Bisey farkettim anne sutu mama gibi degil daha kati cocuk biberonla cekerken zorlaniyor ama mamayi sakir sakir emiyo. Cok ilgincLansinoh giyilebilir göğüs pompası çıkarmış ulan şimdi zamanı mıydı be emaaaannn
Benimki bunda da uyumaz benceKızlar artık uyuyorsallamam vs dedim ama koyduğum saniye uyudu şiddeti minimal çok sallamıyorum ama uyku sorunu yaşayan varsa alsın gece rahat uyuyun ya özellikle benim ki kustuğu için daha rahat böyle eğilimli yatıyor
Evet anam öyle, kaşık biberonla veriyoruz daha çok onda bile fark ediyor mama cuk cuk 1-2 dkda gidiyorBisey farkettim anne sutu mama gibi degil daha kati cocuk biberonla cekerken zorlaniyor ama mamayi sakir sakir emiyo. Cok ilginc
Ah canım benimCanım süt konusunda ben de muzdaribim. Yazıldıysa kaçırdım solgarın tam adı nedir ben de alayımmeme, mama, süt sağma döngüsü arasında yoruldum ve tek başımayım bazen ilk öğünümü eşim işten gelince yapıyorum
Emziririm daha mantikli diger turlu sut mundar oluyo. Emmeyen cocuk icin sagim mantikli.Evet anam öyle, kaşık biberonla veriyoruz daha çok onda bile fark ediyor mama cuk cuk 1-2 dkda gidiyor
Çok teşekkür ederim 1 ölçek yazmış bana da ama kaşık 2 taraflı ya küçük olan 1 ölçek ile artırabilirim di mi?Çok geçmiş olsun, ben gebelikte kronik kabızlık yaşıyordum magnezyum calcinee kullandım müshil etkisi yaratıyor ve tuvalete çıkıyorsunuz kesinlikle. 1 ölçekle başlayıp işe yaramazsa yavaş yavaş arttırabilirsin demişti doktorum
Hangi çayı aldın? Ben de almışım ama içmedim daha bugün deneyeceğim. Tatlıysa severim benEmziririm daha mantikli diger turlu sut mundar oluyo. Emmeyen cocuk icin sagim mantikli.
Birde Emzirme cayi aldim cok tatli yaa Allah affetsin hic sevmedim. Oralet gibi. Simdi gaz icin kimyon aldim cayini yapip icem belki iyi gelir kizceme. Karnini cekip duruyo.
Valla bilmiyorum olmaz dedi magnesium calcinee verdi onu da okuduğum yorumlar korkuttu nasıl kullancam bilemedim dün resmen ağrılar içinde zorla biraz tuvalete girebildim o yüzden henüz onu da kullanmadım. Ayrıca tek doz idrar enf için üromisin verdi dün gece içtim 4-6 saat tuvalete gitmemek gerekiyormuş sabah gittiğimde yine sancı vardı o da bi işe yaramadı. Piyoleseptyl vermişti onu kullanıyorum şimdilik. Allah herkesin yardımcısı olsun cidden doğum çok zormuşDupaloca neden olmaz dedi. Ben kullanıyordum yani doktor vermişti
Kapak veya kalkan kullanmadan atlattım gibi süreci. Onlarla sanki hava almaz ve fazla nemli kalır geliyor bana. Kremden sonra azıcık havalandırıp çamaşırı üstüne çekmek daha iyi geldi. Lansinoh da gayet güzel hani devam ederse yine alırım öyle ama incianın hafif yapısı daha bir hoşuma gitti. Baştan incia kullandım diye belki de o yapıya alıştım.Krem olmasa perişanlık ya dediğin gibi :/ ben de garmastan, gümüş kapak ve lansinoh balm dönüşümlü kullanıyorum ilginç ama en iyi gelen lansinoh balm oldu.
Kız vallahi gram uyuyamıyorum hep uyanık gazdan kusmaktan dalamıyor şuan bunda sallanırken pırt pırt yapıyorBenimki bunda da uyumaz bence
Bu biraz daha sulandirip icerim olmadi.Hangi çayı aldın? Ben de almışım ama içmedim daha bugün deneyeceğim. Tatlıysa severim benevet evet aktif emiyorsa sağım ikinci planda zaten, ben hem artsın hem de ucu çıksın diye ekstra efor sarf ediyorum şu an.
Ben sleepy ve goon kullanıyorum, ikisinden de memnun kaldım. Sadece goon un boyutu biraz daha küçük o yüzden sleepy ile devam edicem. Pişik sorunumuz olmadı ama önlem amacli mustela krem ve sarı kantaron yağı kullanıyorum. Özellikle sarı kantaron bence çok iyi geliyor. İlk zamanlar taşma sorunu vardı Prima mi alsak dedik ama fiyatı çok uçuk diğer bezlere nazaran. O yüzden onu hiç denemedik.Bezde nelerden memnun kaldınız? Sleepy biraz kızarıklık yaptı bizde öyle pişik gibi değil ama kızardı. Goon iyi gibi şimdilik ama o da sıktı sanki anlamadım
Ben ilk zamanlar yanarken 2-3 kez madecasol sürdüm. Bence iyi geldi. Ama yıkaması çok zor oldu. Bebek ağlama krizine giriyordu ben yıkayana kadar. Günde bir lansonish de sürüyorum. Onu Temizlemiyorum. Baya fark etti. Daha iyi ucu. Elastik oldu.Deniyorum bakalım Edacım hiç çıkarmaksızın dünden beri. İnşallah bana da iyi gelir. Altından bir şey sürmüyorum artık gerek yok yazmışlar kâğıdında. Emzirme sonrası biraz sütümden sürüp kapatıyorum direkt. Sen bir şey sürüyor muydun?
Aa sleepy daha küçüktü ya benim aldıklarımda ikisi de 1 numara olmasına rağmen. Sleepy bitince hatta sıktı bu nasılsa deyip yenisini almayıp goondan devam ettiydik biz seninki hangi sleepy'ydiBen sleepy ve goon kullanıyorum, ikisinden de memnun kaldım. Sadece goon un boyutu biraz daha küçük o yüzden sleepy ile devam edicem. Pişik sorunumuz olmadı ama önlem amacli mustela krem ve sarı kantaron yağı kullanıyorum. Özellikle sarı kantaron bence çok iyi geliyor.
Natural olan goon ile arasında bariz fark var. Biz de o yüzden 2 numara sleepy aldık hatta goonu eledik.Aa sleepy daha küçüktü ya benim aldıklarımda ikisi de 1 numara olmasına rağmen. Sleepy bitince hatta sıktı bu nasılsa deyip yenisini almayıp goondan devam ettiydik biz seninki hangi sleepy'ydi
Prima premium care ve sleepy bio natural kullanıyorum, sleepy daha az kullandım hemşireler prima önerdi. Çok hızlı değiştireceksem sleepy kullanıyorum. Bir ara hafif kızarıklık oldu bende deBezde nelerden memnun kaldınız? Sleepy biraz kızarıklık yaptı bizde öyle pişik gibi değil ama kızardı. Goon iyi gibi şimdilik ama o da sıktı sanki anlamadım
Ben gündüz her istedikçe meme veriyorum . Sürekli istediği içinde dalamıyor uykuya ama gündüz olduğu için önemli olmuyor beni yormuyor. Ama akşam 6 da falan mama veriyorum güzel bir uyuyor sonra sabaha kadar sağdığım sütleri veriyorum emzirmenin yanında . O zaman tam doyduğu için geceleri uyanmıyor çok şükürBebisi 1 aylık olanlar kaç saatte bir emziriyorsunuz? 2 saatte bir şeklinde devam etmeli miyiz? Ben artık biraz bebeğin acikmasina biraktim süreci ama yanlış mı yapıyorum emin değilim ? Zaten maksimum 3-3.5 saate acikiyor ama uzun mu bu süre?
Çok teşekkür ederim canım.Bu canım, 4-6 tablet arası alınıyor. Ben 4 tane alıyorum şu an