabilirler 🥰🥰 Uzun süre giyeceğimiz tek şey evde böyle pijamalar olacak malum 😅

Eklentiler

• 64058411-D3CF-47E7-AE7B-44A4DA4BA28E.jpeg
    64058411-D3CF-47E7-AE7B-44A4DA4BA28E.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 98
Back