- 28 Ağustos 2018
- 1.141
- 1.213
ankara çok kuru ya ondan mı oluyor acaba? sümük değil de kuruluktan da oluyor olabilir miBenimkinin burnu tıkalı ya emmiyo yine
nem makinesi kullanıyordu oradaki arkadaşım. 40ın altına düşüyor mu evin nemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankara çok kuru ya ondan mı oluyor acaba? sümük değil de kuruluktan da oluyor olabilir miBenimkinin burnu tıkalı ya emmiyo yine
Aldık ondan da kargoda şimdi, ben evde boşta kettle çalıştırıyorum ev yapımı buhar makinesi hghgh düşmüyor aslında ama az mı geliyor bilmiyorumankara çok kuru ya ondan mı oluyor acaba? sümük değil de kuruluktan da oluyor olabilir mi
nem makinesi kullanıyordu oradaki arkadaşım. 40ın altına düşüyor mu evin nemi
iyi hem havayı da temizler. bizim de çok nemli olduğu için çocuklar tıkanıyor. yani ortayı bulmak ne zorAldık ondan da kargoda şimdi, ben evde boşta kettle çalıştırıyorum ev yapımı buhar makinesi hghgh düşmüyor aslında ama az mı geliyor bilmiyorum
Selam, bizim bebiş de öyle uyurken bile ikiniyor ama kabız değil. Bağırsaklari daha tam olarak gelisim sürecini tamamlamadığı için öyle olurmuş. Her ikinmasi gaz ya da kaka demek değilmiş. Bize gaz damlası da vermedi doktor 1 aylık olsun öyle başlayın dedi.Kızlar merhaba
Bebeğim 18 günlük oldu. Ama son bir kaç gündür sürekli ıkınır gibi zorlanıyor. Kakasını yapıyor hatta cıvık kabız gibi ıkınuyor ama kabız değil. Pırt yapmaya çalışıyor sanırım doktora yazdım gaz olduğunu söyledi gaz damlası verdi ama içim gidiyor böyle zorlanırken görünce var mı aynı durumu yaşayan
Bende kararsızım aslında verdi ama kullanmasam mı diyorum. Çok üzülüyorum öyle görünce çok zorlanıyor. Bir an önce geçsin inşallah ya. Bende bırakıcam damlayı. Bir ay olunca veririmSelam, bizim bebiş de öyle uyurken bile ikiniyor ama kabız değil. Bağırsaklari daha tam olarak gelisim sürecini tamamlanmadığı için öyle olurmuş. Her ikinmasi gaz ya da kaka demek değilmiş. Bize gaz damlası da vermedi doktor 1 aylık olsun öyle başlayın dedi.
Doktorunuz verdiyse kullanın bence, benim doktorumun görüşü bu ama bilmiyorum doğru mu değil mi bazı bebeklerde damla da ise yaramiyormus zaten şansa artıkBende kararsızım aslında verdi ama kullanmasam mı diyorum. Çok üzülüyorum öyle görünce çok zorlanıyor. Bir an önce geçsin inşallah ya. Bende bırakıcam damlayı. Bir ay olunca veririm
Yaptım canım. 18+3 . 3 Aralık 2024. 50 cm. 3.605 kilo.Kızlar benim birazcık sorular birikti
@BerryBlossom bebişin doğum bilgilerini atabilir misin kuzucum tabloya eklemek için?
owlll canım doğum tarihi ve doğum haftası eksik kalmış,
@whiterabbit doğum tarihi ve doğum haftası eksik kuzum,
LeyLA84db @hermoniel @perocuk35 doğum haftası,
@Meryemimm doğum tarihi, doğum haftası, boyu kilo bilgisi,
@okidoki6666 doğum tarihi,
@kzkzkzkz bebişin ismi ne olduuu?
@blocked 18 Aralık doğru mu kuzucum?
B benfatma doğum yapmış mıydın canım? Doğum tarihi, doğum haftası, boy kilo bebeğin ismi bilgileri eksik,
@sem123 doğum tarihi,
@hayrihale doğum yaptın diye tahmin ediyoruz kuzum, bilgileri alabilir miyiz?
@sym357 doğum haftası,
@cewriye @Hayat89 @serendipcem @ozlemem @ante diem bebişlerin ismi ne olduuu?
@prmhnm @arwen42 @babyzuzu @Peanut2018 @Bahar0805 canlar siz de doğum yaptınız muhtemelen tablo bilgilerini alabilir miyim?
Ablamin kayınvalidesi de oğlum diye severdi yeğenimi, sizin gibi çok sinir olurdu. O benim oğlum derdi şu an benim annem ve kayınvalidem de oğlum diye seviyor bizim bebisi. Beni sinir etmiyor açıkçası büyüyünce bana anne diyecek sonuçta benim oğlum, bunu bildiğim için belki de çok takılmıyorum. Ben de başka şeylere gıcık oluyorum ama, olabilir yani herkesin gıcık olduğu şeyler var emin olunYa acayip ikilemdeyim. Ben mi kıskancım lohusalığın etkisi mi kötü niyetli miyim bilmiyorum. Kv genel olarak bir sorunumuz yok ama çocuğumu seviş şekli beni rahatsız ediyor. Annem, oğlum diye seviyor sürekli annem diye konuşuyor. Hadi oğlum neyse de annem demesine aşırı kuruluyorum. Aşırı sesli sesli seviyor bir de ben öyle annem demiyorum ya ne bileyim. Babaannem de yani ne annesi. Kb babam diye sevmiyor mesela dedem diye seviyor. Hiç annemlerin torunlarını öyle sevdiklerini görmedim. Ben hep babannesi vs diye bastırıyorum ama anlamıyor. Ağladığında illa kendileri susturmaya çalışıyor belki ben dinleneyim diye ama biliyorum memede sakinleşecek çocuk ben istiyorum alayım onlar diyor aç değil dursun vs diyorlar sonra ben alıyorum tabi ki ama alınacaklar diye de bastıramıyorum çok ay yoruldum. Eşim de heveslerini alsınlar boşver dinlen sen de falan diyor çocuk orada bağır bağır ağlıyor kv annem annem oğlum oğlum derken ben hiç dinlenemiyorum sinir oluyorum daha çok. Sorun ben de mi ya sağlıklı düşünemiyor muyum acaba bana bir akıl verin
Mantığımla düşününce öyle diyorum ben de istediğini desin diye ama mantığımla düşünemiyorum. Lohusalık beni çok değiştirdi. Baştan daha da kötüydüm babasından başka kimseye vermek istemiyordum çocuğu şimdi biraz biraz bırakabiliyorum ama sanırım kıskanıyorum ya. Onun üzerine kv baskın söylemleri ve her şeye aşırı müdahil oluşu falan beni aşırı rahatsız ediyor. Bana soruyor her şeyi yani beni yoksaydığı vs yok ya da müdahil oluşu kötü niyetinden değil yardımcı olmaya çalışıyor ama rahatsız oluyorum. Sanırım fazla vakit geçirdik artık. Yalnız olmayı, evimi özledim. Ya mesela müdahillik örneği vereyim çocuğu memeye tutturmaya çalışıyorum bazen heyecanından tutamıyor hemen sese geliyor içeriden bıraksam mememi tutup ağzına verecekti çocuğun ben de bir iki kere tersledim ben hallederim diye. Yine dibime gelip bakıyor ama en azından elleşmiyor artık.Ablamin kayınvalidesi de oğlum diye severdi yeğenimi, sizin gibi çok sinir olurdu. O benim oğlum derdi şu an benim annem ve kayınvalidem de oğlum diye seviyor bizim bebisi. Beni sinir etmiyor açıkçası büyüyünce bana anne diyecek sonuçta benim oğlum, bunu bildiğim için belki de çok takılmıyorum. Ben de başka şeylere gıcık oluyorum ama, olabilir yani herkesin gıcık olduğu şeyler var emin olun
Ben de olsam sinir olurdum sanırım ya. Zaten bence hitap şekillerimiz genel olarak sıkıntılı. Yani bizim annem, babam diye sevmemizde de sıkıntı var kavram karmaşası var ama dilimize yerleşmiş bir kere. Eşim devamlı babam, babam diyor mesela uyarıyorum oğlum desene diye. Çocuk kendini baban sanarsa görürsün diyorum üst soy akrabaların annem babam demesi daha da büyük sıkıntı. Ama işte onlar da bir anda doğrusunu söylemeye başlayamazlar. Bence imalarından anlamıyorlarsa duymazdan gel nasıl olsa gidecekler bir süre sonra. El ayak çekilince her şeyin doğrusunu yapmaya, söylemeye, öğretmeye çalışırızYa acayip ikilemdeyim. Ben mi kıskancım lohusalığın etkisi mi kötü niyetli miyim bilmiyorum. Kv genel olarak bir sorunumuz yok ama çocuğumu seviş şekli beni rahatsız ediyor. Annem, oğlum diye seviyor sürekli annem diye konuşuyor. Hadi oğlum neyse de annem demesine aşırı kuruluyorum. Aşırı sesli sesli seviyor bir de ben öyle annem demiyorum ya ne bileyim. Babaannem de yani ne annesi. Kb babam diye sevmiyor mesela dedem diye seviyor. Hiç annemlerin torunlarını öyle sevdiklerini görmedim. Ben hep babannesi vs diye bastırıyorum ama anlamıyor. Ağladığında illa kendileri susturmaya çalışıyor belki ben dinleneyim diye ama biliyorum memede sakinleşecek çocuk ben istiyorum alayım onlar diyor aç değil dursun vs diyorlar sonra ben alıyorum tabi ki ama alınacaklar diye de bastıramıyorum çok ay yoruldum. Eşim de heveslerini alsınlar boşver dinlen sen de falan diyor çocuk orada bağır bağır ağlıyor kv annem annem oğlum oğlum derken ben hiç dinlenemiyorum sinir oluyorum daha çok. Sorun ben de mi ya sağlıklı düşünemiyor muyum acaba bana bir akıl verin
canim eger sezaryan agrilarinda gectiyse ve uzun sureli emzirmeyi dusunuyorsan mama verme artik memeyi geriletir cunku,akis hizi falan daha cok ve yogun, alisiyorlar. 6 aydan sonra ek gıdaya takviye verebilirisn mamayı aksam yatmadan ılık süt gibi icer kolayca ve uzun uyur. llk 6 ay midesi de kucuk ek gidaya da gecmemisken tamamen kesebilirsin mamayi eger memeyle devam edeceksen tabi, yoksa 2. ay gibi reddetmeye baslarValla aç dediler mama verdiler eşimle kv. O da uyudu sonrasında. Kucağımda da sakinlemedi anlamadım bi dellendi bugün
Ben canım. Biz de oyleyiz uykusunda bile aynı sekilde ıkın pıkın sürekli kendini zorluyor cocukcagız günün yarısından cogu o sekildeyiz. Bitkisel içerikli bi gaz damlası kullanıyordum ameticol diyr sab simplexe gectim yine Aynı ıkınmaca o kadar cok ugrasınca cıkartıyor bir sekilde gazını. Ama dediğim gibi cok cok ugrasıyor pırtlatıcam diye. Karnı falan hep gurul gurul. Gazlı bebişler böyle oluyor demek kiKızlar merhaba
Bebeğim 18 günlük oldu. Ama son bir kaç gündür sürekli ıkınır gibi zorlanıyor. Kakasını yapıyor hatta cıvık kabız gibi ıkınuyor ama kabız değil. Pırt yapmaya çalışıyor sanırım doktora yazdım gaz olduğunu söyledi gaz damlası verdi ama içim gidiyor böyle zorlanırken görünce var mı aynı durumu yaşayan
Doğum kilosuna ulaşmadığı için doktor bi süre daha devam edin dedi cano. Sezaryen ağrılarım geçeli oldu epey ama memeyi her zaman almıyor maalesef. Kaşıkla veriyoruz biberon kullanmadık hiç ama mamaya alışıyor da tabii haklısın şu kontrolde inşallah bırakın der doktorcanim eger sezaryan agrilarinda gectiyse ve uzun sureli emzirmeyi dusunuyorsan mama verme artik memeyi geriletir cunku,akis hizi falan daha cok ve yogun, alisiyorlar. 6 aydan sonra ek gıdaya takviye verebilirisn mamayı aksam yatmadan ılık süt gibi icer kolayca ve uzun uyur. llk 6 ay midesi de kucuk ek gidaya da gecmemisken tamamen kesebilirsin mamayi eger memeyle devam edeceksen tabi, yoksa 2. ay gibi reddetmeye baslar
Biz onu bayadır yaşıyoruz canım normal sindirim sistemleri alışmaya çalışıyor öyle katıla katıla ağlamıyorsa gaz damlasını çok verme bence zorlanacak illaki refleks olarak ıkınma hareketini yapıyor gaz çıkarmak için onun yerine karnına masajlar yap ayaklarına yağ sürüp masaj yap iyi gelir birde banyo çok iyi geliyorKızlar merhaba
Sanki biraz şişmiş gibi miNeden bu kadar uzun surdu acaba dktora sordun mu?