Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de devam. durup durup basliyor yineBu kanama ne zaman bitecek acaba ya cok sıkıldım. Az az geliyor ama pedsiz olmuyor yani. Pofff
Ben de bıktım. Kasım annelerinde 46.gün 52.gün falan diyolarBu kanama ne zaman bitecek acaba ya cok sıkıldım. Az az geliyor ama pedsiz olmuyor yani. Pofff
Yaaa bak sen. Geçen hafta teyzeme gitmiştik bak o da bize ekmek yumurta verdi. Kırk gün dolana kadar gittiğin her kapıdan verilmesi gerekiyor dedi. Başka kapıya gitmedik tabi ama o adeti duymuştumEvet ev gezmesine gidiliyo o evden de yumurta ekmek felan veriyolar şimdi ki modern zamanda sepet yapiyolar internette paylasiyolar süslü püslü
Ama güzel bir terapiymiş bir de sigara içebilsek ofBen de uzun bi süre sonra balkona çıktım kahve içmeye. Kahvem buz gibi oldu çünkü durduğum 5 dk boyunca ağladım. Neyse içim açılmış oldu farklı bi türde olsa da
Ay ben hiç girişmedim sigara işine, bulaştırma beni dnfnAma güzel bir terapiymiş bir de sigara içebilsek of
Burada kilosuna ve ayına göre hesaplıyor, site zaten hesap makinesi sitesi.Ben oğlumun da bu civarlarda beslendiğini düşünüyorum bizim için bence hesaplama aralığı doğru çıktı. Gönlünü ferah tut sen yetiyordur bebişine takviye vitaminlerde al mutlaka gün geçtikçe artacaktır.ya bu doğru mu çok sevindim. ben mustelanın sitesinden baktimıştım bir aylık bebek 1300-1500 ml yazıyordu çok moralim bozuldu. ben günlük 600-800 arası anca sağabiliyorum. bebem hastanede aç kalacak diye üzülüyordum. inş böylesi doğrudur
Dün Dr Google’a sordum, hamilelikte içtiğin sigaranın iki katı nikotin gidiyormuş bebeğe emzirirken beynimden vurulmuşa döndüm, doğurup eve gelince mentollü sigara tüttürme hayallerim suya düştü sjfksksAma güzel bir terapiymiş bir de sigara içebilsek of
Ben aldığımız babyjhörn kanguruyu haftaya kullanmaya başlicam sanırım erken mi ki. Bugün 13 günlüğüz. Muhtemelen 15 . Günden sonra kullanmam gerekecek? Olur mu ki yaDün Dr Google’a sordum, hamilelikte içtiğin sigaranın iki katı nikotin gidiyormuş bebeğe emzirirken beynimden vurulmuşa döndüm, doğurup eve gelince mentollü sigara tüttürme hayallerim suya düştü sjfksks
Ah canım ne benim meme uçlarında ne bebeğin ağzında görünür hiçbir şey yok. Mastit mi diye baktım internetten o da başka bir şey. Benim uçlarında acı ve hassasiyet var. İçeriden geliyor acısı bebek temas ettiği anda. Bir ay sürer diyen var 2-3 ay sürer diyen var inşallah o kadar devam etmez.Canım acaba sadece hassasiyet değil de başka bir şey olabilir mi? Çünkü bu zamana kadar geçmiş alışmış olması lazımdı bir sürü de şey denedin. Pamukcuk da bir çeşit mantar sanırım belki öyle bir şeydir. Yani bebeğin ağzında bir şey yoktur da göğüs ucunda vardır ya da tahriş sonrası enfeksiyon falan olmuştur.
dogdu dogali kullaniyoruz biz :)Ben aldığımız babyjhörn kanguruyu haftaya kullanmaya başlicam sanırım erken mi ki. Bugün 13 günlüğüz. Muhtemelen 15 . Günden sonra kullanmam gerekecek? Olur mu ki ya
Ben 19-20 günlükken kullanmaya başladım çok durmuyor yine üzerinde ama bugün mesela emzirdim kahvaltıya oturduk onun üzerinde oyalandı. Emdikten sonra direkt yatıramıyorum kusuyor onun üzerinde en azından kucak yerine 10-15 dakika da dursa iyidir.Ben aldığımız babyjhörn kanguruyu haftaya kullanmaya başlicam sanırım erken mi ki. Bugün 13 günlüğüz. Muhtemelen 15 . Günden sonra kullanmam gerekecek? Olur mu ki ya
Aaa süper ben de kullanmayım o zaman. Haftaya yalnızken üstüme bağlarım diye düşünüyorum.dogdu dogali kullaniyoruz biz :)
Aynen benim için de bi kaç dakika dursa yeter. Tüm evi olmasa da bir oda falan süpürürüm, iş yaparım. Yoksa tüm gün koltukta meme üstünde yatıyor, oturtuyor beni. Yerimden kalkıp bi su içmeye gidemiyorumBen 19-20 günlükken kullanmaya başladım çok durmuyor yine üzerinde ama bugün mesela emzirdim kahvaltıya oturduk onun üzerinde oyalandı. Emdikten sonra direkt yatıramıyorum kusuyor onun üzerinde en azından kucak yerine 10-15 dakika da dursa iyidir.
Canım büyük konuşmuşum şuan dikişlerim sızlıyor. Uykusuzluktan mı bilmiyorum. Parol içtim. Ağrım devam ediyormuş benim.Benim bugün 29. Günüm doktorum sadece parol vermişti ama son zamanlarda kullanmadım etkisi çok olmuyor diye ayakta olunca bir de belim de ağrıyor kalkarken filan zorlanıyorum ara sıra
Denemekte fayda var canım alayım ben de@Sm357 ben de reflü yatağınınki var. Direk ayak ve kalçasına doğru arkadan koyup, üzerini örtüyorum. Hem uzun süre sıcak tutuyor, hem bebeğim daha uzun uyuyor. Gaza iyi geliyor mu daha tam çözemedim. Yakın arkadşaım kiraz çekirdeği ile gaz problemini çözdük demişti bana da önermişti. Onunki ayağa çorap gibi giyilen sanırım. Bana ayağına koy dedi.
Ayak ve karni için sipariş vereyim diyorum ben de . Bi umut yaniBen kullanıyorum ama öyle woow bir etkisini görmedim. Yine de arasıra koyuyorum bebişin karnina.
Deneyin tabi ki belki sizde çok işe yarar bilemeyizAyak ve karni için sipariş vereyim diyorum ben de . Bi umut yani
oglum zaten zivanadan cikti hic laf dinlenlmiyor bu ara , anneme de soyledim bilerek yapmadi otomatik sanki normal bir gundeymisiz gibi sandi halbuki ben zombi olmusum haberi yokUykusuzluk insanın sinirlerini çok bozan bir şey ya. Tahammülünün az olması da bundan canım. Annemler gidecek diye önceki gece biz de geç yattık sonra bebek uyandı ona kalktık sabah annemleri uğurladık derken ben de 4 saat falan uyumuştum toplamda. Üstüne devamlı çamaşır yıkadım duş aldım dışarı çıktık akşama kadar gelmedik. O arada hep uykusuzluğumu bastırmaya çalıştım falan akşam da bebek uyumadı mı. Memelerim zaten kopuyor, süt bitti gibi oldu gelmiyor artık çıldıracaktım. Bak dün geceki acıyla bugünkü acı aynı ama bugün uykumu aldığım için daha iyiyim dayanma kapasitem daha yüksek.
O yüzden uykunu alman dinlenmen için de iyileşmen için de süt üretimin için de çok önemli.
Oğlun konusunda bir şey diyemiyorum hani çocuktur biri zapt etmezse gelir gider de anneni tembihle istersen öncesinde. Bebek çok ağlamadıkça beni başka sebepten kaldırma de. Ne yemek için ne başka bir şey için bana sormayın halledin bir şekilde de.
Canım bana emzirme danışmanı kantaron yağını söyledi yaa hatta piyasada kullanabileceğin en doğal şey odur dedi. Emzirmeden sil ıslak bezle yıkamana da gerek yok o kadar dedi. Ben başladım sürmeye en azından kanamıyor artıkKızlar bende gümüş kapaklar da hiçbir işe yaramadı ya. Hatta hava almasını engellediğinden midir nedir kapakları kaldırdığım anda kötü bir koku almaya başladım. Önce korktum iltihap falan mı diye ama değilmiş. Eczacı da kapalı kalan süt kokuyordur dedi. Rezilliğin dibini gördük yani Teramisin almak istiyorum dedim ama o antibiyotik dedi olsun iyileşsin artık dedim olmaz süte geçer bebeğe dokunur dedi vermedi. Lansinoh önerdi onu kullandım geçmedi dedim Garmastan aldım şimdi de.
Bu sektöre kaptırdığım paralarla çocuğun bir yıllık bezini alırdım Allahım artık nolur geçsin bezdim ya