Pipi yönü o sırada ne tarafa kaydıysa oradan akıyor valla bence deBizim göbek bagı 5.gün düştü bu asırı taşırma olayı 2 haftalıkkenden beri başladı. Pipiden dolayı yukarları mı fışkırtıyor napıyor anlamıyorum ki
Ay evet oyle cok bez ziyan ettik babannesinin de cok üstine basına işedi sçtı ahahPipi yönü o sırada ne tarafa kaydıysa oradan akıyor valla bence deBazen sağdan bazen soldan çıkıyor. Bez açılırken çiş kaka yapmayı da çok seviyorlar ayrıca o şekilde ıslattıklarımız da oldu ama artık onu anlıyoruz elimizde bir kapatma pamuğu var hep
16. gündeyiz düşmedi göbek bağı daha da bir hafta düşmez gibi yaaa napıcam ben
Sen hiç korkma böyle şeylerden genzine de kaçsa çıkartıyor bebişler az bir yan çevirirsin olmadı yüz üstü çevirirsin. O refleksler yüklü onlarda maşallahDün dökünce iyi emdi. Şimdi eşim yok cesaret edemedim kvden de destek almak istemiyorum. Sağdım kaşıkla verdik
Burnu tıkanık olabilir yavrum, bizimki de hemşireler burnunu açtıktan sonra emmeye başladı. Birer damla serum fizyolojik sık rahatlamazsa direkt eşinle yaptığın gibi yıka istersenBizimki yine emmeyi unuttu. Burnu tıkalı mı ondan mı anlamıyorum memeyle savaşıyor resmen çok üzülüyorum
Biz de ziyan ettik vallaAy evet oyle cok bez ziyan ettik babannesinin de cok üstine basına işedi sçtı ahah
Baya uzun sürmüş ya göbek bağının düşmesi sizin.
Kumral bebişin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahBurnu tıkanık olabilir yavrum, bizimki de hemşireler burnunu açtıktan sonra emmeye başladı. Birer damla serum fizyolojik sık rahatlamazsa direkt eşinle yaptığın gibi yıka istersen
Ben o kulunç boyun ağrısından çok çektim canım. Ameliyat yerinden çok onun acısı yıprattı ilk günler beni. Bulantı kusma ben yaşamamıştım anestezi sırasında ama yaşayanlarda o etki de uzun sürebiliyor. Ateş başması terleme hissini uzun süre yaşarsın daha 16 gün oldu bize hala su gibi terliyorum. Kullandığın ilaçlar da o durumları yaşamana sebep oluyor. Antibiyotik ağrı kesiciler vs. Yani normal yaşadıkların panik olacak durum yok ama çok can sıkıcı biliyorumKızlar merhaba görenleriniz lütfen bir yardımcı olsun daha 5 gün evvel doğum yaptım spinal sezaryen mide bulantısı böyle bir ateş basması geliyor karnım ağrıyor ishal gibiyim ensemde boynumda yoğun bir ağrı var ağrı kesicilerle hafifliyor sonra yine devam ediyor doktorum narkoz etkisibden olduğunu sabırla beklememi geçeceğibi söylüyor var mı benşm gibi olan ne olur bana bir şeyler söyleyin delireceğim.
Direkt sıkıp bırakabiliyo muyuz ben sıkıp döndürüp sırtına vurarak akıttım dünBurnu tıkanık olabilir yavrum, bizimki de hemşireler burnunu açtıktan sonra emmeye başladı. Birer damla serum fizyolojik sık rahatlamazsa direkt eşinle yaptığın gibi yıka istersen
Cok sıkınca akıtmak lazım ama flakonlarla 2-3 damla damlatıp aspiratörle ceksen o da işe yarayabilirDirekt sıkıp bırakabiliyo muyuz ben sıkıp döndürüp sırtına vurarak akıttım dün
Bi de öyle deniyim olmadıCok sıkınca akıtmak lazım ama flakonlarla 2-3 damla damlatıp aspiratörle ceksen o da işe yarayabilir
Evet 2 kere kalkıyor2 kere mi kalkıyor 3 saat aralıksız mı uyuyorhey maşallah barekallah ben aralıklı 5 saat uykuya da razıyım ne yattıgı saat ne kalktıgı saatler belli bizim ne kadar sürede dalacagı da mechul. İnş kısa sürede bir düzen tutturuurz ama olmasa da saglık olsun napalım
Cok mantıklı bizim bebbiş o düzeni kuramadı daha ışık sistemi nasıl caba sizdeBiz eşimle şöyle bir sistem kurduk uykusuzluk için. Gece 2 beslenme yapıyor bizim bebiş 01.00 ve 04.00 gibi oluyor genelde. 01.00 da eşim kalkıyor sagdigim sütü veriyor. 04.00 da ben kalkıp emziriyorum. İkimizde en az 5 saat aralıksız uyumuş oluyoruz bu sayede.
Yatak odasında kırmızı ışık kullanıyoruz, gece boyu açık ama loş bir şekilde. Oturma odamizda da sarı loş ışık kullanıyoruz.Cok mantıklı bizim bebbiş o düzeni kuramadı daha ışık sistemi nasıl caba sizde
Kırmızı ışığın sebebi neydi bebeğe mi iyi geliyormuşYatak odasında kırmızı ışık kullanıyoruz, gece boyu açık ama loş bir şekilde. Oturma odamizda da sarı loş ışık kullanıyoruz.
Uyumasına yardımcı oluyor diye okumuştum bir yerde, o yüzden ilk günden beri o şekilde kullanıyoruz.Kırmızı ışığın sebebi neydi bebeğe mi iyi geliyormuş
Öyle dedi, 1er damla sıkabilirmişim.Direkt sıkıp bırakabiliyo muyuz ben sıkıp döndürüp sırtına vurarak akıttım dün
Sırt üstüyken mi yapıyorsun öksürüp tıksırıyo mu? Dün kızardı korktu eşim bunda da kızarırsa o yokken yapayımÖyle dedi, 1er damla sıkabilirmişim.