- 10 Eylül 2020
- 2.122
- 1.824
- 83
biraz da nasil alistirirsan oyle gidiyor bastan. ilk cocugumda hic yatagina yatiramadim ya babybjorn de bizim odada ya yanimizda yatti 2 yasinda gectmisti kendi yatagina. Adayi yataga almadim hic ilkinden deneyimli olunca, surekli sabredip kendi besiginde tutmaya calistim bir sure sonra alisti bozulmazsa bu durum yataga almayi dusunmuyorum en azindan kendi donebilsin biraz daha bebeklik durumu gecsin oyle alicam korkuyorum yanlis birsey yapmaktan. ilk oglumda tedirgin uyurdum hep yorgan mi gelecek ustune kolummu gelecek falan diye.@minikfilozofLeyLA84db S Sm357 Gece sorunu herkeste var aşağı yukarı ya. Gündüzü gece geceyi gündüz gibi yaşıyorlar sanırım daha.
Bizimki hep reflü yatağında yatıyor ama sadece salonda uyuyor yatak odasına karşı direnç gösteriyor. Şimdilik annemler var sorun değil ama haftaya kv kp gelecek, salonu onlara vereceğim nasıl olacak bilmiyorum valla. Birkaç gün direterek yatak odasında uyumaya alıştırmam lazım![]()
Rutinler bebek ve cocuklar icin cok onemli oluyor biraz dayanip alistirinca birseye oyle devam ediyor genelde.
3 gun kurali var derler ya hep gercekten oyle birseye alistirmak icin en az 3 gun ayni seyi yapinca rutin ediniyorlar oyle aklimda kalmis
Son düzenleme: