- 22 Eylül 2022
- 1.785
- 1.689
- 25
Keşke sarılıp uyuyabilsek ama öyle bir şansta yok reflü yatağında aramızda yatınca da aynı tam dalmıyorAyni ayni merak etme. Meme istiyo hep orada uyumak istiyo. Ama kollarim bi yerden sonra tutmuyor artik.
M minikfilozof
Dediğin gibi boş emzirmek yıprattı memeleri ya, o emmeyi bilmiyor sen emzirmeyi bilmiyorsun işte alışana kadar hamallıkBenim çok kötü ya dayanılacak gibi değil acısı da zorla dayanıyorumAma silikon uçta emmedi bebek canım kaç kez denediysem de almadı. Bir iki kez tuttu emmeye çalıştı o esnada da aynı şekilde acıdı sanki. Benim meme uçları belirgin o kalıbın içine giriyor direkt öyle olunca da acısında bir azalma olmadı, bebek de sevmeyince bizim işimize yaramadı silikon uçlar :/ Şu an gümüş kapak dışında bir şey kullanmıyorum süt sürüp kapakları kapatıyorum, sol tarafın acısında azalma var sanki çok az ama sağ hala berbat durumda. 4 gün oldu kullanmaya başlayalı bakalım geçirecek mi zamanla
Bu arada boş emzirmek de çok yıpratıyor bence zaten o ilk birkaç gündeki aşırı emzirme mesaileri falan
Ben yaptım birkaç kez mışıl mışıl uyuyorlar da sen hiç uyuyamıyorsun tedirginliktenKeşke sarılıp uyuyabilsek ama öyle bir şansta yok reflü yatağında aramızda yatınca da aynı tam dalmıyor
Ben bir de aşırı çok sıkıyormuşum 5. gün sağlık ocağındaki hemşire bana demişti birkaç güne kalmaz memelerim acıyor demeye başlarsın diye. Neden dedim çok sıkıyorsun ve süt kanallarını eziyorsun hep dedi. Kanallara bir şey oldu mu bilmem ama uçları perte çıkardıkDediğin gibi boş emzirmek yıprattı memeleri ya, o emmeyi bilmiyor sen emzirmeyi bilmiyorsun işte alışana kadar hamallık
Gündüz bizimkide salonda ben de bir ara salonu mu istiyor diye düşünüyordum ama yok bir akşam orada da durmadı anladım ki derdimiz oda değil gece olması.M minikfilozofLeyLA84db S Sm357 Gece sorunu herkeste var aşağı yukarı ya. Gündüzü gece geceyi gündüz gibi yaşıyorlar sanırım daha.
Bizimki hep reflü yatağında yatıyor ama sadece salonda uyuyor yatak odasına karşı direnç gösteriyor. Şimdilik annemler var sorun değil ama haftaya kv kp gelecek, salonu onlara vereceğim nasıl olacak bilmiyorum valla. Birkaç gün direterek yatak odasında uyumaya alıştırmam lazım
Annemler gidecek kv’ler gelecek hüznü sayılıyor mu lohusalıktan ?Bazen içime bir ateş geliyor, bakabilecek miyim bakabiliyor muyum aç mı tok mu diye düşünüp ağlamaklı oluyorum. Az önce ağladım baya yapabilecek miyim diye, annem de iki gündür nezle oluyorum galiba diye inanılmaz geriyor beni, zaten hepi topu 2 hafta kalacak aniden giderse naparım diye gerilmeye başladım. Sabaha kadar ağlasam anca rahatlarım gibi. Lohusalık hüznü dedikleri bu mu ya, size de oluyor mu
Sıcaklık biraz farklı canım yatak odası daha serin ve sessiz. Bence bizimkini uyaranlar bunlar. Yatak odasına tv mi kurayım ne yapayımGündüz bizimkide salonda ben de bir ara salonu mu istiyor diye düşünüyordum ama yok bir akşam orada da durmadı anladım ki derdimiz oda değil gece olması.
Bir de düşünüyorum hani görmüyorlar daha nereden anlayacaklar diye. Koku falan bir şey mi var ne olabilir ki yatak odasında farklı? Sıcaklık, nem, hava ile ilgili bir şey olabilir mi? Bilemedim. Yatak da değişmiyor sonuçta hep reflü yatağında.
Sjfksjdksks devamlı gelemez ya, 2 kere geldiler daha onda da ağzını bile açmıyor çok destek olduAnnemler gidecek kv’ler gelecek hüznü sayılıyor mu lohusalıktan ?
OhSjfksjdksks devamlı gelemez ya, 2 kere geldiler daha onda da ağzını bile açmıyor çok destek oldu
Banyo çok iyi geliyor. Burnu da açılır belki banyonun etkisiyle. Bende başta pompalı aspiratörle temizlemeye uğraştım ama hepsi gelmiyor öyle sf kullanmak mecbur. Korkma bir de sakin yap sıktıktan hemen sonra sırt üstü çevirince vücut onu atıyor hemen. Birkaç video izle ama mutlaka. Ama çok rahatlatıyor bebişleri. Benim burnum akıyordu. Ondan yarım kalan flakonla kendi burnumu temizledim. Müthiş rahatladım.Benimkinin gazı oluyor mu bilmiyorum alttan gazı gayet güzel yapıyor meme sonrası ağızdan da çıkarıyor genelde . Gazı yoktur diye düşünüyorum o yüzden. Banyo daha yapmadık bugün düştü göbeği belki banyo iyi gelir. Baya iyi uyuyordu uyandırdım emzirdim koydum kımıldanıyor ürker gibi ıııı falan diye sesler çıkarıyor endişe de ediyorum. Birde burnu tıkalı sanırım sf cesaret edemedim aspiratörle de çok az çekebildim. Yarın sf alıp deneyeceğmçokta üzülüyorum rahatça uyuyamıyor diye
Müzik falan denedin miSıcaklık biraz farklı canım yatak odası daha serin ve sessiz. Bence bizimkini uyaranlar bunlar. Yatak odasına tv mi kurayım ne yapayımÇocuk kalabalık istiyor gürültü ses ışık istiyor adeta
Bir çözüm bulursak seri yazalım buraya. Benim şu anki az da olsa sonuç aldığım yöntemler banyo ve gaz çıkarma seansı. Bu ikisinden sonra bir nebze daha kolay derin uykuya daldığını gözlemledim.
Elimde 6-18 ay air night vardı bi deneyelim dedik. Aman ne sevdi bizimki. Soothie ile eziyet ediyormuşuz çocuğa. Hemen söyledim 0-6 ay olanı o gelene kadar da 6-18i kullanırız artıkAlla alla ucu deilmiymisben o şekil anladım yoksa bende ultra Air alirdim bilmiyodum ama bidahakine ondan alcam morlu olanlar hoşuma gidiyo night alcam bende
Çok fazla deilmi ya zaten sende iyileştin bikacgun tamam ama 15-20OhBenim Salı günü görümcem geliyormuş kızıyla (1yaş), kocasız geliyormuş 2 hafta falan kalacakmış yıkıldım kocasıyla gelse 3-4 gün kalır gider diyordum Çarşamba da kv kp gelecek. Hepsi birden 15-20 gün kalıp gidecekler işte oyyyy oy
Süper ağzına buyuk gelmedimi kız 6-18Elimde 6-18 ay air night vardı bi deneyelim dedik. Aman ne sevdi bizimki. Soothie ile eziyet ediyormuşuz çocuğa. Hemen söyledim 0-6 ay olanı o gelene kadar da 6-18i kullanırız artık
Bizimkide şimdi uyudu daldı sanırım mamma da uyutuyorum ben orda sallanmayi sevdi besige yatirinca aciyo gozleri sırtına patpat yapıp pişpiş diyorum uyuyo gece 4 e doğru uyanıp emmeye kalkarBir çözüm bulursak seri yazalım buraya. Benim şu anki az da olsa sonuç aldığım yöntemler banyo ve gaz çıkarma seansı. Bu ikisinden sonra bir nebze daha kolay derin uykuya daldığını gözlemledim.
Görümcen ne yapmaya geliyor pardon ya, bir de bebeyle. Ya sabır.OhBenim Salı günü görümcem geliyormuş kızıyla (1yaş), kocasız geliyormuş 2 hafta falan kalacakmış yıkıldım kocasıyla gelse 3-4 gün kalır gider diyordum Çarşamba da kv kp gelecek. Hepsi birden 15-20 gün kalıp gidecekler işte oyyyy oy