Güneşli günler yakın, can havliyle olur öyle şeyler. Negatifi göndermişsiniz, pozitif basacaksınız bundan sonra bak görBiz de hiç uyumadık akşamdan beri. Kv evine döndü daha ilk günden böyle olunca eşimle de tartıştık öfd
Benim saçlarımda beyazım çok çok azdı, 37 yaşında boyam falan yoktur. Kız dün aynaya baktım, saçlarım bembeyaz olmuş, abbooww resmen yaşlandım, Türk filmlerinde saçı bir gecede beyazlayan kadınlara döndüm. Biz ne yaşıyoruz böyle yaDün gece 4 gibi bana da bi ağlama krizi geldi. Bebek uyumadı ben uyumadım her yerim ağrıyor artık yorgunluktan. Bir daha hayatım hiç eskisi gibi olmayacak hissiyatı öyle bi boğdu ki beni
Benim de öyle aynaya bakmamışım bi süredir bi baktım bembeyaz üstleriBenim saçlarımda beyazım çok çok azdı, 37 yaşında boyam falan yoktur. Kız dün aynaya baktım, saçlarım bembeyaz olmuş, abbooww resmen yaşlandım, Türk filmlerinde saçı bir gecede beyazlayan kadınlara döndüm. Biz ne yaşıyoruz böyle ya
O eskisi gibi oluyor olmasına da olana kadar bazı acılar yaşanıyoruykusuzluk ve bebeğin sorununu çözememek hep gözyaşı yapıyor. İşlerin yoluna gireceği günü bilsek de ona göre gün saya saya yaşasak keşke.
Ben normalde dayanıksız takatsiz biri de değilim. Ama psikolojik olarak sonsuz bir döngüde miyim hissi beni mahvetti. Ne zaman bir rutin olacağını bilmemek çok zormuş, bazıları 2 sene diyor aklım çıkıyorİnan yalnız değilsin özellikle ilk kez anne olan grup olarak sık sık yaşıyoruzdur bunu, şahane bir şey hiçbir şeye benzemiyor ama anneme gideceğim için tatile gidecek gibi hissetmek bana da tuhaf geliyor bazen. Üstelik elini kolunu sallayarak değil kavimler göçü gibi 847363 tane çantayladaha lohusayız kendimizden çok bir şey beklememeliyiz bence.
Neden 2 farklı cano bi sebebi var mıKızlar sıvı aptamil mama ve hipp toz mamayı kullanmaya ne diyorsunuz? Ben evde yalnızken sıvı mama kullanıyorum. Akşam eşim gelince toz hipp kullanıyoruz. Yanlış mı yapıyoruz? İki farklı marka kullanılır mı bebeğe?
Memede süt kalmaması gibi bi şey yok ki canım süt kanallarından geliyor süt emdikçe gelir. Ne sıklıkla emziriyorsun, hangi sırayla veriyorsun memeleri? Arası azsa yağlı süte ulaştığı ve o da daha yoğun olduğu için çekmekte zorlanıyordur belkiKızlar bebeğim 20 günlük gündüz hep memede süt sağmaya vakit kalmıyor diğer beslenmeye süt kalmıyor bu kez emerken süt gelmiyor diye çıldırıyor gece de sağmıyorum psikolojik olarak sanki sağmam gerekli diye düşünüp üzülüyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
Yok yahu ne 2 senesi? 3 ay, 6 ay, 1 yaş hep birer kademe. 1 yaş sonrasını düşünmüyorum bile inan. Biz aynı gün doğurmuşuz, şimdi yemek bile yapamıyorum hiç ama büyük çocuğuma 8 ay gibi diş partisi yaptık, doğum günü için hazırlıklar yaptık o kadar. Demek ki fırsat, zaman, enerji olmuş. Bu dönem çok zorlayıcı oluyor kimi için, günler yavaş geçiyor ama birkaç ay sonra her şey çok daha güzel olacak inşallahBen normalde dayanıksız takatsiz biri de değilim. Ama psikolojik olarak sonsuz bir döngüde miyim hissi beni mahvetti. Ne zaman bir rutin olacağını bilmemek çok zormuş, bazıları 2 sene diyor aklım çıkıyor
Ben evdeyken tozu hazırlayamıyorum. Tuvalete zor gidiyorum. Bebe ağlıyor. Sıvı pratik oluyor. Akşamları eşim tozu hazırlayıp veriyor.Neden 2 farklı cano bi sebebi var mı
1,5-2 saatte bir uyanıyor gece gündüz kısa kısa emiyor özellikle geceleri daha sık uyanıyorMemede süt kalmaması gibi bi şey yok ki canım süt kanallarından geliyor süt emdikçe gelir. Ne sıklıkla emziriyorsun, hangi sırayla veriyorsun memeleri? Arası azsa yağlı süte ulaştığı ve o da daha yoğun olduğu için çekmekte zorlanıyordur belki
Ben de değilim bence ama onunla alakası yok ya, ne kadar hevesle beklesen de birden bire hayatın değişiveriyor. Cumartesi günü annem bendeydi, 2 gündür uykusuzdum bebek devamlı deli gibi emmek istiyordu aşırı yorgundum bildiğin alıp sertçe anneme verdim çocuğu yeter emzirmeyeceğim artık tükendim diye. Düşününce vicdan azabı çekiyorum ama insanız işte, oluyor yani. Uykusuzluk insanı çok tetikliyor, sinir sistemin alt üst oluyor bildiğin. Geçecek ama, 2 yıl falan değil bence ya bebesiyle dünyayı geziyor insanlar biz daha balkona çıkmaya korkuyoruz ajfkdkBen normalde dayanıksız takatsiz biri de değilim. Ama psikolojik olarak sonsuz bir döngüde miyim hissi beni mahvetti. Ne zaman bir rutin olacağını bilmemek çok zormuş, bazıları 2 sene diyor aklım çıkıyor
Ben Humana Still Tea içiyorum, süte etkisi nedir tam olarak bilmiyorum bir sürü takviye kullandığım için ama tadı çok güzel şekerli şekerli sjfkdkdEki Görüntüle 3537844 bunu kullanan varmi aranizda memenun kaldiniz mi
Ben aynı mama kullanılmalı diye biliyorum cano, örneğin birinde alerjik reaksiyon verirse hangisi olduğunu takip etmek için gibi. Çocuğun rutinini bozmamak gerekiyormuş, neden iki tane bu arada özel bir sebep var mıKızlar sıvı aptamil mama ve hipp toz mamayı kullanmaya ne diyorsunuz? Ben evde yalnızken sıvı mama kullanıyorum. Akşam eşim gelince toz hipp kullanıyoruz. Yanlış mı yapıyoruz? İki farklı marka kullanılır mı bebeğe?
İshal olduğunu anlaman için bezin kakayı çekmiş olaması gerekir yani çok iz kalmıyor poposunda bez çiş gibi çekiyor kakayı rengi oluyır sadece bizde bir kere oldu oKızlar bir mamadan diğer mamaya geçerken uygulamamız gereken bir şey var mı Sizce? ben direkt geçtim aptamil'den hippe, sanki ishal oldu gibi geldi ama onu da pek anlayamıyorum. Zaten normal kakası da ishal gibi sıvı malum . Bir de biz aptamil'in sıvı mamasını da kullanıyoruz aynı anda da hipin toz mamasını kullanıyoruz O da yan etki yapar mı acaba aynı markayı kullanmak mı gerekir her seferinde.
Şimdi gördüm yazdığını canım, toz mama hazırlamaya vaktin yoksa xioami’nin kettleını alabilirsin. Biz bebek suyu aldık e bebekten, onu kaynatmaya gerek olmuyor kettleı 40 dereceye ayarladık hazır olduğunda duruyor ve telefondan wifi ile yapabiliyorsun. Kullanması çok basit, 10 saniyede mama hazırlanıyor. Eşim heyecanla almıştı şu an mama kullanmıyoruz ama kullananlar için inanılmaz pratik bence, o 1 hafta çok dua ettim eşimeBen evdeyken tozu hazırlayamıyorum. Tuvalete zor gidiyorum. Bebe ağlıyor. Sıvı pratik oluyor. Akşamları eşim tozu hazırlayıp veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?