Sevmiyor kundak ama zorlayayim biraz daha. Normalde yatağında uyurdu son 4 gündür bir haller oldu. Gündüz sling gece kucaktayiz. Yüzüme de öyle bir bakıyor ki eşek bırakamıyorum yatağınakundak yap canım, emzirmeden önce kundak yapıyorum ben sonra emzirirken uyuyor
Canım benimki asiri gazlı çocuk sürekli iki büklüm. 7 24 ıkınıyor emerken bile karnını doyuramiyor boğazına kaçıyor bi taraftan ıkındığı için. Uyurken ıkınmaktan uyaniyor kabız değil aslında. Internette biraz araştırdım infant diskezi diyor. Gaz çıkarmak ya da kaka yapmak için ıkınırken popo kaslarini gevsetmesi gerekirken tam tersine orayıda kasıyormuşAynen öyle benimki bile onlara göre fazla da ben kendim yorganla yatarken çocuğu ince battaniye ile nasıl yatırayım yaniOrta yolu buluyoruz diyelim. Bizim de gaz sancısı oluyor ara sıra ama yenidoğanda normal değil mi? Ben onu soğuğa bağlamadım hiç ya ne bileyim vücudu sıcak çünkü üşüdüğünü düşünmüyorum ama üşüyor mudur acaba
Lansinoh incia gümüş kapak hepsini denedim, dün en son meme ucum memeden ayrılacak gibi olduğu için garmastan aldım sabahtan beri sürüyorum. Karbonatlı suyla temizlemek gerekiyor diye direnmiştim almamaya ama ağlayarak emzirmekten iyidir diye düşündüm.Gümüş kapak kullanan var mı işe yarıyor mu? Sağ memeden emdiği için sağ memeyi ağzına aldığı an ciğerim deliniyor sanki, lansinoh kremden kullanıyorum da çok kremlik değil gibi iş. Gümüş kapağım da kararmış biraz gerçi
Evet, giyilebilir göğüs pompası olarak geçiyor.mochinin bu görseldekini mi canım?
Ayy yavrum ya ne zorlanıyordur. Tabi sen de aynı şekildeCanım benimki asiri gazlı çocuk sürekli iki büklüm. 7 24 ıkınıyor emerken bile karnını doyuramiyor boğazına kaçıyor bi taraftan ıkındığı için. Uyurken ıkınmaktan uyaniyor kabız değil aslında. Internette biraz araştırdım infant diskezi diyor. Gaz çıkarmak ya da kaka yapmak için ıkınırken popo kaslarini gevsetmesi gerekirken tam tersine orayıda kasıyormuş
Çok sevindim canım güzel günlerde emsin bebişCanım iyiki emziği demişsin. Bugün geldi ultra air, bebek rahat etti sanki, öteki ağzından çıkıp geri giriyordu Cork cork, bunu daha iyi sakın emiyor sanki, gaz da olmaz heralde artık.
Ben meme+mama gidiyordum, bazen gerçekten çok güzel emdiğini düşünüp mama vermiyordum. Ağlayınca mecbur mama veriyordum ve içiyordu. Neyse hemsireme bunları söyleyince tok olsa mamayı almaz zaten dedi. Bilmiyorum sizin bebiş için de böyle mi ama bana tok olsa almaz dedi.Kızlar bana yardımcı olur musunuz ya, bebo çok sık emmiyor ama emdiğinde uzun emiyor genellikle. Yazıldığı gibi 2-3 saatte bir acıkır kuralı bizim için geçerli değil galiba bazen 1 saat sonra acıkıyor bazen de 4 saat sonra emmek istiyor. 3 saati geçip emmeyince korktum mama verdim 10-15 cc zorla içti uyurken. Acıksa huysuzlanır mı yoksa aç olduğunu anlamıyorlar mı? Mama/meme verdiğim halde almıyorsa toktur herhalde değil mi? Kafaları yedim aç mı tok mu diye
Bizimkine mama verirken 60 yapıyoruz atıyorum o 40'a kadar içiyor sonra ağzını kapatıyor, doktor da içene kadar verebilirsiniz zaten doyunca içmez demişti.Kızlar bana yardımcı olur musunuz ya, bebo çok sık emmiyor ama emdiğinde uzun emiyor genellikle. Yazıldığı gibi 2-3 saatte bir acıkır kuralı bizim için geçerli değil galiba bazen 1 saat sonra acıkıyor bazen de 4 saat sonra emmek istiyor. 3 saati geçip emmeyince korktum mama verdim 10-15 cc zorla içti uyurken. Acıksa huysuzlanır mı yoksa aç olduğunu anlamıyorlar mı? Mama/meme verdiğim halde almıyorsa toktur herhalde değil mi? Kafaları yedim aç mı tok mu diye
Yani açsa eğer memede derin uykuda olsa bile emiyor ama beslenme saatleri düzensiz geliyor bana, aklım çıkıyor yanlış bir şey yapacağım diye. Yarın bir hastaneye de sorayım içim rahat etsinBen meme+mama gidiyordum, bazen gerçekten çok güzel emdiğini düşünüp mama vermiyordum. Ağlayınca mecbur mama veriyordum ve içiyordu. Neyse hemsireme bunları söyleyince tok olsa mamayı almaz zaten dedi. Bilmiyorum sizin bebiş için de böyle mi ama bana tok olsa almaz dedi.
Anam benim bebe tam yiyip 3-4 saat uyuyor o zaman, yani mama da versem almıyor dediğin gibi tok demek ki.Bizimkine mama verirken 60 yapıyoruz atıyorum o 40'a kadar içiyor sonra ağzını kapatıyor, doktor da içene kadar verebilirsiniz zaten doyunca içmez demişti.
Giyilebilir al mutlaka, kabloluyla uğraşılmıyor. Lansinoh yeni çıkarmış ben hiç yorum göremedim ama markaya güveniyorum, gidip alma şansın varsa lansinoh alabilirsinkızlar ben giyilebilir göğüs pompası alıcam fakat mochi nin sadece int satışı varmış benim de öyle bi vaktim yok. lansinoh ya da avent alıcam. kullanan varsa yorum yapabilir mi acil
Valla o yanlış bir şey yapacağım hissi bence ölene kadar bizimle artık. Ama ilk zamanlar en çok beslenmeyi kafaya takıyor insan haklısınız. Benim bebiş 32 günlük hâlâ aklımda acaba doyuyor mu düşüncesi. Kilosu iyi bebiş iyi huzurlu genel olarak. Bunlar doyduğunu gösterir diyo doktorumuz ama insan kendini ikna edemiyor işte.Yani açsa eğer memede derin uykuda olsa bile emiyor ama beslenme saatleri düzensiz geliyor bana, aklım çıkıyor yanlış bir şey yapacağım diye. Yarın bir hastaneye de sorayım içim rahat etsin
tamamdır teşekkür ederimGiyilebilir al mutlaka, kabloluyla uğraşılmıyor. Lansinoh yeni çıkarmış ben hiç yorum göremedim ama markaya güveniyorum, gidip alma şansın varsa lansinoh alabilirsin
Evet poposu kanamış bile yavrumunAyy yavrum ya ne zorlanıyordur. Tabi sen de aynı şekildeDoktora gittiniz mi?
Ah kuzum yaEvet poposu kanamış bile yavrumunben zaten çok üzgünüm sürekli ağlıyorum. O ıkıniyo ben ağlıyorum. Internette bi çözüm olmadigi 3. Aydan sonra popo kaslarını kontrol etmeyi ògrendikten sonra düzelecegi yazıyor. Salı günü kontrolumuz var konusucam doktorla
Ya kitabi bilgiler de kafa karıştırıyor aslında, iki saatte bir olayı beynime kazınmış ama yok yani aç değil meme veriyorum almıyor mama veriyorum almıyor. Sarılık vs de yok devamlı rengine bakıyorum iyi mi diye. 15.gün kontrol var kendi doktoruma o zamana kadar bana rahat yok sanırımValla o yanlış bir şey yapacağım hissi bence ölene kadar bizimle artık. Ama ilk zamanlar en çok beslenmeyi kafaya takıyor insan haklısınız. Benim bebiş 32 günlük hâlâ aklımda acaba doyuyor mu düşüncesi. Kilosu iyi bebiş iyi huzurlu genel olarak. Bunlar doyduğunu gösterir diyo doktorumuz ama insan kendini ikna edemiyor işte.
Clinikid diye bir roll om var onu sürüyorum masaj yapıyorum ama nafile. Çocuk gazdan ibaret sankiAh kuzum yabir sor canım inşallah rahatlatan bir şeyler vardır. Belki yağ, masaj, damla falan.