Allianz tss 9 aylık 15.500 gibi bir fiyat çıkardı bana. Ama ebeveyne ekleme yapıyorlar yani senin veya eşinin de tss si olması gerek. 12 aylık da 20 bin falan olurdu herhalde.Kizlar bebise genel saglik sigortasi yaptirab varmi? Benim sigortaci asiri yuksek bir ucret cikardi kiz icin bana. Bir de %80 oduyor yani limitsiz de degil.
Canım iyiki emziği demişsin. Bugün geldi ultra air, bebek rahat etti sanki, öteki ağzından çıkıp geri giriyordu Cork cork, bunu daha iyi sakın emiyor sanki, gaz da olmaz heralde artık.Aynen öyle benimki bile onlara göre fazla da ben kendim yorganla yatarken çocuğu ince battaniye ile nasıl yatırayım yaniOrta yolu buluyoruz diyelim. Bizim de gaz sancısı oluyor ara sıra ama yenidoğanda normal değil mi? Ben onu soğuğa bağlamadım hiç ya ne bileyim vücudu sıcak çünkü üşüdüğünü düşünmüyorum ama üşüyor mudur acaba
mochinin bu görseldekini mi canım?Manuel olan pompa değil de fazla sütü toplamak için diye biliyorum, o yüzden verim alamayabilirsin. Pompa gerekli bence kesinlikle şu an Bebebao kullanıyorum bir tane daha alacak olursam Mochi alırım yedek parça vs hepsi satılıyor
Benim yatarak oldugundan birlestiremiyorum 70 bin tl fiyat verdi. Gss bir tek acibadem sigorta yapiyormus. Basta bana bunu soylemedi sigortacim. Tss yaptirabiliyorum o da sadece sgk gecen yerlerde ise yariyor. 50000 tl teminatli. Ve limitsiz de degil yaniBiz yaptırdık Allianz dan. 13 bin küsur tuttu. Temmuza kadar geçerli benim sigorta ile birleştiği için. Neyi karşılıyor incelemedim gerçi ama her türlü yaptırmamaktan iyidir diye düşünüyorum.
Oncesinde ne kullaniyodun ?Canım iyiki emziği demişsin. Bugün geldi ultra air, bebek rahat etti sanki, öteki ağzından çıkıp geri giriyordu Cork cork, bunu daha iyi sakın emiyor sanki, gaz da olmaz heralde artık.
Benimki tss ama size verilen fiyat çokmuş ya. Bizimki ayakta olduğu icin daha uygun o zaman. Sizin için kârlı olmaz gibi geldi yaptırmakBenim yatarak oldugundan birlestiremiyorum 70 bin tl fiyat verdi. Gss bir tek acibadem sigorta yapiyormus. Basta bana bunu soylemedi sigortacim. Tss yaptirabiliyorum o da sadece sgk gecen yerlerde ise yariyor. 50000 tl teminatli. Ve limitsiz de degil yani
Geçecek bu günler evinizde sağlıkla olduğunuz günler eminim çok yakınAmin canım inşallah ağlamaktan yaş kalmadı gözümde 10 yaş çöktüm sanki hayır erson bey değil Orhan Ateşer doktorumuz o da böyle şeylerin olabileceğini geçici şeyler olduğunu söylüyor sadece
Her gün değişiyor bizimkiDün gece bezini bağladığım gibi 4-5 kere kaka yaptı, rahat 20 bez harcadık sjfksksk az az yapıyor genelde, sizin bebolar da böyle mi
Iste yatarak benim oyuzden yapmiyor basta beni uyarmadi gerizekali kadin .Allianz tss 9 aylık 15.500 gibi bir fiyat çıkardı bana. Ama ebeveyne ekleme yapıyorlar yani senin veya eşinin de tss si olması gerek. 12 aylık da 20 bin falan olurdu herhalde.
Yok ya direk para vermek bile bence daha uygun . Seneye tss ye gecip cocugu da kendime baglarim olmadi. 70 bin tl lik bir sene olmaz umarimBenimki tss ama size verilen fiyat çokmuş ya. Bizimki ayakta olduğu icin daha uygun o zaman. Sizin için kârlı olmaz gibi geldi yaptırmak
canım benim inşallah çok basit bir durumdur ve bir an önce evinize dönersinizBenim bebişim hala yoğun bakımda 12 gün oldu doğduğundan beri orda yavrumherşeyi normal hiç bi sıkıntı yok sadece beslenmeden sonra efor harcadığında nabzı düşüyor sonra tekrar çıkıyor doktor bi türlü bulamadı neden olduğunu reflüden bile olabilirmiş daha eve getiremedik içim acıyo artık o kadar bunaldım ki lütfen dua edin artık çıksın bebeğim
Gss mi öss mi? Gss devletin çalışmayan reşit kişilere zorunlu tuttuğu sigorta diye biliyorum. Bahsettiğiniz sanırım öss yani özel sağlık sigortası. Bizimkiler tss tamamlayıcı sağlık sigortası. Dediğiniz gibi sgk geçen anlaşmalı kurumlarda geçerli sadece. Ama fiyatı da ona göre daha uygun. Benim her işimi gördü yıllardır yetiyor öbyg de geldi. O yüzden öss ihtiyacı duymadım. Bazı şeyler limitli sadece evde bakım,fizik tedavi vs.Benim yatarak oldugundan birlestiremiyorum 70 bin tl fiyat verdi. Gss bir tek acibadem sigorta yapiyormus. Basta bana bunu soylemedi sigortacim. Tss yaptirabiliyorum o da sadece sgk gecen yerlerde ise yariyor. 50000 tl teminatli. Ve limitsiz de degil yani
Yatarak kısmını anlamadım tam ama tssde de yatarak tedavi de limitsiz, ayakta tedavi hakkı da 10 gün.Iste yatarak benim oyuzden yapmiyor basta beni uyarmadi gerizekali kadin .
Kuzum cok gecmis olsun tez zamanda evladinla evine saglikla donersin insallahBenim bebişim hala yoğun bakımda 12 gün oldu doğduğundan beri orda yavrumherşeyi normal hiç bi sıkıntı yok sadece beslenmeden sonra efor harcadığında nabzı düşüyor sonra tekrar çıkıyor doktor bi türlü bulamadı neden olduğunu reflüden bile olabilirmiş daha eve getiremedik içim acıyo artık o kadar bunaldım ki lütfen dua edin artık çıksın bebeğim
En guzelj oyuzden kundak aslinda. Ben ne guzel yapiyodum 1 haftadir butun uyguladigim rutinlerim kaydi.Bu bebislerin el ayak sıçramasi ne zaman geçiyor? Ne güzel uyutuyorum kendi kendini uyandırıyor sürekli ya
Onu da asla istemiyor, sıkıntıya gelemiyor resmen.En guzelj oyuzden kundak aslinda. Ben ne guzel yapiyodum 1 haftadir butun uyguladigim rutinlerim kaydi.
Evet ya uzulmeyecek gibi deilki rabbim içine ferahlık versin inşallah inşirah süresi okusunlar sana sende dinleAmin canım inşallah ağlamaktan yaş kalmadı gözümde 10 yaş çöktüm sanki hayır erson bey değil Orhan Ateşer doktorumuz o da böyle şeylerin olabileceğini geçici şeyler olduğunu söylüyor sadece
Ben hiç memnun kalmadım prima harmonyden sonra sleepy bio natural e başlık ilk günden pişik oldu şimdi harmony bulamadık premium cAre ile devam ediyoruz
Şunlari aldım 3 numara gibi birazcık büyük deneyince söylerim ıslak mendil guzelNormal Molfix mi acaba Püre and Soft mu ? Biz prima premium care 1 kullanıyoruz molfix püre and soft da kaç almam lazım acaba
kundak yap canım, emzirmeden önce kundak yapıyorum ben sonra emzirirken uyuyorBu bebislerin el ayak sıçramasi ne zaman geçiyor? Ne güzel uyutuyorum kendi kendini uyandırıyor sürekli ya