- 1 Şubat 2024
- 859
- 1.570
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #20.421
Benimde 2 yıldır bizimle olan sokaktan sahiplendiğimiz bir yavrumuz var . Ben de tedirginim ama oda evladım ondan vazgeçemem. Bazı önlemler alacağım odamıza ve çocuğun odasına almayacağım biraz büyüyene kadar en azından
Benim duyduğum ve araştırdığım, daha anne karnındayken bizim hayvanlarla yaşamamız sayesinde, onlar da bağışıklanıyormuş. Benim de kedim var ve kedi alerjimi atlatmak 5 senemi aldı. Tek duam aynı şekilde bu bağışıklığı bebelerime de aktarmam. Chucky de benim ilk evladım 10 yaşına getirdik onu
Canım benim çevremde de herkes kediyi sahiplendir diyor. Sokak kedisi hırçın tuhaf huylu sinsi bir kiz kimse almaz bende vermem zaten. Ben tam tersi bagisikligina iyi geliyor diye biliyorum. Tek korkum 4 yaşına girecek neredeyse 2. Ayından beri bizimle o kadar sevgi dolu buyutmemize rağmen çok hırçın. Yani girliyor seviyorum birden isiriyor tırmalıyor umarım oğluma daha sakin davranır
Yaa anladığım kadarıyla çoğumuzun 4 ayaklı bebişi var ve onlara gerçekten bağlıyız inşallah bebeklerimiz doğduğunda hiçbir sorun çıkmaz ve bizi üzmeyen mutlu eden bi tabloyla karşılarız. Benim kedim çok hırçın evdeki kişiler hariç gelen herkesi dalıyor. Sendeki kedi değil leopar diyorlar sanirim ilk zamanlar ayrı bir odada ona yer yaparım bir süre öyle idare ederiz gibime geliyor. Buda benim oğlum SalepSelamlar bizde 2 kedi var. Ablamda da 1 kedi vardı. yeni doğan zamanında bir sorun yaşamadı fakat çocuk emeklerken ellerine yapışma durumu oluyor tüyleri, zırt diye de ellerini ağızlarına koydukları dönemde kedisini vermek zorunda kalmıştı