merhabalar ben 35 yaşında 7 yıllık evliyim . kendimi hazır hissetmediğimden anca 2024 kasımda tüp bebek sürecine başladım. Aralık ayında yumurta toplama işlemim oldu 21 yumurta toplandı. 10 tanesi 5. gün embriyosu oldu. OHSS riskinden dolayı 2 regliden sonra tranfer oldum. 18 martta çift embriyo transferi oldum . 10 gün sonra beta sonucum 339 12. gün sonra 990 oldu . Şükür pozitifi gördüm ben transfer olmadan 10 ün önce estrofen kullanmaya son 3 gün kala da estrofem , progeston fitil ve progeston dex kullanmaya başladım şu an 7. haftadayım hepsini kullanmaya devam ediyorum. 5. haftamda kanamam olduğundan hastaneye gittim. Doktor yatırmak istedi ben yatmadım 2 gün sonra kanamam arttı hastaneye yattım bu ilaçlarn yanında bi de hastanedki doktorum enox6000 başlattı 3 gün hastanede yattım kanamam hafifleyince çıktım . 10 gün rapor verdi çalıştığımdan evde yattım. o sürede gerçekten hep yattım hafif de olsa kanamam oldu hep. 2 kese göründü 5. haftada 6. haftada birinden kalp atışı alındı diğeri boş kese olabilir biraz daha zaman geçsin dendi bu hafta 7 hafta 3 günlükken tekrar kontrolde biri sağlıklı diğeri boş kese göründü . ben şu an enox 6000 olmak üzere tüm ilaçlarıma devam ediyorum. Kendi tüp bebek dotorum farklı bi ilde ben özel bi hastaneye gidiyorum yaşadığım yerde ordaki kadın doğumcum kan sulandırıcı kullanmam gerekktiğini söylüyor yaş vb diğer doktorum kan sulandırıcı vermedi. aynı süreç yaşayan yada yaşamış olanlardan konu hakkında tecrübelerini rica ederim