2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Benimki bunda da uyumaz bence

Ah canım benim daha bu sabah eşime işe başlayınca sabah gitmeden masaya gün içinde yiyeceklerimi bırakıp git dedim, seni çok iyi anlıyorum Allah işlerimize kolaylık versin

Evet anam öyle, kaşık biberonla veriyoruz daha çok onda bile fark ediyor mama cuk cuk 1-2 dkda gidiyor
Emziririm daha mantikli diger turlu sut mundar oluyo. Emmeyen cocuk icin sagim mantikli.

Birde Emzirme cayi aldim cok tatli yaa Allah affetsin hic sevmedim. Oralet gibi. Simdi gaz icin kimyon aldim cayini yapip icem belki iyi gelir kizceme. Karnini cekip duruyo.

Çok teşekkür ederim 1 ölçek yazmış bana da ama kaşık 2 taraflı ya küçük olan 1 ölçek ile artırabilirim di mi?

Hangi çayı aldın? Ben de almışım ama içmedim daha bugün deneyeceğim. Tatlıysa severim ben evet evet aktif emiyorsa sağım ikinci planda zaten, ben hem artsın hem de ucu çıksın diye ekstra efor sarf ediyorum şu an.

Dupaloca neden olmaz dedi. Ben kullanıyordum yani doktor vermişti
Valla bilmiyorum olmaz dedi magnesium calcinee verdi onu da okuduğum yorumlar korkuttu nasıl kullancam bilemedim dün resmen ağrılar içinde zorla biraz tuvalete girebildim o yüzden henüz onu da kullanmadım. Ayrıca tek doz idrar enf için üromisin verdi dün gece içtim 4-6 saat tuvalete gitmemek gerekiyormuş sabah gittiğimde yine sancı vardı o da bi işe yaramadı. Piyoleseptyl vermişti onu kullanıyorum şimdilik. Allah herkesin yardımcısı olsun cidden doğum çok zormuş

Krem olmasa perişanlık ya dediğin gibi :/ ben de garmastan, gümüş kapak ve lansinoh balm dönüşümlü kullanıyorum ilginç ama en iyi gelen lansinoh balm oldu.
Kapak veya kalkan kullanmadan atlattım gibi süreci. Onlarla sanki hava almaz ve fazla nemli kalır geliyor bana. Kremden sonra azıcık havalandırıp çamaşırı üstüne çekmek daha iyi geldi. Lansinoh da gayet güzel hani devam ederse yine alırım öyle ama incianın hafif yapısı daha bir hoşuma gitti. Baştan incia kullandım diye belki de o yapıya alıştım.

Bu biraz daha sulandirip icerim olmadi.

Eklentiler

• IMG_0015.png
    478,1 KB · Görüntüleme: 13
Bezde nelerden memnun kaldınız? Sleepy biraz kızarıklık yaptı bizde öyle pişik gibi değil ama kızardı. Goon iyi gibi şimdilik ama o da sıktı sanki anlamadım

Bezde nelerden memnun kaldınız? Sleepy biraz kızarıklık yaptı bizde öyle pişik gibi değil ama kızardı. Goon iyi gibi şimdilik ama o da sıktı sanki anlamadım
Ben sleepy ve goon kullanıyorum, ikisinden de memnun kaldım. Sadece goon un boyutu biraz daha küçük o yüzden sleepy ile devam edicem. Pişik sorunumuz olmadı ama önlem amacli mustela krem ve sarı kantaron yağı kullanıyorum. Özellikle sarı kantaron bence çok iyi geliyor. İlk zamanlar taşma sorunu vardı Prima mi alsak dedik ama fiyatı çok uçuk diğer bezlere nazaran. O yüzden onu hiç denemedik.

Ben ilk zamanlar yanarken 2-3 kez madecasol sürdüm. Bence iyi geldi. Ama yıkaması çok zor oldu. Bebek ağlama krizine giriyordu ben yıkayana kadar. Günde bir lansonish de sürüyorum. Onu Temizlemiyorum. Baya fark etti. Daha iyi ucu. Elastik oldu.

Aa sleepy daha küçüktü ya benim aldıklarımda ikisi de 1 numara olmasına rağmen. Sleepy bitince hatta sıktı bu nasılsa deyip yenisini almayıp goondan devam ettiydik biz seninki hangi sleepy'ydi

Aa sleepy daha küçüktü ya benim aldıklarımda ikisi de 1 numara olmasına rağmen. Sleepy bitince hatta sıktı bu nasılsa deyip yenisini almayıp goondan devam ettiydik biz seninki hangi sleepy'ydi
Natural olan goon ile arasında bariz fark var. Biz de o yüzden 2 numara sleepy aldık hatta goonu eledik.

Prima premium care ve sleepy bio natural kullanıyorum, sleepy daha az kullandım hemşireler prima önerdi. Çok hızlı değiştireceksem sleepy kullanıyorum. Bir ara hafif kızarıklık oldu bende de

Bebisi 1 aylık olanlar kaç saatte bir emziriyorsunuz? 2 saatte bir şeklinde devam etmeli miyiz? Ben artık biraz bebeğin acikmasina biraktim süreci ama yanlış mı yapıyorum emin değilim ? Zaten maksimum 3-3.5 saate acikiyor ama uzun mu bu süre?

Ben gündüz her istedikçe meme veriyorum . Sürekli istediği içinde dalamıyor uykuya ama gündüz olduğu için önemli olmuyor beni yormuyor. Ama akşam 6 da falan mama veriyorum güzel bir uyuyor sonra sabaha kadar sağdığım sütleri veriyorum emzirmenin yanında . O zaman tam doyduğu için geceleri uyanmıyor çok şükür 3 saatte bir besliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…