2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
LeyLA84db S Sm357 bizde de aynı durum. Sadece kucakta memede emerken uyuyor. Reflü yatağına koyduğum an uyanıyor. Ne yapacağımı şaştım.
M minikfilozof LeyLA84db S Sm357 Gece sorunu herkeste var aşağı yukarı ya. Gündüzü gece geceyi gündüz gibi yaşıyorlar sanırım daha.
Bizimki hep reflü yatağında yatıyor ama sadece salonda uyuyor yatak odasına karşı direnç gösteriyor. Şimdilik annemler var sorun değil ama haftaya kv kp gelecek, salonu onlara vereceğim nasıl olacak bilmiyorum valla. Birkaç gün direterek yatak odasında uyumaya alıştırmam lazım

Dediğin gibi boş emzirmek yıprattı memeleri ya, o emmeyi bilmiyor sen emzirmeyi bilmiyorsun işte alışana kadar hamallık

Keşke sarılıp uyuyabilsek ama öyle bir şansta yok reflü yatağında aramızda yatınca da aynı tam dalmıyor
Ben yaptım birkaç kez mışıl mışıl uyuyorlar da sen hiç uyuyamıyorsun tedirginlikten Bir de kolumun üzerine koymuştum başını boynu ağrır mı omzu ağrır mı biraz da şu tarafını çevireyim ben yer değiştireyim derken 2 saat içinde her yeri tutuluyor insanın biraz daha büyüdüklerinde mis gibi olur ama sarılıp uyuması mis kokularıyla

Bazen içime bir ateş geliyor, bakabilecek miyim bakabiliyor muyum aç mı tok mu diye düşünüp ağlamaklı oluyorum. Az önce ağladım baya yapabilecek miyim diye, annem de iki gündür nezle oluyorum galiba diye inanılmaz geriyor beni, zaten hepi topu 2 hafta kalacak aniden giderse naparım diye gerilmeye başladım. Sabaha kadar ağlasam anca rahatlarım gibi. Lohusalık hüznü dedikleri bu mu ya, size de oluyor mu

Dediğin gibi boş emzirmek yıprattı memeleri ya, o emmeyi bilmiyor sen emzirmeyi bilmiyorsun işte alışana kadar hamallık
Ben bir de aşırı çok sıkıyormuşum 5. gün sağlık ocağındaki hemşire bana demişti birkaç güne kalmaz memelerim acıyor demeye başlarsın diye. Neden dedim çok sıkıyorsun ve süt kanallarını eziyorsun hep dedi. Kanallara bir şey oldu mu bilmem ama uçları perte çıkardık

Gündüz bizimkide salonda ben de bir ara salonu mu istiyor diye düşünüyordum ama yok bir akşam orada da durmadı anladım ki derdimiz oda değil gece olması.
Bir de düşünüyorum hani görmüyorlar daha nereden anlayacaklar diye. Koku falan bir şey mi var ne olabilir ki yatak odasında farklı? Sıcaklık, nem, hava ile ilgili bir şey olabilir mi? Bilemedim. Yatak da değişmiyor sonuçta hep reflü yatağında.

Annemler gidecek kv’ler gelecek hüznü sayılıyor mu lohusalıktan ?

Sıcaklık biraz farklı canım yatak odası daha serin ve sessiz. Bence bizimkini uyaranlar bunlar. Yatak odasına tv mi kurayım ne yapayım Çocuk kalabalık istiyor gürültü ses ışık istiyor adeta

Sjfksjdksks devamlı gelemez ya, 2 kere geldiler daha onda da ağzını bile açmıyor çok destek oldu
Oh Benim Salı günü görümcem geliyormuş kızıyla (1yaş), kocasız geliyormuş 2 hafta falan kalacakmış yıkıldım kocasıyla gelse 3-4 gün kalır gider diyordum Çarşamba da kv kp gelecek. Hepsi birden 15-20 gün kalıp gidecekler işte oyyyy oy

Merhaba anne adayları ve yeni anne olmuş olanlar :)
Ben 39+4 günümdeyim
Birşey sormak istiyorum son 4 gündür Hemoroid çıktı bende.
Gebelik döneminde son haftasında bunu yaşayıp nasıl atlattığını yazabilirmi
Yada doğumda Hemoroide bulunanlarda daha kötü oldumu?
2 ci sorum ise son haftasında akıntı fazlalığı yaşamak normal mi
Daha çok sıvı kıvamında süt gibi ??
Bilenler yaşayanlar cevaplarsa sevinirim.

Banyo çok iyi geliyor. Burnu da açılır belki banyonun etkisiyle. Bende başta pompalı aspiratörle temizlemeye uğraştım ama hepsi gelmiyor öyle sf kullanmak mecbur. Korkma bir de sakin yap sıktıktan hemen sonra sırt üstü çevirince vücut onu atıyor hemen. Birkaç video izle ama mutlaka. Ama çok rahatlatıyor bebişleri. Benim burnum akıyordu. Ondan yarım kalan flakonla kendi burnumu temizledim. Müthiş rahatladım.
Gazı bizimki de çıkarıyor kaka da fena yapıyor ama bitmiyor anacım bunlardaki gaz ben onu anladım artık. Bir kere çıkarması yetmiyor. Ama aynı çocuk gündüz emip gazını çıkartmadan derin uykuya dalıyor bunu da asla anlamıyorum. Gece sıkıştıran gaz gündüz sıkıştırmıyor mu?
Bizimki de zor uyuttuğumuz geceler ıhlanarak uyuyor. O da gaz ve sindirim sorununda bir de solunum sıkıntısı olunca oluyormuş. Burnu tıkalıysa ona ıhlıyor olabilir.

LeyLA84db S Sm357 bizde de aynı durum. Sadece kucakta memede emerken uyuyor. Reflü yatağına koyduğum an uyanıyor. Ne yapacağımı şaştım.
Bir çözüm bulursak seri yazalım buraya. Benim şu anki az da olsa sonuç aldığım yöntemler banyo ve gaz çıkarma seansı. Bu ikisinden sonra bir nebze daha kolay derin uykuya daldığını gözlemledim.

Alla alla ucu deilmiymisben o şekil anladım yoksa bende ultra Air alirdim bilmiyodum ama bidahakine ondan alcam morlu olanlar hoşuma gidiyonight alcam bende
Elimde 6-18 ay air night vardı bi deneyelim dedik. Aman ne sevdi bizimki. Soothie ile eziyet ediyormuşuz çocuğa. Hemen söyledim 0-6 ay olanı o gelene kadar da 6-18i kullanırız artık

Çok fazla deilmi ya zaten sende iyileştin bikacgun tamam ama 15-20

Elimde 6-18 ay air night vardı bi deneyelim dedik. Aman ne sevdi bizimki. Soothie ile eziyet ediyormuşuz çocuğa. Hemen söyledim 0-6 ay olanı o gelene kadar da 6-18i kullanırız artık
Süper ağzına buyuk gelmedimi kız 6-18

Bir çözüm bulursak seri yazalım buraya. Benim şu anki az da olsa sonuç aldığım yöntemler banyo ve gaz çıkarma seansı. Bu ikisinden sonra bir nebze daha kolay derin uykuya daldığını gözlemledim.
Bizimkide şimdi uyudu daldı sanırım mamma da uyutuyorum ben orda sallanmayi sevdi besige yatirinca aciyo gozleri sırtına patpat yapıp pişpiş diyorum uyuyo gece 4 e doğru uyanıp emmeye kalkar uyanık kalma süresi çok arttı öğlen uykusuna 2-3 gibi uyuyo 3 saate yakın uyuyo 3 saat uyanık kaliyo nerdeyse
Bizim kirkimiz çıktı yarın banyo yapicaz kısmetse darısı sizin basiniza

Görümcen ne yapmaya geliyor pardon ya, bir de bebeyle. Ya sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…