2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Ay annen de olsa refakatçi olarak gelecek insan da şanslı olmak gerekiyor ya bu haliyle gelini olsa ağzına çok güzel laf verirdi valla doğruya doğru. Hayır bı uyuma anne anne anne diye 7 defa sesleniyorum çocuk ağlıyor hiiic mi duymazsin. Tamam yoruldun da yani maşallah kendimde kalsam olurmuş evde fosur fosur uyusaymis keşke

Maşallah bebişe, ömrü bahtı açık olsun inşallah
Biz 25 günlük olduk. Ya maşallah bizim de uzun uykuları gündüz de gece de var yok değil sadece düzenimiz yok. Ne zaman uyur ne zaman uyanır kestiremiyorum. 3 saat uyanık kalma yok asla. 1 belki 2 saat uyanık kalsa tekrar acıkıyor emzirince gaz kaka üçgeni oluşuyor. Mesela bugün gece 12-1 arası emzirdim sonra babaanne ve dedesi alıp uyuttu yanıma getirdi 2de. 10 dk geçmedi mızırdandı ve kaka yaptı. Altını değiştirdim güç bela çünkü tekrar acıktı şu an yine emziriyorum inşallah memede uyur. Ama gazı sıkıştırırsa yine zor. Böyle bir döngüdeyim işte özellikle geceleri. Gündüz böyle değil derin uykuya daha rahat geçiyor.

Yardim edemeyecek insanlarin gelip kalmasi ne gereksiz. Hemde 1 yas bebeyle. Dusunxesizlik direk ya. Kendini eylemeye geliyor belli

İyi geceler kızlar.Konuşuldu mu okuyamadım bu süreçte o yüzden sormak istedim.Doğum sonrası ilk kontrolde kilo kaybı yaşadı mı bebekleriniz?Benim kızım 3340 gram.doğdu hastaneden çıkarken 3300 oldu. 6.gün hastanenin çocuk doktoruna geldik 3200 gram ölçüldü.Bunu çok da iyi karşılamadı,bugünlerde doğum kilosunu yakalamalıydı dedi.Benim de sütüm gelmedi 5.gün geldi öncesinde mama kullandık.Çok moralim bozuldu bana o kadar da kötü gelmiyordu 100 gram eksik olması.Sizlerin ilk kontrolü nasıldı kilosu azalan oldu mu

Bana bu his geceleri geliyor. Annem ben de kaliyor hala hadi git evine demeye korkuyorum. Ama gidecek yani . Sabaha kadar hic uyumamak cok sinir bozucu gunduz de bitmiyor boyle olunca. Ben mi beceremiyorum diye cok agladim ilk gunler oyuzden yasadigin sey cok normal. Annene bolbol c vit ver. Ihlamur fln abansin iyi baksin kendine.

Yardim edemeyecek insanlarin gelip kalmasi ne gereksiz. Hemde 1 yas bebeyle. Dusunxesizlik direk ya. Kendini eylemeye geliyor belli
Tabi ailesiyle zaman geçirecek. Yani iyidir hoştur severim kendisini ama annesi ekstradan çok yorulacak mesela. Bunu düşünüp daha az kalabilirlerdi. Onlara da fırsat doğdu işte tüm aile uzun süre bir arada kalabilmek için

Görümcen ne yapmaya geliyor pardon ya, bir de bebeyle. Ya sabır.
Ailesiyle zaman geçirmeye ve yeğenini görmeye, sevmeye canım. O da şu aralar ücretsiz izinde. Fırsat bu fırsat demiş. Neyse en azından ilerleyen zamanlarda çocuğumu alıp ailemin yanına gitmek istersem ve bizimki kem küm ederse ablan bize gelip 15 gün kalmıştı hiç sorun olmamıştı derim sdsfff

3.15te uyandı yavrum emzirdim geri uyudu bana zorluk çıkarmadı hiç gel gör ki bu kez de benim uykum kaçtı Oysa 2-3 saat sonra kalkar yine diye düşünüp uyumam gerekirdi yapamadım bir türlü üfff

Ben de aynı sebeplerle her gün ağladım. Sanırım hormonlar. Benimkiler de haftaya gidiyor. 15. Günlük falan olucaz. Kvdemle aynı şehirdeyim, normalde iyiyizdir ama şuan kimseyle iyi olacak ruh halinde değilim. Her söz söyleyeni. Boğazlamak istiyorum. Kendim idare etmek isticem, kV hergün sabahtan akşama gelirim dedi sağolsun ama istemicem. Kendim halletmeye çalışcam. Tabi bu da korkutuyor biraz.

Çok fazla deilmi ya zaten sende iyileştin bikacgun tamam ama 15-20
Bana bakmaya değil ki ailecek zaman geçirmeye bebek sevmeye geliyorlar canım benim. Yoksa ben 25 günlük olduktan sonra gelen bakımı ne yapayım.. Sadece işte bir süre daha yemek yapmam iş yapmam falan bu da kârım olur

Oy oy oy li li li li li başımızıı alıp gıdek gardaaşşş oy oy oy oy,, ben şuan kimseyi sevmez modumdayımmm oyy oyy oy, kimse işimize karışmasınn oy oy oy

Oy oy oy li li li li li başımızıı alıp gıdek gardaaşşş oy oy oy oy,, ben şuan kimseyi sevmez modumdayımmm oyy oyy oy, kimse işimize karışmasınn oy oy oy
Ya valla ben de gece gece kuruldum galiba kendi kendime. Bizimkinin gözünden kalpler çıkıyor ailesi geliyor diye. Benim aileden de sıkıldı belli. Ben de gidecekler diye hem seviniyorum hem üzülüyorum. Annem çok yoruldu diye seviniyorum özellikle, gitsin evine dinlensin. Öte yandan annemle hep zor günler geçirdik bununkiler çiçek böcek zamanlara denk geliyor gezelim tozalım yiyelim içelim derdinde olacaklar. Ona ayrı kuruluyorum. Bir yandan diyorum bu senin tercihindi sen böyle istedin, onları başta istemedin falan. Sabah sabah bunları düşünüp uykumu kaçırdım ya.

Benim doğum kilosunu 13.gün yakaladı canım. 8. Gün -200 grdaydı. Meme + mama gittik

Annenin gece seni uyutması çok güzelmiş . Eşim 3 saatlik yapıyor arada bana o kadar iyi geliyor ki . Kv de o kaldığı sıra yapmıştı ama 2-3 saatliğine. Valla kendi kendime yetmeye çalışıyorum eşim yardımcı oluyor kişisel bakımlarımda saolsun sürekli sıcak duşa sokuyor. Ama anne başka tabi.

Canım bende sf cesaret edememiştim ama baktım nefes almakta zorlanıyor yaptım çokta kolaymış. Ama ben onu çok tıkanmadıkça tercih etmeyeceğim burnuna damla sıkıp aspiratörle düzenli çekiyorum yeterli oluyor . Sende bi cesaret yapabilirsin

ya benim süt sağıp hastaneye götürmem gerekiyor. 2-3 saatte bir mochinin manuel pompasıyla sağım yapıyorum. bu kadar ihtiyacım olacağını düşünmediğim için elektrikli bi şey almamıştım. bununla da her seferinde en fazla her bir memeden 50-60 mil çıkıyor. bu yeterli mi sizce bir öğün için. daha mı fazla olması gerekiyor. memem de iyice acımaya başladı. hiç oğlumu. emdiği gibi olmuyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…