Çiş konusunda eşim başkent hastanesinin çocuk aciline gidip durumu anlattı, sorun yok, ilk günler kaka daha çok bekliyoruz demişler.
Bir tane çocuk göğüs hastalıkları uzmanı arkadaşıma sordum. Fazlaca kilo alımı görülüyor mu, sonuçta bu süt çıkmasa ödem olarak birikir dedi. Ayrıca yeme isteğinde azalma var mı, nasıl ki kabız olunca yemek istemezsin, sorun olsa emmek istemez dedi. Ayrıca karnında şişlik falan olurdu dedi. Yenidoğan uzmanı arkadaşına da sormuş, o da kakayla çiş aynı anda geliyor görmüyorlar, bir de daha erken, takip etsinler demiş.
Kardiyoloji uzmanı bir veli arkadaşıma sordum, konunun uzmanı değil ama iki tane de çocuğu var, belki bir fikri vardır dedim. İçin rahat edecekse ver mamayı hiç çekinme dedi. Bir sorun olduğunu sanmıyorum dedi. Bu arkadaşım ayrıca başkent hastanesinin yenidoğan bölümünü çok övdü canım
edahandro sen de düşünüyorum demiştin. O övünce ben de araştıracağım. Senin oradan ismini duyduğun bildiğin bir doktor var mı canım?
Doğum bekleyen pek kimse kalmadı ama ihtiyaç olursa diye kendi deneyimimi aktarmak istedim. Yarın doktor kontrolünde soracağım yine de tabii ki, çiş kaka not alıyorum.