2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,3%
  • erkek

OY: 108 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    206
Ben öyle olunca biraz uyumasına izin veriyorum, uykusuzluk da çok yoruyor çünkü bebeleri. Uyandıginda altını değiştirirken de sarı kantaron yağı sürüp biraz altı açık bekletiyorum. Yaptigim yanlış belki bilmiyorum ama uyandırmak da kötü oluyor o durumda.

kaka yaptiysa bekletme hic pisik olur uyur tekrar o. Ilk yapınca rahatsiz olmaz kaka sicak olunca uyuyorlar ama sonra yakmaya baslayacak onu hic risk alma derim, zaten yorgun dusmus yine uyur

outoffit canim bebegin 6 bingildagi oluyormuş biz bunlardan 2sini fark edebiliyormusuz. Önde olan (kafanın üstünde yani) 18. Ayda arkada olan 2. Ayda kapanirmis. Biz bebegi severken, tutarken, konak vs için masaj yapıp tararken zarar veremezmisiz, korkmayın diyordu

Kizlar sizin bebislerin de bingildagi hafif çökük mu? Benim bebisin oyle ama normal mi bilemedim? Elleyince belli oluyor hafif bir şekilde çukur, doktora gitmeye gerek var mı?

Benim artık sinirlerim çok bozuldu kızlar. Mama verelim diyor kv. Niye diyorum toparlansın diyor. Yani gerektiğinde verdim yine gerekirse yine veririm mama düşmanı değilim ama toparlansın diye emen çocuğa niye mama vereyim anlamıyorum, zaten gece biraz daha rahat uyusun diye veriyoruz 1 kere, doymazsa gün içinde de veriyoruz ama keyfi verilir mi yav. Eşim de surat yaptın kimse senin suratını çekmek zorunda değil falan diyor bana. 2-3 gün kaka yapmadı bu bebek doymuyor doysa bağırsağı dolardı dediler, dün gün içinde birkaç kere yaptı bu sefer de yine mama yaramıyor demeye getirdiler konuyu. Robot mu bu çocuk günde 1 kere yapsın diye yazılım yükleyelim bari. Sabah altını aldım kaka yoktu şükür diyor kv. Niye şükür dedim çok sık kakalarsa kilo alamaz diyor. Daha dün Osman Gönülal'ın videosunu izledi her beslenmeden sonra kaka yapan bebek videosunu, adam gayet normal bi şey diyordu. E normal diyorlar diyorum sen onlara bakma diyor. Kime bakıcam ya doktora bakmıcam da. Gerizekalı eşim arkamda dursa bişi dicem diyemiyorum da suçlu ben çıkıyorum çünkü cidden oturup bağıra bağıra ağlayasım geliyor

keşke tüm bu sesleri sessize alabilsek. benim büyük oğlum doğduğunda sürekli ıkınma sesi çıkarıyordu hep kucağımda çok huysuzdu bana sürekli aç bu çocuk diyip duruyorlardı. emzirdim yine geldi biri yanıma aç bu çocuk dedi nasıl dolmuşsam hemen gittim manayı yaptım al içsin dedim. yarısını içmeden çocuk hortum gibi kustu. o kadar korktular ki daha bi şey demediler bana ve çocuk aylık muayenesinde 1600 almıştı. bizler zaten doktor tavsiyeleriyle ilerliyoruz. illa bi cinnet geçirmemizi bekliyorlar. bebe senin bebe koy ağırlığını boşver en iyi annesi bilir. ruh sağlığın için de duacınım bacım.

Dün ıkınıyomuş kaka yaparken. Ee? Ben de ıkınıyorum yani bu neyi gösteriyor anlamadım, zorlanıyor diyor. 2-3 gün yapmadığında daha çok zorlanmaz mı mantıken? İnsanı yetersiz hissettirmeye çalışıyorlar ne kadar ayıp ua

Kocana diyecek laf bulamıyorum artık ya, yaptıklarından sonra hala surat asıyorsun diyor inanılır gibi değil gerlekten.
Doğum yaptığın hastaneyi arayıp bilgi mi alsan acaba? Süt varsa mama verme diyor benim doktorum, kilosuna bakmadan söylüyor bunu. Kilo almadıysa ekstra mama takviyesi olur dedi. Ayrıca benim bebe de az az 4-5 kakalı bez kirletiyor, kilosuyla hiçbir ilgisi yok. Temiz bir cinnet çözer senin işini, kv gittiğinde her şeyin olumlu anlamda değişeceğini göreceksin

bak sana abartmıyorum benim oğlum 6 ay ıkındı. her hafta doktordaydık. bağırsak florası için biogaia vermişti. onu kaç şişe kullandım hatırlamıyorum valla. benimki bi de alerjikti ama bebek olduğu için teşhis koyamadılar bi türlü iki yaşında alerji ilaçları kullanmaya başladık. sürekli darlıyorlarsa kafama göre bi şey yapmak istemiyorum hadi doktora gidelim de

Mama verince memeye gelmiyor kumral, rahat geliyor kaşıktan şıkdık şıkdık içmek. Mamayı azalttık çocuk emmeye başladı. Mama kadar ağır olmadığı için o kadar rahat uyuyakalmıyor hemen, doymadı diyor. Sıçsa doymadı sıçmasa doymadı vallahi sinirlerim bozuldu. Başka doktora 13'üne randevu aldım tam 1 aylık olacak, özel muayenehane olduğu için daha ilgilenir sorularımıza cevap verir onu bekliyorum. Ha çok da bişi fark etmeyecek al doktor videosu izleyip o ne anlar diyor kadın. Evdeki tartı birebir doğru ölçmüyor ama en azından artışa bakıyoruz almış gibi de duruyor. Yüzü çöktü dedi geçen gün de ya nereye çökecek 20 günlük bebek daha bu

Ağlıyor o zaman dmgmdngkf valla oturup ağlıcam. Dün hiç uyumadım, eşim dedi ki sen sütünü sağ uyu bebiş acıkınca önce onu veririz diğer beslenme saatinde de mama veririz sen dinlen biraz. Kv arkadan hemen ay olmaz memeden emsin bilmem ne. Ya 0 uykuylayım birkaç saat uyuyayım bırak da yine süt içecek işte. Ağladım içli içli eşim diyor ki noldu. Ebenin kukuletası oldu gerizekalı mıdır nedir çok bıktım evi ateşe veresim var

Yeminle okkali bir kufur etmek istiyorum esine . Cok cocuk buyutmus gibi kadin isine karisiyolar ya deli oluyorum. Kv dede gitsin diger torunlari ozlemistir onu. Cigneye beylik vermisler once gitmis kendi babasini kesmis hesabi kv de oyle olmayacagini anlayinca ustunluk kurmaya calisiyo

Ben düşünmüyorum çocuğumu. Anne miyim yav ben dünkü bok daha xnfndlfnf nefret ettim şu durumdan

oy Allahımm. ankara’da tanıdıklarım var bir göz dağı vermek istersen

En sonunda ikisine de temiz patlayacaksın daha sana birşey diyemeyecekler . Ya sen yeni annesin zaten hassassın lohusasın bu kadar da üzerine gelinmez ki Bebek kilosuna doktorlar bu kadar takılmıyor valla ilk zamanlar bebeğim 4 günde 45 gram almıştı hocam mama vereyim mi dedim kilo artışı var daha birbirinize yeni alışıyorsunuz bir hafta sonra net karar verelim anne sütüyle devam dedi ki ben mama vermek isterken . 2 çocuk büyüten kendini prof zannediyor valla adamlar bunun yıllarca okulunu okumuş o ne bilir bu ne bilir hee en iyisini sen bilirsin diyeceksin . Kv sürekli fikrini beyan ediyor ona bence bu hakkı verme iç güdülerine bırakınca sen zaten bebeğinin aç mı tok mu olduğunu en iyi bilensin . Annesi olarak ben karar verebilirim diye geri plana atardım ben . Birinin bu kadını durdurması gerekiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…