2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,3%
  • erkek

OY: 108 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    206
Evet o 2 saat olayı beni de sıkıyor artık. Hala 2 saatte bir besleyin diyo doktorum ama ben bebise bıraktım artık ne zaman uyanırsa o zaman besleme isi. Doktorunuz sizi de yönlendirir zaten. Güzel ilerlemistir inşallah kilosu vs.

Bizimki de öğrendi canım bunları yapmaları bile hem bağ kurmaları açısından çok iyi hem de yükümüzü paylaşmak adına.. Biz de bugün yıkayacağız bakalım eve bi gidebilirsek saatlerdir dışarıdayız. Kabus dün değil önceki gece ben de gördüm sayıklayıp ağlıyormuşum rüyamda eşim uyandırdı çok korkutucu oluyor cidden. Annem dedi sakın yalnız yatma. Albasması öyle olurmuş lohusalık bitene kadar yalnız yatılmazmış falan. Bu sabah bizimkiler gitti çarşambaya kadar biz de yalnız olacağız bakalım nasıl olacak ya ben de merak ediyorum.

Kızlar bende gümüş kapaklar da hiçbir işe yaramadı ya. Hatta hava almasını engellediğinden midir nedir kapakları kaldırdığım anda kötü bir koku almaya başladım. Önce korktum iltihap falan mı diye ama değilmiş. Eczacı da kapalı kalan süt kokuyordur dedi. Rezilliğin dibini gördük yani Teramisin almak istiyorum dedim ama o antibiyotik dedi olsun iyileşsin artık dedim olmaz süte geçer bebeğe dokunur dedi vermedi. Lansinoh önerdi onu kullandım geçmedi dedim Garmastan aldım şimdi de.
Bu sektöre kaptırdığım paralarla çocuğun bir yıllık bezini alırdım Allahım artık nolur geçsin bezdim ya

Soldaki süt toplamak için. Sağım için çekim gücü çok zayıf bunun. Hastane tipi pompaların çekim gücü çok iyi.

Yok yani acıkmıyor iki saatte, umarım her şey yolundadır çok rahatlayacağım gidince

Yok yani acıkmıyor iki saatte, umarım her şey yolundadır çok rahatlayacağım gidince
Biraz büyüsün acıkır bence, bizimki de ilk zamanlar 3 saate kadar uyuyordu. Şimdi alarm kurmuyorum ama maksimum 2 saate acıkmış oluyor kendi uyanıyor. 3 saat güzeldi aslında ama buna da şükür

Kiraz çekirdeği yastığı denedin mi?
Clinikid için işe yarıyor diyen de çok işe yaramıyor diyen de. Pr çalışması gibi düşünüp almadım. İşe yarıyor mu cidden?
Kiraz cekirdegi denemedim. Clinikid ise yarıyor mu inan bende bilmiyorum1yarasa belli olurdu ama dimi

Ah kıyamam küçük kuzum Kolay mı dayanmak canım benim kendi derdine düşemedin bebişi düşünmekten. Ama az kaldı inşallah iyileşecek en kısa zamanda ve gelecek kucağınıza, yatağına, odasına Peki ne zaman çıkarırlarmış bir şey söylüyorlar mı? Hastanede ne yapıyorlar tedavi etmek için?

20. Günden sonra özellikle geceleri ne zaman uyanırsa verin diyolla, benim de aklıma yatıyor. 12. Günümdeyim, gece 3-4 saatte bir besliyorum. Benim bebem gündüz uyumuyor, gece uyuyor, ben de sürekli uyandırmak istemiyorum, zaten uyuduğu için emmiyor. İyice acıksın diye bekliyorun. Kumraladamavituna1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…