Hatta bak kitabı var bizim doktorun. . Daha bak kızlar için 11 gram yeterli diyorDoktordan çıktık, 2 hafta önce 3800dü 4150 olmuş, biraz az geldi poposunda da pişik var hafif çok canım sıkıldı. Beslenmen nasıl kendine iyi bak diyor nasıl bakayım yalnızım yani. Anneme geldim duş aldım diye seviniyorum, sadece bebekle ve evle ilgileniyorum yine olmuyor. Of yani.
Bana doktor anlattı ama o kadar karışık ki hiçbişiyi tutamadım aklımda, zamanı gelince söyler diye düşünüp ona güvendim dkgjKızlar özel aşılar için bir takvim filan verdiler mi?
Şimdi baktım 14 günde günlük 25 gram almış, doktor da iyi dedi ama hemşireler biraz panikletip üzdü beni. Bir de 3580 doğdu 3340a düştü, ordan hesaplanıyormuş canım, ona bakınca 810 gram almış görünüyor. Biraz daha düzeldi moralim. Aslan da almaya başlamıştı daha da hızlanır sen merak etme, benim kızım hemen hızlıca alınca şimdi az geldi o yüzden üzüldüm.Yavru kuşum Bence çok iyi almış bir ay olarak düşünürsen 700 gram almış zaten ideali 800 falan olması lazım biraz altında O da çok kafaya takılacak bir şey değil Keşke benimki de böyle alsa. . Bizim Doktor günde en az 15 gram olması gerekiyor diyor. .
Benim doktor da hemşireler de ekstra geleneksel galiba, günde 25 gram almış dediğim gibi. Göz çapaklanması geçmiyor onun dışında iyi herhalde kilosu vs.Hatta bak kitabı var bizim doktorun. . Daha bak kızlar için 11 gram yeterli diyor
Masaj çok iyi geliyor ona, antibiyotikli damla verdi mi doktorBenim doktor da hemşireler de ekstra geleneksel galiba, günde 25 gram almış dediğim gibi. Göz çapaklanması geçmiyor onun dışında iyi herhalde kilosu vs.
Verdi anam 2 haftadır kullanıyoruz tık yok. Masaj yapacağım evetMasaj çok iyi geliyor ona, antibiyotikli damla verdi mi doktor
Aklına geldikçe yap doğru yapınca direkt toparlıyorVerdi anam 2 haftadır kullanıyoruz tık yok. Masaj yapacağım evet
Nasıl yapıyorsun anam? Doktor tarif etti de Ata’nınki geçtiyse taktik alırım sjfkdAklına geldikçe yap doğru yapınca direkt toparlıyor
Evet vardır . Görsel ekledim sorarsın yoksa bile getitirirlerEczanede var mıdır solgar b12 takviyesi
Evet çok var çünküBana doktor anlattı ama o kadar karışık ki hiçbişiyi tutamadım aklımda, zamanı gelince söyler diye düşünüp ona güvendim dkgj
desteğe tekrar çağırırsan bensiz bakamiyosunuz iste diye daha çok söz sahibi olacak. eltinin çocuklarına olan senin çocuguna da yapılacak. evet desteksiz zor ama bir rutin oluşacak orange . biraz sabret . bunaldıkca buraya yaz . suan denize düştün yılana sarılmayı göze aliyosun ama sen herseyi yapabilirsin. zaten sana izin vermediği için bocaliyosun. bir hafta daha geçsin kendin başardığını gördükçe rahatlayacaksin insALLAH.Gururdan da değil de çocuğumun ayağındaki çorap sayısını eksilttim diye mutlu olmak istemiyorum ben, o hale getirdi kadın beni. Kendi çocuğum üzerinde söz sahibi değilim o ne derse o giyilecek o ne derse o yedirilecek. Bunlar geri dönecek biliyorum. Bilsem ki hani çok bunaldığımda anne biraz sen oyalasan ben 2 saat uyusam dediğimde destek olacak keşke şimdi çıksa gelse ama yok yani
Ya ben göz pınarına serçe parmağımla hafif masaj yapıyordum dairesel hareketlerle. İşe yaramadı bence. Sonra bi yerde okudum mu izledim mi hatırlamıyorum, biraz daha sert bastırıp aşağı doğru çekiyorum, yani göz kenarından bastırıp burnun kenarından aşağı çekiyorum. Öyle olunca ya çapak geliyor ya gözyaşı geliyor zaten açıldığını öyle snladımNasıl yapıyorsun anam? Doktor tarif etti de Ata’nınki geçtiyse taktik alırım sjfkd
Kilo konusunda dertli biri olarak yaptığım araştırmalar neticesinde söyleyebilirim ki gayet iyi almış Kumral hiç sıkma canını. Günde 25 gram kız bebek için ideal. Başka bir doktorla görüştüm ben persentil içerisinde olduğu sürece rahat ol dedi bana, içim ferahladı. Doğan çocuk büyür gerekirse özel mama yer yine büyür ama senin psikolojin düzelmez dedi kendime geldim valla. Ben çok takmıştım kilo konusunu ama şuan saldım. Doymadığını anlıyorsam mama veriyorum hemen zehir değil sonuçta. Sen içini ferah tut gayet iyi MercoDoktordan çıktık, 2 hafta önce 3800dü 4150 olmuş, biraz az geldi poposunda da pişik var hafif çok canım sıkıldı. Beslenmen nasıl kendine iyi bak diyor nasıl bakayım yalnızım yani. Anneme geldim duş aldım diye seviniyorum, sadece bebekle ve evle ilgileniyorum yine olmuyor. Of yani.
Sağlıkla büyüt bebeğini canımMerhaba anneler ocak anneleri grubundan geliyorum yeni doğum yaptım. 2 gün oluyor sütüm geliyor bir tatlı kaşığı kdar geliyor bir yandan emziriyorum bi yandan mama veriyorum bi yandan da sütümü sağıyorum lansioh un giyilebilir pompasından aldım. Sütümü arttırmak için ne yapabilirim ne önerirsiniz.
Rota için 2 seçenek var 2 -4 ya da 3-5. AylarKızlar özel aşılar için bir takvim filan verdiler mi?
Gerçekten mi? Günde 25 gram detayını hesaplamadığım için yaprak dökümü leyla gibi çöktüm resmen ya. Doktor iyi normal dedi de hemşireler bozdu, aç kalmış falan dediler bir baktım alması gereken kiloymuş zaten. Lohusaya beben aç kalmış demek de ne bileyim. İlla bidon gibi şişmesi mi gerekiyor anlamadım ya, gelenekselcilik de anaları yıpratıyor bence. Başka bir doktora daha götüreceğim içim rahat etsin.Kilo konusunda dertli biri olarak yaptığım araştırmalar neticesinde söyleyebilirim ki gayet iyi almış Kumral hiç sıkma canını. Günde 25 gram kız bebek için ideal. Başka bir doktorla görüştüm ben persentil içerisinde olduğu sürece rahat ol dedi bana, içim ferahladı. Doğan çocuk büyür gerekirse özel mama yer yine büyür ama senin psikolojin düzelmez dedi kendime geldim valla. Ben çok takmıştım kilo konusunu ama şuan saldım. Doymadığını anlıyorsam mama veriyorum hemen zehir değil sonuçta. Sen içini ferah tut gayet iyi Merco
Ben kullanıyorum evet probiyotikkızlar kaleidon damla kullanan var mı aranızda? bize dün dr yazdı da probiyotikmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?