2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Bizim göbek bagı 5.gün düştü bu asırı taşırma olayı 2 haftalıkkenden beri başladı. Pipiden dolayı yukarları mı fışkırtıyor napıyor anlamıyorum ki🤣
Pipi yönü o sırada ne tarafa kaydıysa oradan akıyor valla bence de 😂 Bazen sağdan bazen soldan çıkıyor. Bez açılırken çiş kaka yapmayı da çok seviyorlar ayrıca o şekilde ıslattıklarımız da oldu ama artık onu anlıyoruz elimizde bir kapatma pamuğu var hep 😂
16. gündeyiz düşmedi göbek bağı daha da bir hafta düşmez gibi yaaa napıcam ben

Pipi yönü o sırada ne tarafa kaydıysa oradan akıyor valla bence de 😂 Bazen sağdan bazen soldan çıkıyor. Bez açılırken çiş kaka yapmayı da çok seviyorlar ayrıca o şekilde ıslattıklarımız da oldu ama artık onu anlıyoruz elimizde bir kapatma pamuğu var hep 😂
16. gündeyiz düşmedi göbek bağı daha da bir hafta düşmez gibi yaaa napıcam ben
Ay evet oyle cok bez ziyan ettik babannesinin de cok üstine basına işedi sçtı ahah😄
Baya uzun sürmüş ya göbek bağının düşmesi sizin.

Dün dökünce iyi emdi. Şimdi eşim yok cesaret edemedim kvden de destek almak istemiyorum. Sağdım kaşıkla verdik
Sen hiç korkma böyle şeylerden genzine de kaçsa çıkartıyor bebişler az bir yan çevirirsin olmadı yüz üstü çevirirsin. O refleksler yüklü onlarda maşallah 🧿

Bizimki yine emmeyi unuttu. Burnu tıkalı mı ondan mı anlamıyorum memeyle savaşıyor resmen çok üzülüyorum
Burnu tıkanık olabilir yavrum, bizimki de hemşireler burnunu açtıktan sonra emmeye başladı. Birer damla serum fizyolojik sık rahatlamazsa direkt eşinle yaptığın gibi yıka istersen

Kızlar merhaba görenleriniz lütfen bir yardımcı olsun daha 5 gün evvel doğum yaptım spinal sezaryen mide bulantısı böyle bir ateş basması geliyor karnım ağrıyor ishal gibiyim ensemde boynumda yoğun bir ağrı var ağrı kesicilerle hafifliyor sonra yine devam ediyor doktorum narkoz etkisibden olduğunu sabırla beklememi geçeceğibi söylüyor var mı benşm gibi olan ne olur bana bir şeyler söyleyin delireceğim.

Ay evet oyle cok bez ziyan ettik babannesinin de cok üstine basına işedi sçtı ahah😄
Baya uzun sürmüş ya göbek bağının düşmesi sizin.
Biz de ziyan ettik valla 😂
Ya evet napıcam gerçekten bu böyle bir hafta 10 gün daha devam edebilir durdu sanki kuruması bile.

Burnu tıkanık olabilir yavrum, bizimki de hemşireler burnunu açtıktan sonra emmeye başladı. Birer damla serum fizyolojik sık rahatlamazsa direkt eşinle yaptığın gibi yıka istersen
Kumral bebişin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah ☺️ cuma günü sezeryane gireceğim doğum hikayeni anlatacak mısın nasıl geçti sonrası nasıl oldu 🌸

Kızlar merhaba görenleriniz lütfen bir yardımcı olsun daha 5 gün evvel doğum yaptım spinal sezaryen mide bulantısı böyle bir ateş basması geliyor karnım ağrıyor ishal gibiyim ensemde boynumda yoğun bir ağrı var ağrı kesicilerle hafifliyor sonra yine devam ediyor doktorum narkoz etkisibden olduğunu sabırla beklememi geçeceğibi söylüyor var mı benşm gibi olan ne olur bana bir şeyler söyleyin delireceğim.
Ben o kulunç boyun ağrısından çok çektim canım. Ameliyat yerinden çok onun acısı yıprattı ilk günler beni. Bulantı kusma ben yaşamamıştım anestezi sırasında ama yaşayanlarda o etki de uzun sürebiliyor. Ateş başması terleme hissini uzun süre yaşarsın daha 16 gün oldu bize hala su gibi terliyorum. Kullandığın ilaçlar da o durumları yaşamana sebep oluyor. Antibiyotik ağrı kesiciler vs. Yani normal yaşadıkların panik olacak durum yok ama çok can sıkıcı biliyorum :KK43: Biraz daha sabır 🙏

Yeni güncelleme geldi artık sadece yüzüstü koynumda yatıyor yere koyduğum an uyanıyor geri aldığımda tekrar uykuya dalıyor yapışık olmayı istiyor galiba🥲

Kızlar bir baksanıza. 16. gün göbek hala bu seviyede. Düşecek gibi mi sizce?

Eklentiler

• IMG_5940.jpeg
    IMG_5940.jpeg
    96,2 KB · Görüntüleme: 60
2 kere mi kalkıyor 3 saat aralıksız mı uyuyor🥹 hey maşallah barekallah ben aralıklı 5 saat uykuya da razıyım🥲 ne yattıgı saat ne kalktıgı saatler belli bizim ne kadar sürede dalacagı da mechul. İnş kısa sürede bir düzen tutturuurz ama olmasa da saglık olsun napalım🥹
Evet 2 kere kalkıyor 😁 maşallah diyeyim ben de sakin bir bebişim var 🧿 inşallah sizlerinki de düzene girer 😊

Biz eşimle şöyle bir sistem kurduk uykusuzluk için. Gece 2 beslenme yapıyor bizim bebiş 01.00 ve 04.00 gibi oluyor genelde. 01.00 da eşim kalkıyor sagdigim sütü veriyor. 04.00 da ben kalkıp emziriyorum. İkimizde en az 5 saat aralıksız uyumuş oluyoruz bu sayede.
Cok mantıklı bizim bebbiş o düzeni kuramadı daha ışık sistemi nasıl caba sizde

X