Adet ağrısı çekilmez çile ne kadae geç o kadae iyiBi süre olmam diye kurmuşum kafamda olunca şaşırdım ama evet normal zaman gibi duruyor . Olsun bakalım
Bir onu götürmedim eve eczaneden dedim 5 ceşit gaz damlası var hiçbiri fayda etmedi o mu edecek. Pes ettimBende aynı durumdayım :) 36 gün oldu iyiye gittiğimiz hiç olmadı :) doktor nurse harveys colex şurup yazdı dün kullanmaya bugün başladık yararı olursa söylerim
Nurse damla kullandım pek fayda etmedi sanki bizde. Şurubu bilmiyorum. Belki de biz tamamen damlalar gazı çözsün ortadan kaldırsın istiyoruz öyle bi damla da yokBir onu götürmedim eve eczaneden dedim 5 ceşit gaz damlası var hiçbiri fayda etmedi o mu edecek. Pes ettiminşallah size fayda eder.
Ucuzunu almak sünnettir
Benimde sagim oyle emzirme danismanina sordum bal mumu kapak siparis verdim iyi geliuomus hatta bi akademisyenin teziymis yarin grliyo deniycrm bakalimKızlar göğüs yaraları devam eden var mı benden başka? Sağ mememin ucu ayrıldı resmen, tam iyi oldu diyorum bebek emince yine aynısı oluyor. Artık düzelmesi gerekmez miydi?
Yok canim sundan
Köpüklü filenin bir ucunu takıyorum geri kalan suyu içinde baş kısmı yani takılı oluyor böylelikle tek başımada yıkıyorum başını suyun içine gelmesin diye elimle destekliyorum bazenbu şekilde yapınca bebeği elinizde mi tutuyorsunuz yıkarken yoksa küvetin içine başka bi şey mi koyuyorsunuz
Kız zaten 5 dk sürmüyor soğumaz su hemenSoğumuyo mu su yıkayasıya
Gece beslenmelerini ne zaman bırakmak gerekir kızlar ya . 3. Ay bitsin öyle deneyeyim diyorum . Alışmasın istiyorum gece yemeğe . Ama hangi aydan sonra öneriliyor bu durum acaba
Bence bu bebeler gazlanmak için bahane arıyorlar başka acıklaması yokNe zaman banyo yapsa 2 gün ekstra gazlı oluyor ya neden olur ki acaba. Odada ısıtıcı falan açıyoruz üşümesi imkansız
Ben de oyle düşünüyorum vallaNurse damla kullandım pek fayda etmedi sanki bizde. Şurubu bilmiyorum. Belki de biz tamamen damlalar gazı çözsün ortadan kaldırsın istiyoruz öyle bi damla da yokyani ile yarıyordur az da olsa rahatlatıyordır ama anlamıyoruz biz
Oda önemli değil direkt karnı sıcak tutulması lazım onu da yapıyorsundur. İstersen ekstra zeytinyağı ısıt hafif karnına masaj yap bi ağız mendili gibi birşey ısıt koy ört bir tık iyi geliyorNe zaman banyo yapsa 2 gün ekstra gazlı oluyor ya neden olur ki acaba. Odada ısıtıcı falan açıyoruz üşümesi imkansız
Banyoda nasıl sıcak tutcaz ki karnınıOda önemli değil direkt karnı sıcak tutulması lazım onu da yapıyorsundur. İstersen ekstra zeytinyağı ısıt hafif karnına masaj yap bi ağız mendili gibi birşey ısıt koy ört bir tık iyi geliyor
Tesadüftür anam ya, her gün farklı bebelerNe zaman banyo yapsa 2 gün ekstra gazlı oluyor ya neden olur ki acaba. Odada ısıtıcı falan açıyoruz üşümesi imkansız
Banyo da değil genel anlamda evde. Evet soğuk gaz yapıyorlar diyorlar da bu kadar değil ya sanmıyorum su sıcak ev sıcakBanyoda nasıl sıcak tutcaz ki karnınıq
E bebekte satılan demi bu? Öneri üzerine mi aldın canımYok canim sundan
Ali Ünyazıcı Milk Tea - Karışık Bitki Çayı 20 Li Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ali Ünyazıcı Milk Tea - Karışık Bitki Çayı 20 Li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay evet ya bi ara her gün kefir içiyodum sonra o mı yapıyor laktoz var içinde dedim. Bi ara patatesli börek yedim suçu patatese attım fjjfBanyo da değil genel anlamda evde. Evet soğuk gaz yapıyorlar diyorlar da bu kadar değil ya sanmıyorum su sıcak ev sıcak
Bu gaz tamamen bebeğin bağırsağı gelişmediği için oluyor. Öyle böyle atlatacağız bu günleri artık bugün yemek yedim oldu yarın yıkadım diye gazı oldu vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?